Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 800
  • 745
  •   1
Отговори
# 420

Ех, Слив, и аз честичко си казвам, че нещата се случват, когато времето им е дошло. Надявам се искрено да е така, но и да не е - опитът показва, че от съжаления няма особена полза. Wink

Много прегръдки на всички и благодаря за подкрепата, имах нужда!

Нези, не получи ли едно известийце ти? Simple Smile

# 421
  • на североизток от Рая
Идвам за едно късно Добър вечер!  Hug

Тук гърми, трещи, вали, наблизо е паднала и градушка. Неприятно е, не вали тих и приятен дъжд, а  все да сме нащрек.  ooooh!

Скарамуш, не знам дали да ти кажа нещо. Ти вземаш мъдри решения, взела си и този път, просто се успокой. Нещата винаги се подреждат, а когато не сме избрали по-доброто, просто свикваме с избраното. Ти си направила избора си, не го мисли повече.  Hug

Зори, не съм виждала тези парфюми, които си показала, но пък ми станаха интересни. Пръскай ги с кеф, доставяй си удоволствие.  Hug

Мариетко, много хубави подаръци си избрала на класната. Гривната ме грабна, цветът на камъчетата ми взе очите, прекрасни са.  Heart Eyes Такава гривна имам от Гигова  Heart Eyes, но в друг нюанс - кафяво оранжеви са камъните, просто чудно стои. Много я обичам и я нося.  А постъпката на Андриан ме накара да се усмихна до уши. Милото, представяш ли си, върви си и мисли за теб. Душица мамина,  и той ти  е много добър и сърдечен, като батко си.  Hug

Нези и Мария, много ми беше хубаво да чета за срещата ви.  Hug Hug

Лоти, честито християнче. Да има късмет и закрила.  Hug

Бъбълче, днес отново беше с мен, но...в библиотеката този път. Върнах книга, но реших да взема нещо, нищо, че имам в изобилие за четене. И докато се разхождам покрай рафтовете, хоп, насреща ми - "Малкият непознат". Е, за кого да се сетя, освен за теб. И за Вени, разбира се.  Simple Smile Взех я. А тя голяма, дебела, пък аз останах с впечатлението, че е малък формат, като "Цветя за Алджърнън". Като я прочета, ще споделя.

Днес на работа прочетох една книга, "Дни от историята на мълчанието", норвежка, мрачна и скучна книга. Или пък аз съм на вълна "и това не ми хареса".  Crazy Преди това дочетох "Момичето, което бях" и я върнах, но  и тя нещо ми сладнеше. Капризна жена съм явно напоследък.  Mr. Green

И лека нощ!  Hug

# 422
Аз малко късно, но добър вечер.
Много работа, много проблеми...пуши ми главата от всякъде.
На всичко отгоре мисля за релогистика на сина ми, че мама влиза на операция. А и тук ни удари ураган, май пак ще има наводнения, дано не се размине.
Скарамуш, каквото трябва да се случи се случва, от как взех да разбирам, че нямам контрол над някой събития, живея по-спокойно. Аз съм на принципа, господ затваря врати, за да отвори порти.
Мариетка, много хубави подаръци. При нас има ден на учителя, тогава нося цветя и гифт карти. За тази година със сина ми ще майсторим чаша, с надпис:" благодаря ви, че ми помогнахте да порастна". И др неща ще има, но тази той ще я прави (запланувала съм да ходим на грънчарско ателие) и ще си я пише сам.
Лоти, честито християнче.
Гиговче, блазе ти че можеш да изхвърляш. При мен, все намирам емоционален заряд, спомен....хубаво, че имам много место.
Дев, какви гривни правиш? Ако не е проява на нахалство от моя страна къде мога да ги видя.

# 423
Нелко, как успяваш в точния момент да намериш път към сърцето ми с думите си! Имам нужда от хора като теб в живота си  Hug Защо не си ми по-близко?  Heart Eyes Hug Hug Hug

"Малкият непознат" е тягостна, мрачна и човешка книга. В правилното настроение, ще те докосне силно. Но ако усетиш, че нещо не се получава - остави я да си дочака времето. Особена е, но не мога да повярвам, че има човек, който не би я харесал. Не искам да вярвам в такова нещо  Naughty

Скоро ще говоря по радио Хеликон .. ако ми се получи де. В петък ще правим записи  ooooh! Аз, с моето "р"-кане ... ужас и безумие  #Crazy

Гушкам всички, които имат нужда!  Hug Hug Hug

# 424
ДУ  Hug
О, Бъбли, придобиваш все по голяма известност ,нека все така да ти върви,успех!
Титина и на мен ми свиди да изхвърлям,да не мислиш,уж бях приготвила вчера някои неща за боклука и пак ми досвидя,прибрах ги обратно Rolling Eyes
Хубав ден ,момичета!

# 425
  • София
Добро утро и прекрасен ден!
Леко ветровитичко е при нас.Дано не вали,в което определено се съмнявам  Thinking
Лошото е,че имам доста деца и ще трябва да ги държа вътре.
Бъбъл,късмет в новите начинания!

# 426
Добро утро  Hug

Ужасен дъжд вали при нас, едва стигнах  ooooh!

Бъбли, дано всичко ти върви добре и успешно взимане на всички изпити  Hug

# 427
  • Варна
Здравейте милички  Heart Eyes

Липсвате ми тези дни,но нямам никакво настроение за писане ..Случиха се някой неща надявам се всичко да се нареди така че само ви чета.
Стискам палци на всички който имат нужда,и прегръдки на всички други  Hug

Мариетка ,видях страхотен подарък  Hug

Лоти, честито християнче.  bouquet

# 428
  • Пловдив

"Никога не знаем какво ще дойде утре, но винаги започваме обнадеждени новия ден." - Елиф Шафак "Чест"

Прекрасен вторник на всички, нека изживяваме всеки ден с наслада и чувство, че нещо приятно ще се случи Hug

# 429
  • София
Привет-мривет!

Влизам засрамена да се оправдая  Embarassed. Мислех днес да пращам книгите на Нели и Мария, обаче ги забравих у дома  Rolling Eyes. Извинявайте, момичета, обещавам утре да съм по-сериозна!

# 430
  • Belgium
Ха добър ден и от мен  Heart Eyes Hug

Значи голям социален живот ме налегна тези дни, уморих се  Crazy

От петък съм се подхванала на басейн цял ден, после пак на тест драйв (това ново Сузуки просто трябва да бъде мое!). В събота бях на грим при любима съфорумка барабар с тинейджърките на розовия камион  Joy После ходихме да тестваме новия Шанс на Шанел - много е мой, ще се взимаме  Heart Eyes

В неделя базар, снощи финала на GoT на голям екран. В четвъртък съм на театър, а през уикенда на сватба и рожден ден и на още базари. Докато само го напиша се изтощих  hahaha

Следващата седмица май ще палим към морето, да видим да не излезе някоя задачка-закачка в последния момент. А на 30-ти съм на Judas Priest и Helloween - мноооого яко  Party Party Party
И двете групи съм ги слушала вече на живо, та знам че ще е купон. Особено Judas Priest са убиец на концерт.

Чудна е била срещата в неделя, яд ме е че не успях да дойда, но просто нямаше как. Следващият път ще се постарая да съм на линия.

Мариетка, страхотно го възпитаваш твоя син, така и трябва да бъде.  Heart Eyes

Скарамуши, не се давай на лошите мисли и предчувствия. Нали знаеш, че като се затвори една врата, се отваря прозорец  Grinning

Нези
, все се каня да те питам, доволна ли остана твоята щерка от "Шоколад"?  Laughing

Сливче, я раздуй за СПА-то, хубаво ли беше?  Hug

Бъб, да си жива и здрава, че ми препоръча "Лисицата", ще опна един чаршаф за нея като я свърша  Party

Мери, честито ти написване на дипломната!  Grinning

На всички  Hug Hug Hug

# 431
  • София
Лу, препоръчвам хотела.Но за не повече от две нощувки.Първо защото само със закуска излиза солено,второ защото цените в ресторанта за вечеря и обяд са високи,а храната не е кой знае какво.И ако се резервира за повече дни просто трябва да се търси алтернативно изхранване.Иначе обстановка,хигиена и спа центъра в този хотел са на ниво.
Кефя се на социалния ти живот  Heart Eyes
Вчера и аз подуших новия на Шанс,но нещо не ме замая,за разлика от новата черна рокля на Герлен.Виж,това вече е аромат,който ме заинтригува.Този http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noire … raiche-29525.html

# 432
  • Belgium
Сливче, хич не е лоша Зелената рокля на Герлен обаче да знаеш, че е адски нетрайна  Laughing

Мислех да я купувам, но това ме отказа. Щях да съм я свръшила за отрицателно време от поливане с нея  hahaha

За СПА-то като цяло и аз съм за не повече от 2 нощувки. После омръзва лежането по цял ден освен ако в околността няма някакви интересни забележителности за разглеждане  Laughing

# 433
  • София
Лу, днешния въпрос-Дали не ни изморява трайността!Или може би ни пречи да откриваме нови аромати и нови неща?Сега ме замисли.Добре,да кажем,че си купиш нещо,което е трайно,ползваш дълго време,през което обаче са излезли нови аромати интересни,но нетрайни.Ние си ползваме трайността,като си мислим,че нетрайното бързо ще го свършим.И го отхвърляме  Thinking

# 434
  • София
Аз пък обичам и нетрайните аромати, понеже бързичко ги приключвам, заради поливане, и съответно не се трупат и застояват  Mr. Green Оборот трябва да има  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт