Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 786
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • на североизток от Рая
 Здравейте, сладуранки!  Hug Видях снимките от срещата ви днес, изпълнихте ме с радост. Heart Eyes

Ето нещо за вас, правейки снимката, бяхте в мислите ми. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 361
  • София
Добра вечер и от мен!

Нел,много нежна детелинка.Да ти кажа само,че твоите цветенца вече имат пъпчици и ги чакам всеки момент да се отворят.
От Милето сакъзчетата ми се развиват идеално,но мушкатото умря.Страдам.Хем си бях отделила една жива пръчица,копнах я,но и тя не оцеля.А имам едно кралско мушкато,което върви страхотно.

За моята почивка мога да кажа,че беше много ползотворна.Хубав хотел,вкусна храна.Какво повече може да иска човек.Минахме и през Пещера да се черпя едни сандали.Исках на висок ток,ама нещо нищо не ми хвана окото,затова си взех ниски.
Скрит текст:
От утре на тръстиката.До края на юни ще съм на работа.После ще му мисля.

Много се радвам на срещата.Другият път няма да се цепя.Честна дума.

# 362
  • Пловдив
Добър вечер от мен.
Минаха рождените дни. Четох книжка. Днес беше адска жега. Много ви се радвам на срещата, ще ви разгледам по-късно, че банята ме зове  Hug

# 363
Здрасти,завърнахме се най накрая...
Гледам и вие почивате. Аз утре съм в отпуска ще се опитам да пооправя в къщи.
Утре го дават по-горещо от днес пазете се!
Лека вечер,сладурани Hug

# 364
  • на североизток от Рая
 Добро утро!  Hug

Чудно, няма ви още.  Rolling Eyes Но аз идвам да ви пожелая една хубава седмица, слънчева, топла не много уморителна. Прегръщам ви, пия кафе и ви чакам тук!  Hug

# 365
  • София
Добро утро,

НелиHug

Успешна и усмихната седмица на всички.   bouquet

# 366
  • София
Петенце, взех си кафенце  Hug
Нел, хубава седмица  Hug (ех, ама какво щеше да бъде, ако живеехме всички в един град и даже в един квартал)  Joy  Hug

# 367
ДУ!
Пия кафе.
После ще обядвам с Мария Ч и още една обща приятелка. 😊
Хубава седмица и от мен!

# 368
ДУ  Hug
Позволих си да спя досега  Embarassed
Ама сега я подхващам...
Хубава седмица Hug

# 369
ДУ!

Мариш, аз съм питала и какво ли ще е, ако бяхме в една сграда  Joy сигурно щяхме да имаме библиотеки по етажите  Crazy

# 370
  • на североизток от Рая

Мариш, аз съм питала и какво ли ще е, ако бяхме в една сграда  Joy сигурно щяхме да имаме библиотеки по етажите  Crazy

Едва ли щяхме да сме си толкова близки, в случай, че живеем заедно и имаме чести срещи. Щяхме да сме просто съседки. Така мисля аз, мислила съм го и друг път, когато пак бяхме подхванали темата ако живеем близо, ако сме в един блок. В един град-да, но в един блок.  newsm78

# 371
Добро утро  Hug

Едва гледам днес, толкова много ми се спи  ooooh!

Гледам имали сте страхотна среща  Heart Eyes

Пете, взимам си кафе  Hug

Петък беше ужасен ден на работа, за малко да не мога да си тръгна в 6, ако не ме чакаха пред врата щях поне до 8 да откарам  Tired Днес също се очертавам труден ден  Tired

Хубава и лека седмица на всички  Hug

# 372
Нели, може и да си права, но знае ли се.. Simple Smile

Lof,  Hug

# 373
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички Hug

Доста ще е натоварена за мен, но няма как ...  Rolling Eyes
Та в този ред на мисли, Лофче, свиквай , че ще има и такива дни, когато трябва да се остава... и то не само до 6ч Simple Smile Дано да не се налага много често, де  Peace

Нези, очертава ти се прекрасен ден на теб с Мария.Ч  Heart Eyes
Очакваме снимков материал  Wink

Жега ще е днес , аз съм подхванала един сладолед  Mr. Green

# 374
  • София
Бързо да кажа ДУ, докато не е станало ДД!

И на мен ми се спи много. През уикенда понякога ставам рано, а в делнични дни не мога да се надигна от леглото  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт