Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 794
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
ДУ и от мен  Hug
Вчера не успях да ви пиша, но то е очеИЗВАдно  Mr. Green че сме си изкарали страхотно  Mr. Green
След това ходихме семейно на вилата на едни приятели и затова така ме нямаше да се отчета и аз.
А иначе, тази сутрин ей сега сядам на компа, досега правих закуска, прическа на каката, че днес завършват ... проби на рокли  Crazy пък капризи за оформянето на косата ... накрая я убедих да я направя с ретро пресата, слава богу, че капризите ми дойдоха в повече.

Пожелавам ви страхотна, лека и прекрасна седмица момичета  Hug Hug Hug

# 376
  • София
ДУ  Hug
Страхотно сте си изкарали вчера, разгледах снимки - сияете всички, прекрасни  Heart Eyes
Яд ме е, че не можах да се присъединя, но следващия път.
Снощи изкарах до късно на работа и днес си поспах. Взимам си от кафето на Петето  Hug
Успешна седмица на всички пожелавам!

# 377
  • ГОре на черешата...
ДУ  bouquet!
На работа съм  Tired , яд ме е на синковеца - снощи от голямо бъзикане нещо си прецака телефона - иконките станаха огромни, в резултат - не са достижими и нищо не може да прави с него ooooh!. Следобед трябва да го нося някъде да го оправят. Ама поне вече съм 100% сигурна в избора му на училище, изобщо не е за технологии Twisted Evil...

# 378
Добро утро Simple Smile

Изкарали сте си страхотно вчера, жалко, че нямаше как да дойда.
За сметка на това така съм изгоряла, че нощес едвам се въртях  Mr. Green от години не ми се беше случвало, чак се чудя, кога стана...

Кали, за теб едни прегръдки  Hug

Нези, приятно изкарване на вас с Мария днес.

# 379
  • София
Ама поне вече съм 100% сигурна в избора му на училище, изобщо не е за технологии Twisted Evil...
Joy Hug
Мариетка, накарай го да си свали важната информация (снимки, контакти и т.н.) и после му върнете фабричните настройки. Твърде е възможно да се оправи  Peace.

# 380
Забравих, Мариета, ако го носиш някъде първо си запишете цялата информация от компютъра и чак тогава го давай. Иначе просто гугълнете проблема, много е възможно и сами да можете да го оправите.
Или опиши точно какво му е и ние да питаме гугъл Simple Smile

# 381
  • Benelux / Varna
Добро утро!

Не съм се включвала от четвъртък и си викам моите хора сигурно са изписали света, я да си изпия кафето в тяхната компания, ама учудващо не сте, таке че успях да ви наваксам Simple Smile

Пете, взимам си от кафето с удоволствие!
Днес имам нужда, мъж ми ме вдигна в 5 часа сутринта , за да пътуваме. Като цяло тези дни не ми върви много със съня, в събота скочих рано , че имах да вземам едни лекарства от аптеката. Вечерта имахме гости, изпращаме наш приятел, не му се седи вече по чужбинско, не е за всеки емиграцията и откарахме в приказки, хапка, пийка до 4 сутринта, та вчера пак цял ден сънливо.

Нели, с удоволствие ще ти дам някой и как хубаво ще ти стоят на твоето телце, ммм муцка!  Heart Eyes

Нези
, вярвам че си взела най- доброто решение за теб и че промяната ще е за добро! Успех в търсенето! И приятен ден в компанията на Мария!  Hug
Кали, аз не съм нощувала в Гранд Хотел Варна, но редовно съм отсядала с дружки на сладкарничката там, харесва ми! На Интерхотела също е много хубаво, мъжа ми ме кара да ходим на някакъв много хубав басейн на него , инфинити басейн " Skyfall".
Мижжи, не стана ли време да стягаш багажа за морето, що ми се въртеше нещо от рода на две седмици, не минаха ли?
Аз отивам да се разходя до една парфюмерия, че ще я закриват и от днес всичко е на 50% намаление, стискайте палци да се добера до нещичко, че тия каквито са нахални ще изкупят всичко, ако вече не са го опразнили магазина  Blush. Ще се хваля после, ако нещо си харесам.

Хубав ден от мен засега и до скоро!

# 382
  • ГОре на черешата...
Ох, изобщо не може да влезе в телефона ooooh!.
Ули, каза ми, че изтеглил приложение, с което щял да има по-голяма резолюцию - а де, н*ам за кво му е Crossing Arms.
Телефонът е ЛГ Белло. Иконките са огромни, на екрана стоят само 1-2, изобщо не може да се види къде е иконката за настройките, та да върнем през нея фабричните настройки. Ако можете да помогнете с нещо, ще съм безкрайно благодарна Praynig!

# 383
  • Benelux / Varna
Мариет, не се ядосвайте за такива неща, ще се оправи телефона, няма страшно, ако вие не успеете, все някой ще го оправи!

# 384
  • София
Кали, ако не държиш да си на север, хвърли един поглед на този хотел - http://www.sunsetresort.bg/
Първа линия, AI, перфектен плаж и море /не е дълбоко/ и е на по-малко от 20 км. от Бургас  Wink
Визит /Съни Турс/ го продават  Simple Smile

Зори, аз стегнах куфарите вече, че от утре съм Панталей пътник  Mr. Green
Тя моята стана като твоята малко, ама няма как  Hug

# 385
  • на североизток от Рая
Зориии,  Hug! Колко си услужлива, бански ще ми дава, милата ми тя.  Hug Heart Eyes

А за парфюмерията стискам палци, кой, ако не аз.  Crazy Twisted Evil Дано, дано да се добереш до много желани неща!  Praynig

Мариетко, я стига се втелясва заради един телефон. Нво ще му купи татко му, детето заслужава.  Simple Smile

Миж, хубави почивни дни!  Hug

Време е да си бия камшика, вече.  Laughing

# 386
Мариетко, влезте в "магазина", от който е инсталирал тая програмка за резолюцията и я деинсталирайте от там, ако не от настройките или Менюто.  Thinking

# 387
  • ГОре на черешата...
Мери, май в нищо не може да се влезе...

# 388
Хммм, а ако го свържете с кабел на компа, дали не може да се направи нещо по въпроса?

# 389
  • ГОре на черешата...
Предполагам, че може, стига да знаем какво Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт