Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 786
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Ще имате късмет Мариетка,ще видиш,а пък за другото страшно се радвам,дано занапред да е добре ТМ на работата!

Миме,какъв кеф а,морската градина,пожелавам ти да си починеш и да св насладиш на всеки един миг в БГ!

Хапнах,сега малко да поработя... Outta Joint

# 466
  • София
Аз сега малко ще си почина.Натоварен ден.

Мариет, радвам се за вас  Hug

Нел, да ти се похваля с първото цветче отворено от твоите,които ми изпрати миналата година.Имам в две сандъчета,в първото растат по-бързо и там отвори цвят.Имам още няколко подготвени пъпчици и почти готови за отваряне.Много са красиви.
Дев, нека кошмара да си остане в нощта.Да ти е спокоен деня и не го мисли  Hug

# 467
Аз нали бях готова с дипломната... ръководителя не мисли така  Mr. Green ooooh!

# 468
  • София
Аз нали бях готова с дипломната... ръководителя не мисли така  Mr. Green ooooh!
Ой, що така тоз човек? Много ли ще трябва да я преработваш?

Момичета (Нели и Мария) и днес няма да мога да изляза от офиса, за да ви пратя книгите. Вчера ги забравих, а днес съм вързана тук и не мога да мръдна  ooooh!.

# 469
  • София
Мери, ама ти да не очакваше, че ръководителят ти ще приеме дипломната работа без забележки  Mr. Green
Нали е ръководител - трябва да даде ценни насоки
И моят беше така - едва ли не трябваше да я преработвам цялата  ooooh!
Аз обаче нахална - занесох му я почти същата след две - три седмици и това беше супер-добре  Joy

# 470
Вениии, хич не го мисли  Hug
Мери, какво стана?

# 471
  • на североизток от Рая
хИлоу и от мен! Hug

Вени, с теб да почна първо - не се тревожи с тез книги, бе. Я отложи с пращането, но поне ми напиши каква сума да ти пратя, че това на мен ми тежи. А тях наистина никак не ги бързам, да знаеш.  Hug Hug Hug

Марияяяя, я виж ти, как приятно ме изненада.  Simple Smile Аз бях на работа до обяд, но все щях да измисля нещо. Обаче не искам да крада време, искам да ви имам за по-дълго, отпочинали, спокойни и небързащи. Знам, че ще дойдете и ви чакам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сливче, ти излезе голяма цветарка.  Wink Това цвете понякога като презимува и на следващата година не никне, или пък ако поникне ,не цъфти. Теб те е харесало. Нашите още не са почнали да цъфтят, просто си растат растенийцата. Я направи някоя снимка. Да те радва дълго!  Hug

Дев, Мариетко,  Hug Hug!

Гигова, Вени ти е писала коя книга чета, но аз след малко дори ще я довърша. Много ми харесва, много. Peace Друго- после.

# 472
Привет !
Мери,  те понякога за добро връщат не бой са Wink
Ули, за кръщенето
Скрит текст:
Беше супер ден ! Аз- много нервна, все едно ще се омъжвам.... Добре, че сестра ми  по едно време извади една вишньовчица и вика я си пийни. Тааа всичко си дойде на място  Mr. Green  Кръстницата ни   беше една красива  свежарка! Попа направи много хубава церемония ! Детето само си повтаряше думите.  После и гощавката мина на ниво така да се каже. На гостите ни дори не им се тръгваше ! Времето беше с нас ! Имаме много и хубави снимки от деня ! Въобще ще пазя  прекрасни спомени от този ден
За свеки
Скрит текст:
Аз вече 10 години и сърбам попарата... Игнор съм и дала още преди 5, но когато действията  и касаят моите близки и роднини и косвено моят живот  се побърквам. А то за съжаление не може да се игнорне.  И е вече, жената бая на възраст и стават още по - зле нещата.
Деси, последно четох книгата на Мюсо , от която е цитата  Hug
Напоследък ми се натрупва работа , не мога да смогвам и с форума но се старая да ви чета Simple Smile
 Hug

# 473
Тайно се надявах да не ме върне  Laughing

Скрит текст:
Не съм сложила била литература в самата разработка, където съм цитирала, в скоби трябвало да има. Или някоя теория - пак от къде съм използвала литература. Не че в края нямам, но трябвало и "вътре". Маришка ми каза, ама аз инат - трябва да сложа графики и таблици за изследването  Sick + да опиша цели, задачи, предмет, обект, хипотези, бла, бла, ша са гръмна.

# 474
  • София
Уф, абе аз съм ги  опаковала, лошото е, че ми трябват едни 20 минути да ида до пощата, ама ги нямам, по дяволите! И така ми се искаше да да ви сложа по някоя дребна закачка към книжките, ама тцъ, не... Нищо де, като ги получите някога, си представете, че изскачам и ви целувам  Heart Eyes.

Мери, Мери, тегли му една на ръководителя (ама сочна) и ако можеш не се ядосвай  Hug.

Лоти, какво ще я правим таз работа  ooooh!!?
Искам почивка, искам море, искам и да не бях вадила от фризера пастървата сутринта, щот сега ще трябва да я готвя, като се прибера  Crazy.

# 475
Аз вече ще пиша от тел, че са почнали едно следене от без офиса...
Мери, той нямаше да е ръководител ако не те върне. Моя не успя на времето, ама и темата ми беше нещо съвсем непознато в България. Дори нямаха идея на защитата какво да ме питат.
Дев, кошмарите да остават там в съня. Винаги съм вярвала в сънищатаама последния направо ме... Уж само цветя и рози щеше да е положението, но сега с тази операция на мама може да се окажа изправена пред извънредно пътуване до Бг и преборване на детето. Снощи плаках от яд и безсилие.

# 476
  • София
Мери, наритай се, направи я, и да се приключва. Ще мине и това, ама ...

Тук заваля зверски ...

# 477
  • София
Нел, ще ме извиниш,че се забавих,ама такива гръмотевици имаше тук,че ме беше страх да изляза на терасата.
За цветарка не знам дали съм,но определено всичко ми върви,което сложих тази година.
Щом Стефанотиса,който купих миналото лято цъфти за страх се признах.И една бяла хоя имам и тя има два отворени цвята.
Ето снимка на твоето цвете,което постоянно ме изненадва и радва.

Скрит текст:
първата снимка горе вляво е на по-малкото,което още не е цъфнало.Другите три са на първенеца.
Мерка, няма да повтарям другите момичета.Така е,преподавател реши ли да връща,може 100 пъти да го направи.Мен също ме върнаха веднъж за редакция.
Миж, неудобно ми беше да го кажа,ама и аз така.Само вкарах една таблица и диаграма от изследване. Mr. Green

# 478
  • Кърджали
Мери, горе главата   Mr. Green Ще си попълниш пропуските бързо.

# 479
  • ГОре на черешата...
Мери, действай по насоките му и втория път ще е ок Peace.
Тук е задушно, дано завали...ММ е на овощната градина, тръгнал си е в 16,50 - боже, направо не мога да повярвам newsm19.
Подадохме заявлението, голям цирк, не съм очаквала чак по телефона да ме агитират, там да ни причакват...въх  smile3544.

Общи условия

Активация на акаунт