Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 707
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • На планетата Земя
 Twisted Evil Eeee, ама може ли такава работа! То нейното на нищо вече не прилича! Като се загуби и се не намери! Несериозна, грозна работа!    Twisted Evil

И тя седнала в ъгъла и се засрамила. Всичко правя за вас, сега е моментът, искайте.

Искам да успявам да не липсвам. Че ви мисля постоянно.

Миж, страхотна синя шир си изтипосала за новата тема. Благодаря ти! Както и на всички останали момичета, че ме търпите.  Hug

# 61
  • Benelux / Varna
Хелоо и от мен!  Hug
Мижче,   bouquet за котешката тема!

Обхванала ме е една апатия, граничеща с агресия  #Cussing out, добре че изби на апатия де.
Всичко тръгна в събота вечерта, когато малоумниците от мтел ме събудиха за н-ти път с смс в 2 часа през нощта, да ми предлагат разни планове, все едно аз не съм си избрала на какъв да съм. Това им е редовен номер, поне веднъж месечно ме събуждат така  #2gunfire , обмислям вече да им пиша гневно писмо.
И така будувах до 4 сутринта, броях овце, пях си песнички наум, абе болна работа  ooooh!аз като се събудя и трудно заспивам и естествено в неделя бях парцал. Мъжа ми ме изнерви тотално, много е станал изнервен и аз се ядосвам отстрани като го гледам такъв, че и на мен ми се отразява негативното му настроение. Цял ден вчера ми се звери насреща.
Радостното е, че вече имам билееет, Точи, Миме, чакайте ме, ще ходим заедно на гости на Нелка!!!

Пете,страхотно - Рилски манастир , много го харесвам, а не съм ходила от дете!
Вени, страхотна почивчица сте си изкарали и вие в Хисаря! И там искам, ма май много искам напоследък  Blush
Така да обичам България, а моя пък тъй  да не обича да пътуваме в България. Пощурявам ви казвам!
Една година бяхме на почивка във Вършец и толкова го молех да идем до Белоградчишките скали, не ме огря. Cry Оттогава не сме мърдали и никъде из страната де, а кога беше това отдавна забравих.

Спирам да пиша, щот не съм в настроение видимо, що да ви го принасям и на вас!
Хайде прегръдки  Hug Hug Hug

# 62
  • София
Теб Зори Мтел те будят посред нощ, мен пък "Уникредит Булбанк" обикновено към 8ч. сутринта в събота решават да ми пишат жизненоважната информация за таксите по картата и за уведомленията със СМС  #2gunfire
Ама вече им научих номерата и си изключвам звука на телефона за през нощта  Laughing

Миле,  Hug

# 63
  • София
Мимче, когато идваш към София задължително ще се организираме, кой както може  Hug

През уикенда и аз почивам повече от нета, не че не влизам във форума, но рядко. Наваксвам си в понеделниците  Mr. Green Но пък за сметка на това Венка, завърших "Свят без край"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хем ми се реве, че няма повече, колкото и да искам, хем удоволствието, което ми остави е невероятно и си заслужава всяка емоция и емоцийка, която тази книга ми причини. Прелестна  Heart Eyes Като се видим за книжките, ще ти я върна, най-после  Hug

Започнах Маришкината "Повелителка на тайните"  Heart Eyes

Днес ще ходя да си купувам от Лидл разни препарати за почистване на перални, миялни и кафемашини, гледам, че има промоция. Ползвали ли сте ги и доволни ли сте от техните препарати?

# 64
Мери, вижда му се края на писането викаш  Mr. Green После идва другата част, подготовка за представянето на мен тя ми беше по-тегава даже  ooooh!
Ще хвърля топа от притеснение, каквато съм притеснителна... ужас, не ми се мисли  Embarassed Sick ooooh!

А защо си без договор  Sad

Петяя, ела да научиш и майка ми да изхвърля ненужни неща, нямаш си и на представа какво е... голям зор, да не кажа невъзможно  Rolling Eyes

Какво е YА?  Grinning

Lothen, коя книга беше в теб?  Laughing На Сомоса ли? Не е за всеки, да.. Пращам ти адрес на лично  Hug

# 65
  • На планетата Земя
Миж   bouquet

Зори, нещо наистина те е налегнало! И ми е мъчно така, като те чета. Нещо трябва да промениш, да раздвижиш около себе си. Някакъв бешефтигунг (занимание), нещо различно. Извинявай, че така се намесвам, ама ми се ще да се усмихнеш и да си щастлива.  Hug

Вив, ползвала съм и съм доволна.

Аз имам книжки за връщане на Нези, Ули и Скарамуш. Някой да ги бърза, да казва, да пращам.

# 66
Мери, Young Adult е това, с герои тийнейджъри обикновено Simple Smile в целия спектър на тийнейджърството Simple Smile
Следващото е New Adult с герои, които тъкмо са излезли пък от тинейджърските години Simple Smile
Определения да искаш Simple Smile

Миле, радвам се да те видя.

# 67
  • София
Мери, идваммммм

# 68
Миле, срамота! Отивай още в ъгъла  Naughty

Ули, ахааааа, сега разбрах Grinning

Зори, съгласна съм с Милето за заниманието Simple Smile  Hug

Петяя,
 Grinning Hug

Оф, днес ми е много мързеливо, а лази  Laughing Crossing Arms

# 69
  • София
Аз също скоро почиствах гардеробите, изхвърлих поне 1/3. Толкова място имам сега, страхотно е  Heart Eyes Лесно хвърлям, особено дрехи, рядко имам сантимент към нещо. Чаршафи, завивки, одеяла ... що чудо разкарах  Mr. Green

Миле, мерси душицо  Hug

Зори  Hug

На Незинка забравих да кажа  Hug Hug Hug
Написах някои неща, и изтрих ... Нещо не ми се ще да пиша тук.
Само искам да ти стисна палец да ти олекне  Hug Hug Hug

# 70
Аз също днес това правя, изчаках ММ да замине и децата да са на училище, че те просто не се разделят с вещи  Crazy Сега се забавлявам  Mr. Green
Зориии, супер!Ние вече даже уикенд около В. Търново с приятелки сме резервирали. Дано да е хубаво времето, че планувам доста да пообиколим. Обожавам пътуванията из България  Heart Eyes

# 71
  • София
На Незинка забравих да кажа  Hug Hug Hug
Написах някои неща, и изтрих ... Нещо не ми се ще да пиша тук.
Само искам да ти стисна палец да ти олекне  Hug Hug Hug
И аз така! Ще си поговорим, когато се видим, по-различно е  Heart Eyes Hug.

Мен продължава да ме лази бачкане ooooh!. За първите седем дни от месеца имаме толкова работа, колкото не сме имали за миналите два, взети заедно. Това не е лошо от една страна, но от друга е доста натоварващо и се надявам да не изпуша  Crazy.

Аз получих пакетче от Гани днес. Връща ми книжка, сложила ми е и нещо сладичко за душата (и за ПМС-то  Mr. Green). Гани, да ти кажа и тук - от всичко, най-много ме зарадва писъмцето, което си ми написала  Hug. Благодаря ти  Heart Eyes!

# 72
Ули,значи тук всички сме NA Simple Smile

Миме,и аз ще съм около Търново,значи свирни като дойдеш Wink

Вени и аз съм с ПМС ат дъ момънт, тъй че бъди така добра и ми отчупи малко шоколад.

О, Миле, за наказание литературно четене пред публика до палмата,ние ще слушаме  Mr. Green

# 73
  • Пловдив
Добър ден и от мен, минавам набързо, че ще тичам до града да видя дали ще харесам подарък на моята приятелка...

Лофче, мача беше страхотен, станахме първи на републиканското, момчетата играха страхотно /истината е, че има подрастващи бъдещи звезди в страната ни, дано имат късмет, защото от сега се вижда мръсотията в спорта/...

Леко си падам вещоман, но започнах да разчиствам ненужните неща и имам напредък в това отношения, а и откровено има дни, в които мога да изпразна цялата къща...

Изчезвам....

Зори  Hug Hug Hug

# 74
  • София
Мери, Young Adult е това, с герои тийнейджъри обикновено Simple Smile в целия спектър на тийнейджърството Simple Smile
Следващото е New Adult с герои, които тъкмо са излезли пък от тинейджърските години Simple Smile
Определения да искаш Simple Smile
А пък аз мислех, че към тази възрастова група е насочена книгата, а не, че героите са на толкова години  Blush.

Какво щях да кажа... Пете, вярно ти думам! Три часа до Хисаря, ама тя поне е на разстояние над 150 км., щото миналия път до Правец, дето е на 60 км. пак пътувахме толкова  ooooh!.
Хайде, който реши да ходи натам, да си признае, може пък да се нацелим Grinning.

Гиговче, заделила съм ти и шоколад, и бисквитка.

Общи условия

Активация на акаунт