Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 795
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Всъщност, ако до сега е свързвал телефона с компютъра или обратно (или и да не е), като влезе в регистрацията си в гугъл и след това в магазина, може да инсталира и деинсталира програмки от компютъра си. Нека да пробва така  Simple Smile и да рестартира телефона - да задържи бутона за отключване и заключване, докато изгасне.

# 391
  • Benelux / Varna
[Зори, аз стегнах куфарите вече, че от утре съм Панталей пътник  Mr. Green

Чудесно! Ами да си изкарате добре тогава и да си починете хубаво!  Hug

Аз как се прецаках, ходих до парфюмерията, ама като съм проста никой не ми е виновен  ooooh!, забравих, че днеска понеделник и магазините почват да работят след 13,30 часа  Joy, направих си една разходчица, после пак ще ида! Ми така де да изхабя калориите от изядените 4 мъфина сутринта  Blush

# 392

Много топличка и спокойна седмица и от мен, момичета! И да ни е успешна.

Скрит текст:
Напрегнато ми е тези дни, сърцето ми се е свило и изобщо не съм убедена, че вземам правилното решение...

Мижче, хубаво пътуване!  Heart Eyes

Зори, какво ще си купуваш от тази парфюмерия? Да излюбопитствам аз. Blush Нещо интересно?

# 393
  • Benelux / Varna
Скарамушче,  Hug, всяко решение е трудно, па макар и понякога да е за добро! Стискам палци при теб да е така!
Незнам дали вобще нещо ще си купя, защото магазина го затварят и разпродават всичко тази седмица, но аз изтървах няколко дни и е възможно вече да е разграбен. Иска ми се да си купя някое червилце и фондютен, ама ще видим дали са останали моите номера.

# 394
  • София
А, аз това че съм ги стегнала куфарите, нищо не значи  Wink
Първо имам сл.пътуване, след петък можете да ми пожелаете хубава почивка  Hug

Скарамушче, защо ти е свито сърчицето?  Rolling Eyes
Ако се съмняваш в правотата на решението си, не можеш ли да изчакаш малко ...

# 395
Скарамуши, дано решението което вземеш да е правилно!  Нормално е да ти е притеснено, все пак става въпрос за важни неща, ако е това което си мисля. Прегръдки от мен!
Зори,дано да е останало нещо интересно!
Мижи,приятно изкарване!
Изчезвам за малко...

# 396
Привет момичета, кокичета !
Освестих се малко и идвам да ви навестя.
Мина събитието на годината за нашето семейство ! Беше емоционално,  красиво, зареждащо кръщене.
Кръстницата прекрасна, християнчето още по-...
Сега ще отпочивам психически и всякак, че не мина без изпълнения от страна на " свекървата"... ноо няма как ...
Ще ви чета малко по малко да наваксам.
Видях, че и срещичка сте спретнали !
Прегръщам ви , докато вляза в час. Simple Smile Hug

# 397
Благодаря, момичета най-мили.  Hug

Важно.. колко да е важно (по служебни теми е, Гиговче, сигурно затова си мислиш и ти), но аз сякаш прекалено обмислям, прекалено се съмнявам и всеки път все така. Понякога се чудя няма ли да порасна най-накрая. Laughing

Миж, не мога да отлагам повече, за добро или за лошо. Очакват от доста време отговор от мен и им е важно. Днес дадох някакъв най-после и затова така ми е особено притеснено, но ще мине де, ще мине и това.

# 398
Ехе, Лотхен, разказвааааай.

Мариета ще питам ей сега ММ за идеи. Поне помни ли как се казва приложението?

Скарамуш, със сигурност си взела най-правилното решение в момента.

# 399
  • София
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

Минавам само да ви гушна съвсем набързо, тъй като в офиса имаме уникално много работа в супер намален състав. Не знам кога ще ви изчета, но да знаете, че мисля за вас! Hug Hug Hug

Хубава седмица и дано имате по-малко работа от мен! Hug Hug Hug

# 400
  • София
Скарамушче - личен опит споделям - когато взимам трудно решение, или ми олеква, или ми става чоглаво, след като го взема. Опитът ми сочи, че когато след решението олеква, то е правилното. Когато нещо те тревожи, значи си пропуснала някъде някой важен аргумент, не си извървяла пътя за това решение (което не значи, че е погрешно решението) или пък това решение не е правилното за теб...  Hug Разбира се, аз изобщо не знам за какво става дума, има обстоятелства и избори, при които все боли, та ако щеш и на ушите си да седнеш....
Мери, написа ли дипломната?  Hug
Лотхен, със свекървите - малко дипломация и малко чувство за хумор.  Hug Без да се връзваш  Laughing
Ох, Нези, направо усещам приятното ви изкарване с Мария  Flutter
Ули, Гигич, Миж,  Зори, Мариет, Нел, Петенце и всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 401
  • София
Лотхен, честито   bouquet Да ви е живо и здраво християнчето!
За свекървата не мога да кажа нищо ... че има такива екземпляри, че ...  ooooh! Нямам представа твоята от кои е  Embarassed Hug Само кураж, сили и търпение мога да ти пожелая  Praynig

Скарамуши, така добре те разбирам ... януари бях в подобно положение, колебаех се дали да напусна работата си или да остана ... в един момент реших да напусна. С подаването на молбата ме изяде мисълта, че правя грешка, и точно както Маришка казва, бях сигурна, че греша, тъй като щом подсъзнателно се чувствам толкова зле, значи съм взела грешното решение ... Въпреки това устоях и напуснах. Към момента мога да кажа, че не беше грешно решението, напротив. Камък ми падна от душата в последствие. Аз много слушам вътрешния си глас, а тогава той много ме обвиняваше  Laughing ТАка че, не се тревожи, понякога мястото, което сме заемали твърде дълго ни кара да се чувстваме виновни, че го напускаме ... а всъщност, да е за добро  Hug

Мариетка, ейй, това да ти се повреди техника ми е на-противното нещо. Дано се оправи и не ви създава проблеми телефона  Hug

Пете сърчице, лека седмица мила  Hug

На мен ми се обадиха от фирмата с пердетата, да ми кажат, че са готови. Отивам след малко да ги взема  Heart Eyes Дано всичко е ок и да ми хареса как ще застанат вкъщи.

# 402
  • Benelux / Varna
Хайде да дам отчет какво си купих, за съжаление не е това което исках, а това, което ми хареса и успях да грабна, имах чувството че съм на война отишла, буквално се биеха за парфюми. За съжаление моя номер и на червилото и на фондютена бяха свършили и да не съм капо съм с два нови аромата.
Скрит текст:

Вив, дано всичко да е ок с пердетата и да си ги харесаш!

# 403
  • ГОре на черешата...
Готово, срещу 5 лв и точно за 1 мин телефонът беше  излекуван Laughing. "Хакерът" тържествено обеща да го ползва само за обажданията и да си гледа хербариите и биологиите, че иначе newsm66...
Купихме цвете /живо - страхотна кала в бордо/ и подаръче - гривна и един сувенир-бухал Mr. Green за класната, че нали утре ще им дава свидетелствата...днес след първия час е бил сам до края, другите офейкали...ама поне си говорил с всички учители, никой не се опитвал да го убеждава вече, явно са се светнали hahaha...
Тук е ад - 37 градуса на сянка и досега двамата с него прахме килими, поне ще изсъхнат до довечера...полягвам с книжка. Много ми е...как да нарека - странна - засега...

# 404
  • София
Коя книжка четеш, Мариета?

Общи условия

Активация на акаунт