Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • ГОре на черешата...
О, Миж, значи и ти си разлиствала точно тази книга...ето как книгата ни свързва...

Нека обаче да настои договорът му да с дата от 17.06.  Wink

Щооооо? Rolling Eyes Договорът му е или с вчерашна, или с дата 15-ти...

# 331
  • София
Заради Новолунието - започва на 16 юни, след 17ч.
Хубаво е новите начинания да започват на Нова луна  Simple Smile но разбира се, не винаги е възможно да се спази това  Hug
Аз винаги се опитвам , доколкото зависи от мен  Hug

# 332
  • ГОре на черешата...
Аха. Е, предполагам и в дните около него е ок.

# 333
Ние сме на вилата и е адска жега ooooh!
Мижи,рано се завръщате,постойте до утре сред природата Simple Smile
Мариет,да му върви по вода на ТМ!
Не смея да се покажа навън в градината ще чакам по -късно ,дано се захлади,ама надали...
Ами лятото какво ще правим?

# 334
  • София
На хубаво място съм.Изпаднала съм в усещане за безтегловност.
Като се прибера ще съм с отзиви за любителите на спато.

# 335
  • София
Миж, като чета че са ти харесали Стъкленият замък и Богът, се чудя, на мен ще ми харесат ли, при положение, че в последните години бягам от тежки книги и теми? Как мислиш?  Embarassed
Питам те, понеже сме със сходен вкус.  Blush
Доколкото знам и двете са тежки  Rolling Eyes

Слив, наслаждавай се!  Heart Eyes  Hug

# 336
  • на североизток от Рая
 Ехо, дружинката, и аз съм пак тук. Hug

Виви, ще ти харесат и двете книги. Замъкът не е чак тежка, но поражда размисли. Имаше период, в който я прочетохме доста момичета по едно и също време и тогава дълго я коментирахме. Аз ти я препоръчвам, доколкото те познавам, усещам,, че ще е твоята книга.  Hug Богът е по-трудна за възприемане първоначално. На мен ми се опъна, прочетох 60-тина страници и я оставих. После я започнах отначало и тогава, тогава вече я оцених като бижу. Невероятен превод има, което я прави прекрасна.

Миж, винаги с толкова мило чувство споменаваш Богът и мен, винаги ме караш да трепвам като те чета. Аз също не съм забравила, че ти пращах книгата, че тя ни запозна. Това я прави още по-скъпа за мен. Сега е в друг скъп човек - Мариета.  Heart Eyes Прегръщам ви!  Hug Hug

Днес не съм ходила сред природата, но пък ходих на един концерт, народни песни от различни групи. Майка ми пее в една група, за първи път я гледах. Милата ми мама!  Heart Eyes

Там дойде и приятелката ми с близнаците си. Толкова са пораснали тези дечица, като гъбки растат. Зареждат ме като ги видя, такива галантни, подаряват ми цветенце без причина, идват, гушват ме, целуват ме, мили момченца. Heart Eyes Heart Eyes

Ще изгоря миш маша.  Shocked

# 337
Добрър ден , дами! Гледам почти не сте писали, надявам се почивате активно и четете книги.
При нас май ще вали, та днес с книжката ще е (а планирахме да ходим на плаж)

# 338
  • София
Нели, благодаря ти за коментара  Hug
Спомням си, че много я коментирахте и точно тогава ми се е оформило мнението, че е тежка ... дори в онзи период я изтрих от киндъла, именно заради това.
Ох, ама и аз ... какво съм се забила да ви питам, като че ли нямам какво а чета ...  Joy
Да чета имането, че иначе трябва да се редя на опашката за още един живот, няма как  Mr. Green

# 339
  • София
Вив, както Нели вече е казала, и аз мисля, че ще ти харесат и двете  Hug
Богът изисква да си в специфично настроение, за да я усетиш  Heart Eyes наистина е бижу  Heart Eyes
Замъкът е много интересна, ще ти хареса също  Peace

# 340
Вив, Стъкленият замък според мене не е тежка книга, а имах и интересни преживявания покрай нея. Бях прочела мненията на някои момичета, че това са най-ужасните родители на света, но още не бях чела книгата. Предложих я на дъщеря ми. Тя я прочете с интерес и каза, че нашето семейство прилича на това от романа. Лелеееее, как се притесних и веднага започнах да го чета и ...наистина открих сходства в някои мои и на ММ възгледи за начина на възпитание на децата. Е, разбира се, ние на живеем като тях Grinning, но сме имали тежки години. После обсъждахме с нея и ми беше интересно, че тя е запазила хубави спомени от начина, по който баща им се опитваше да развие въображението им и да ги накара да заобичат математиката и физиката, от моите опити да ги накарам да четат и да обичат изкуството и че животът е едно приключение. Та искам да кажа, че книгата за мене въобще не е толкова ужасна Simple Smile. Прочети я и кажи, ще ми е интересно да разбера какво мислиш.

И аз си крия понякога парченца шоколад Laughing

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 23:05 от evilan

# 341
Евилан, след твоя коментар за Стъкленият замък, май това ще чета. След Джойленд прегледах целия четец, в който има над 100 книги и нищо не си харесах  ooooh!

# 342
  • София
Добър вечер,

Ох, чак сега смогнах да ви видя. Градината, рисучането на Бояна, рожден ден на приятелката й.  ooooh! ooooh! ooooh! Днес ми дойде повечко.
Срощи до 1 часа четох и едвам станах в 7:20.

КалиHug Hug Hug Да кажеш как е Тони.

На всечки  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Приятна вечер.

# 343
  • София
Момичета   bouquet
Кали, ако до момента му няма нищо, едва ли имаш основания да се притесняваш. Важните неща бяха три: зениците му след удар да реагират на светлина; и освен това да реагират еднакво двете очи; и да няма промяна в поведението - да е по-успан или по-весел от обичайно; Лично аз много се страхувам в такива ситуации, веднага бих го завела на доктор  Confused Най-малкото за мое успокоение  Hug
Девче, специално идвам с една патеричка да поздравя за хубавата дата, и за аромата на липи...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да е здрав, да ти носи любов, благост и радост и във всичко да му върви на свиден син   bouquet

Аз съм нощна смяна. Някой солидарен?  Crazy Взела съм си четеца с мен за първи път от месец насам, досега само флашки и глупости мъкнех с мен  Crazy Утре сутринта, ако се чувствам достатъчно комфортно, за да не бъда спящ събеседник, ще сърбам сектантско кафе  Party

# 344
  • София
Хубав беше днешния ден, макар и 1/3 от него да прекарах над дъската за гладене.
Сутринта, обаче, с Тони си изкарахме чудно - той си игра на воля, аз пих фрапе и даже почетох малко.
Благодаря, че го мислите юнака   bouquet
Добре е. Няма никакви притеснителни симптоми, слава Богу  Praynig !
Яде като змей и дивее също толкова  hahaha
Нези, благодаря за полезната информация  Hug

Нелче  Hug Hug Hug

"Стъкленият замък" ми е на четеца от миналата година и отлежава. Както и 100-200 други книги  Whistling Сигурно през отпуската, която още не знам кога ще е, ще я прочета.
До средата на "Серафина" съм. Щях да съм я свършила досега, но.... айде няма да се оплаквам.
Иначе, е интересна, макар и не толкова завладяваща, колкото очаквах. Има си минусите, но като цяло не е никак лоша. Интересно измислени ключови елементи на историята придават уникалност на книгата. А не е лесно да се напише нещо ново точно в този жанр.
Маришка, ела пак да те гушна  Hug
И я как ме изпревари с поста си  Laughing , но пък напомняш за нещо, което съм пропуснала явно  Embarassed

Девче, да ти е живо и здраво момчето! С много късмет и щастие в живота да бъде, а ти да се гордееш с неговите безброй  успехи  Hug

Събирам идеи за море.
Изисквания - да е тихо, с детски басеин, близо до голям град - (Точи, Варна звучи добре, нали  Wink), може и All Inclusive (но свестен!), климатик и WiFi в стаята, паркинг; ако е близо до плаж - перфектно. Пък ако настаняват деца до 10-12г. безплатно, направо пишете с големи букви!

Общи условия

Активация на акаунт