Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 799
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • ГОре на черешата...
Богът на дребните неща, Пете. Докъм 130 стр съм.
Скрит текст:
Нищо не са се организирали класа му, не казвам, че са задължени, но все пак от уважение можеше  поне едно цвете и нещо за спомен да вземат Confused. Скромно от мен, но не мога да го пратя без нищо, с ръце в джобовете, така съм ги научила и двамата - за всеки повод, поне букет...

Гриваната страшно ми хареса, с естествени камъни е и поръчах да направят и за мен, с висулка водно конче. Деси май беше пускала веднъж нещо за символиката му, или беше Дев Thinking, ще потърся да видя, но помня, че много ми хареса...

# 406
  • София
Подаръкът е страхотен! Heart Eyes На мен много ми хареса "Богът на дребните неща". Дано и на теб ти хареса.  Peace

# 407
  • Пловдив
Зори, честити ти аромати, с удоволствие да ги използваш  Flutter

Скарамушче,  Hug вярвай, че е правилния избор  Hug

Лотхен, да ви е живо и здраво християнчето   bouquet

Мариетка, откъде правиш поръчка на гривната? Защо не ми каза на мен, с удоволствие щях да ти направя  Peace  Hug и аз и Дев бяхме споделили за водното конче.

Тук е жега и дъжд се изсипа и отново жега...ще правя таратор след малко и ще си хвърля душ, че и вода нямаме от към обяд, после ще се отдам на книгата /съвсем малко ми остава и днес мисля да я приключа/. Пак ще мина от тук.

# 408
  • ГОре на черешата...
Деси, не е онлайн, просто в магазинчето от където купих тази жената каза, че едно момиче ги правело и носело, та казах ако може да ми направи такава...

# 409
Лоти,честито ти христианче! А свекито,елегантно и възпитано можеш да я "отсвириш" Simple Smile
Зори, по добре е от нищо,хепи да си!
Мариета, разкошен ти е подаръка,а гривната е страхотна! Много добре си възпитаваш децата,дребният и не толкова жест на уважение значи много!
Заравям се отново в гардеробите Sad
Скарамуши, това че ти е трудно да вземеш решение,не значи че не си порастнала Wink А тези решения винаги са трудни,ще се справиш, ти си силна и интелигентна!

# 410
  • Кърджали
Не бях писала няколко дни май. То и няма какво да споделя. Сестра ми бяха за малко тук. Другата седмица очаквам и майка ми да си дойдат.
Лотхен' честито християнче.
Скарамушче,  вярвам че си взела правилното решение.

# 411
  • ГОре на черешата...
Лотхен, забравих, честито ви християнче  bouquet! Нека ангелът-закрилник бди винаги над него! А свеки просто не заслужава да е в мислите ти...
Гигич, гардеробиииии, два дни с тях се занимавах и вече всичко е под конец...до кога ли Rolling Eyes?

# 412
  • Benelux / Varna
Лотхен, честито ви християнче !

Мариетка, видя ли , че всичко бързо се оправя! Много хубав жест към класната!

Гиговче, ти какво правиш заровена в гардеробите?

Деси и ти ли правиш такива красоти?

# 413
  • ГОре на черешата...
Хаха, за букети си говорим и вижте какво ми тикнаха под носа ей сега:

Пак е опоскал нечия градинка на връщане от английски малкият, редовно го прави, кога ли някоя бабичка ще го пипне на местопрестъплението hahaha...

# 414
  • Пловдив
Зори, правя за благотворителни базари и за близки приятелки...затова писах, че ако ми беше казала можеше да й направя, от там от където купувам мънистата има повечето видове така, че едва ли би ме затруднила.

# 415
  • ГОре на черешата...
Деси, знам какви красоти правиш, някога ще ми се удаде възможност да си поръчам и от теб Heart Eyes сега просто се случи спонтанно...

# 416
Мариет, браво за телефона Grinning А момчето ти нека къса, бре! Виж какъв е романтик  Heart Eyes Mr. Green Hug
Скарамуш, не се затъжавай! Трудните решение не се взимат лесно и винаги има едно съмнение. След време ще разбереш дали е било правилно - най-вероятно да  Peace
Лотхен, остави ги тия свекърви...  Tired Grinning  Hug

# 417
Здравейте! Simple Smile
Лоти,честито ти християнче!   bouquet
Аз за свекървите вече нищо те казвам-нали съм една от тях!  Mr. Green
Скарамушче,стискам палци да си взела вярното решение. Дано да ти олекне. Ох,като се знам аз как трудно взимам решения и как се измъчвам вътрешно,искрено ти съчувствам!  Hug
Мариетка,така трябва,правилно си учиш момчетата! Богът е страхотна книга,миналата година завърших годината с нея. Истинско бижу е!  Heart Eyes
Ние днес си направихме много приятна среща с МарияЧ на по бира,две.  Wink Наприказвахме се хубаво!  Grinning Имах и подарък изненада-милата Мария го носи чак от Ямбол!  Heart Eyes
Мижжж,за къде стягаш куфарите?
Зори,хубави парфюмчета си си купила!  Peace                                                                                Бъбълчето скоро не съм го засичала...

# 418
Зори,подреждам гардероби,изхвърлям ненужно,вадя летни, прибирам зимни и така...че малко укъснях, щот най я мразя тая дейност Rolling Eyes
Мариетка, хубава изненада,браво на детето!
Хубава вечер милички Hug

# 419
  • София
И аз да драсна някой ред  Hug
Лоти,честито ти християнче.Да ви е здравичка и да ви радва много!
Зори,дет се казва да не сме капо  Simple Smile.
Гиги,не си закъсняла.Изхвърляй.Не оставяй нищо старо.Само заема място и е ненужно.
Мариет,жестовете на внимание и уважение са най-важни.Хубаво е,че винаги мислиш тези неща.Такава гривна са ми подарявали.Беше с някакви тъмни камъчета.Знам,че има някаква енергия,но мен да ме убиеш не мога да нося нищо тъмно на цвят,камо ли гривна.Подарих я на съседка,която я носи с голямо удоволствие.
Пропуснах Скарамуш.Искам да ти дам вяра и увереност в твоите действия и решения.Вярвам,че нещата се случват тогава,когато трябва да се случат и то те са винаги за добро.

Общи условия

Активация на акаунт