Сладкарничка за книги - тема 45

• 24 014
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Лу голям списък...кога ти остава време да четеш.
Гледам парфюми сте подкарали, трябва да гледам, че гледам на мама са се поизхабили.
Ако продължава така да вали, тропикал сторм май ще става ураган, щом са му дали име (този път мъжко)...ще си въведа ред в книгите, ще ги опиша, сортирам подредя. Без това трябва да измисля нов вид на кабинета.

# 451
  • на североизток от Рая
Ехеееей, що така е тихо тук?

Не съм ви чела, напрегнато ми е, до 25-ти ще е така Rolling Eyes.

И 25-ти ще дойде и ще мине.  Но знам какво ти е, минахме го.  Hug Не се напрягай, излишно е, нещата при вас са ясни като бял ден.  newsm10

Гигова, и на мен ми предстои да пренареждам гардероби. И аз пазя, за какво, да ме пита някой. Но този път съм решила да съм жестока и да хвърлям смело. Да видим дали ще го направя. До края на тази седмица съм на работа, после предстои дългата отпуска, да му мислят шкафове и гардероби.  Mr. Green Днес чистих в служебните шкафове. Хвърлях, хвърлях, но и прибирах, прибирах. Има толкова неща, които ми остават като спомен, че сърце не ми дава да ги хвърля. А всъщност не ги ползвам, просто знам, че ги имам.  Heart Eyes

Бъбълче, ако четеш, да знаеш, че книгата ме прикова. Преполових я тази тухла днес. Утре при едно по-сериозно четене може и да я дочета. Благодаря ти отново, че я препоръча!  Hug След като известно време не си намирах подходящото четиво, с тази книга уцелих джакпота.

Лека да е нощта ви, момичета мили!  Hug

# 452
  • Кърджали
Добър вечер, момичета!
Само минавам да ви нагледам, иначе при мен е едно и също. Днес бях на лекар.  Heart Eyes Уж сега щях да пооправям по вкъщи, че е ужас, ама то тоз сериал изгледах, онова догледах и пак стана никое време.  Whistling
Най-вероятно просто ще си легна.

# 453

Ей, Нези, много се радвам, със здраве да си я чете девойката книгата. Wink
Тези шоколади са страхотни и ги има с всякакви странни добавки, цяла серия са.

Заминавам за Боровец утре, на една конференция за три дни.
Ще ви хвърлям по един поглед през телефона. И много гуш-ове.

# 454
ДУ  Hug
Нелко,коя книга четеш и те е заинтригувала така?
Скарамуши, приятно изкарване на Боровец,нищо че е служебно Hug
Хубав ден,момичета!

# 455
Добро утро  Hug

Сервирам кафето, че аз съм на второ  Wink

Скарамуш, приятно изкарване и от мен, да ти е лека работата и активна почивката  hahaha

Мариетка, браво на твоя отличник и стискам палци на 25ти да се похвалиш  Hug

Вчера подхванах "Забравената градина" на Мортън и неусетно глътнах 50 стр., но тя е доста обемиста за моите стандарти и сигурно ще я чета 1 месец с тази липса на свободно време  Tired Сега ще имам свободен 1 час и мисля да почета  Blush

# 456
  • Пловдив

Всички ние поне веднъж в живота сме си задавали този въпрос: ако ни бъде дадена възможността да се върнем назад, какво бихме променили в своя живот?
Ако той можеше да бъде поправен, кои грешки бихме се опитали да избегнем? Коя болка, кои угризения, кои съжаления бихме избрали да заличим?
Наистина ли бихме дръзнали да придадем нов смисъл на нашето съществуване?
За да станем какви?
За да отидем къде?
И с кого?

Гийом Мюсо - Ще бъдеш ли тук

Хубава сряда на всички  Hug

# 457
Их, колко кафета  Heart Eyes

Лофче
, Мортън така увлича, че няма да усетиш кога си я свършила  Heart Eyes то при нямане на време най-бързо се чете книга. Питай мен  Joy Joy Blush

# 458
Благодаря за кафето!
Мери,Деси,Лофи Hug

# 459
  • София
ДУ, момичета! Hug Hug Hug

Мариетка, знам колко е вълнуващо и стискам палци силно на 25-ти да има щастие във вашия дом! Hug

Лофче, стрхотна е "Забравената градина"! Heart Eyes

Деси, благодаря за кафенцето с котенце! хубава сряда и на теб! Hug

Ние вчера с моята колежка успяхме да понапреднем с работата и вече гледаме малко по-ведро. Има още много, но вече се вижда светлинка.  Grinning

На всички - хубав ден от мен! Hug Hug Hug

# 460
  • София
Добрютро  Hug!

И аз бачкам усилено. На 1-ви юли да ми стискате палци, че това сертифициране ще ми вземе здравето  ooooh!.

Гиговче, като видна клюкарка, ще ти кажа, че Нели чете Сара Уотърс - "Малкият непознат". Имам я, искаш ли я  Mr. Green?

# 461
  • в огледалото на живота
Добър ден  Hug
Тази нощ едни отвратителни кошмари сънувах....брррр.....не мога да се освестя още  Confused
Прочитам ви на тъгъдък ..... Crazy

Да се разпиша бегло,че да не залипсвам пак  Grinning

Тези дни ненормално време при нас:жега и пек и след няколко часа дъжд ,вятър гръмотевици  ooooh!
Не мога да се организирам в къщи нещо и се ядосвам на себе си.

Стиснати палци и чист мироглед за тези които имат нужда от важни стъпки за напред  Peace
Вярвайте в себе си  Hug

Прегръщам ви!

# 462
Вени,липсваш осезаемо  Hug
Дано всичко да е наред и да ви сертифицират без проблем! Относно книжката,май я искам  Embarassed

Девче,прегръдки мила,радвам се че се разписа  Hug При вас май винаги има температурни рекорди.

# 463
Здравейте сладурани, много ми липсвахте   bouquet
Вече ще съм на линия, отивам да чета назад, а междувременно ви гушкам всичките  Hug
Нели, Нелиии, минах през Шумен за насам, даже спрях за мъничко, ама децата бяха изморени и заспаха. Мислех да ти звънна да се видим за ако имаш време. Но съм си обещала да дойда да те видя така или иначе  Heart Eyes
Днес най-накрая си почивам активно, следобед - Морската градина, че децата ме изядоха. Дано да не завали. Пък и Кирето ще се разсърди вече, че го пренебрегвам  Laughing

# 464
  • ГОре на черешата...
ДД  bouquet!
След малко си тръгвам и отиваме да подаваме заявлението на седмокласника, дано имаме късмет.
Скрит текст:
ММ е 5-ти ден на новата работа и с всяка изминала секунда усмивката му става по-широка, очите/небесносинси по принцип Heart Eyes/ грейват като след пролетен дъжд, а гласът му струи от щастие...дано така е винаги Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт