Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Нещо не съм на мене си последните дни, Нелко. Опитвам се да се подредя и да се вкарам в релси. Ще ми мине Peace И аз чакам Мимка  Heart Eyes И Зори чакам, ама нея по-нататък през лятото  Heart Eyes
Чакам ви да акостирате край морето  Hug Hug Hug Гиг? Слив? Камиче? Някой друг  Flutter Hug Hug
Отивам да закуся  Mr. Green

# 46
Добро утро  Hug

Днес бях за снимка сутринта, вървя из нас и подреждам и нареждам, а с едната ръка чета от телефона темата та да наваксам  Mr. Green

Бъбълче, няма да повтарям думите на другите и само ще си чакам хубавите ти постове  Hug

Деси, как беше мача  Hug

Мери, вижда му се края на писането викаш  Mr. Green После идва другата част, подготовка за представянето на мен тя ми беше по-тегава даже  ooooh!

Точи, да пишем ама като нямаме време.  ooooh!

Нели, и аз съм ранобудна куквам още в 6  Tired

Понеделнишки ме чака доста работа, но и аз и се дърпам  Mr. Green

Скрит текст:
Още работя без договор, и най-вероятно ще откарам така и целия месец. Хем се радвам, че не седя вкъщи и да чакам отговор от бюрото, хем ми е тъпо  Tired

# 47
Добрютру,
вземам де ще кафе видя Simple Smile Мерсиии  Hug
И аз от 6 съм будна, не, днес по-късно се събудих, 6.20 май беше  Crazy Ама аз обичам да ставам рано, особено ако има да се върши нещо, да го свърша.

Бъбли, усещам разочарование, че не реагираме на постовете ти, както би желала. И аз като Гиговчето се старая да отговоря на всички, но не успявам  Rolling Eyes Иначе чета всичко, имало е моменти, в които не успявам да се съсредоточа да прочета дълъг пост, дали твой или на някой друг но винаги се връщам да го дочета, просто понякога вече няма смисъл да пиша за някои неща, зашото изглеждат изчерпани, т.е. казани вече Simple Smile Но не се чувствай така, виждаш как всички писаха, че се радват на постовете ти, нямаш причина  Hug

Лу за мен е на около 30, +/- 1-2 години. Като се замисля, може би всепак по-скоро "-".

# 48
Нели, направо си е задължително да прескочим  Hug
Записах дребна на училище, пия кафе и събирам кураж за днешните задачки, че са мнооооого. Ама ще намеря време за четене, че децата са на последната си тренировка довечера, та ще се възползвам  Grinning
Обичам котета и кученца, ама много пътуваме и няма шанс да си взема  Rolling Eyes
И обичам да спя, поне до обяд, ама нямаааа, в 6.20 ставам децата като са на училище.
Аз пиша по-телеграфно, чета всичко, но просто не обичам да пиша много, пък и нямам дар слово като някои прекрасници тук   bouquet

# 49
  • София
Добро утро,

Благодаря за кафето, взех си.

Целия уикенд прекарах в задачи. Но съм доволна. Напраивх нужните размествания и промени, по подредих за момента по-важните неща. Довечера ако не ме мързи продължавам. Имам нужда да сложа в ред нещата си - разбирайте дрехи, вещи, документи и т.н.

Тази сутрин едвам отворих очи.

Слив, това сетрин някой да вика и да крещи, направо.... Tired  Приятно изкарване на Марти с баба му.

ТочиHug Hug

Лофче, това ми звучи много несериозно, с липсата на договор.

На всички желая много хубава, успешна и усмихната седмица.   bouquet  bouquet  bouquet

# 50
  • София
Хубава и успешна седмица на всички  Hug

Лофче, и аз бих те посъветвала да настояваш за договор  Peace

До после! И да не ви налазва много-много  Mr. Green

# 51
  • София
Здравейте в новата тема  Hug

И аз чета всичко, без изключение, но не съм много многословна към всички, но пък си ви обичам много, нищо че вероятно не личи. Аз нали си го чувствам  Mr. Green  Hug

Изчетох всичко, беше ми интересно  Hug

Лека седмица момичета  Hug

# 52
О, Сливче,да се връзваме ли Mr. Green
Ох Пете и аз трябвя да разчиствам и да подреждам гардероби(най мразя), трябва да се освободя от много ненужни вещи, за какво ли събирам,голям съм Плюшкин ooooh!
Ама кога ще намеря време,това е въпросът ...
Лофи,искай си договор,дори и временен като начало.

# 53
  • София
Гиговче,  да дойда да изхвърля каквото трябва?!
Само някой да ми каже, че трябва да се махат разни неща и съм първа.  Много обичам да изхвърлям стари и ненужни вещи, дрехи и т.н. Така ми става после едно леко.

# 54
Петенце ела Heart Eyes
Поне една празна бутилка от вино ще изхвърлим с теб Mr. Green
Това което правиш е хубаво ,трябва и аз така да започна да правя и то не само с дрехите а и с ненужните товари и емоции Wink наистина е освобождаващо...ама нЪл ми свиди за някои неща...а от друга страна пък и не ги потърсвам... Но ти ми даваш добра идея, за да се почувствам една идея по разтоварващо!

# 55
  • София
Петенце ела Heart Eyes
Поне една празна бутилка от вино ще изхвърлим с теб Mr. Green
Това което правиш е хубаво ,трябва и аз така да започна да правя и то не само с дрехите а и с ненужните товари и емоции Wink наистина е освобождаващо...ама нЪл ми свиди за някои неща...а от друга страна пък и не ги потърсвам... Но ти ми даваш добра идея, за да се почувствам една идея по разтоварващо!

hahaha hahaha hahaha бутилката е ясна.  hahaha hahaha hahaha
Разчистването е добра терапия  Hug Hug Hug Поне за мен. 

# 56
  • София
Камиче, жива да не бях, не знаех, че това е YA  Embarassed!
Скрит текст:
По едно време си мислех, че книгата ще се развие към по-философска тема. Например как понякога си затваряме очите и не обръщаме внимание на случващото се около нас, или пък че страховете ни са свързани с това, което виждаме и което сами си внушаваме...
Ох, искам повече да си говоря с вас, ама не мога, нямам време!

Мария, радвам се, че ще идваш насам! Има още време до края на седмицата и не знам какво може да ми дойде до главата, но ще се радвам да се видим!

# 57
Добро утро !
Ще ми трябва време да вляза в час !

Благодаря на Миж за котешката тема .

Събота и неделя тотално отказвам интернета и се утрепвам от домакинска и всякаква работа на вилата. Добре, че идвам на работа да поседна.........

Замислихте ме с думите за прошката. Аз не мога да прощавам истински , да - минавам нататък, но винаги, винаги си имам едно , че и повече наум...

Дев, много липсваш мила, дано  скоро се разпишеш.

Ние миналата година отидохме на Какво четеш, но в друг парк. Почетохме на слънце и спокойствие. В тези инициативи пОказността ме отблъсква.

Напоследък и аз съм в едни размисли за отношенията с близките ми хора, но гледам да  си мълча и подминавам...
Може би пък  аз съм в житейска криза, знам ли....

Мери, слънце, имам книга да ти връщам. Метни адресче на лични, че кой знае кога ще се случи да се видим.   не можах да я дочета иначе,  нещо ми гаднееше. Ии слагай вече точката на дипломната.   bouquet

Hug Hug Hugза всички ви !

# 58
Аз няма да мина през София тази година момичета, заради ужасното състояние на пътя след Кулата, във Варна отивам. Но ще се опитам лятото да осткоча за ден-два в София ако има срещичка. Не мога да обещая, че с децата е трудно, не че нямам огромно желание  Heart Eyes

# 59
  • София
Мимка, само казваш кои дати са ти удобни за среща в София и ние (който може тогава) ще се организираме! Hug

Бъбълче, специални прегръдки от мен! Hug Hug Hug Много са ти хубави постингите. Heart Eyes

Аз ви чета подробно по принцип, само понякога не успявам, когато имам много работа в понеделник, а вие сте изписали света през уикенда (тъй като най-често не влизам в събота и неделя).  Grinning

Прекрасни неща е написала Миж за прошката, мнението ми съвпада напълно с нейното.  Peace И аз като нея си наложих да се науча да прощавам, сериозна работа със себе си е това... И е процес, който си продължава във времето.  Wink

Аз почнах "Възкресяване", минах над 20% от книгата, но сега като прочетох окончателното мнение на Миж, ще спра до тук. (Смятам, че книгата в началото е супер. Поставя много добри въпроси и има огромен потенциал. Доверявам се, че към края нещата са излезли извън добрите идеи и са се опорочили. Ще си оставя хубавия вкус като спра до тук.)

Уикенда бяхме до Рилския манастир, всяка година ходим поне по веднъж до там, много приятна разходка си напрвихмя.  Heart Eyes

Венка
, радвам се, че сте изкарали готино на Хисаря. Ама верно ли 3 часа пътувахте до та? Shocked

На всички пожелавам хубава седмица! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт