Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 776
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Уф, изписах се... пуу, аз през цялото си образование не съм писала и мислила толкова  Joy ooooh! Пратих му го, стискайте палци да не ме върне пак, щото тоя път може да направя туй дето Вени каза...  Blush Laughing
Мариет, много се радвам за теб и ТМ   bouquet Hug

# 481
  • ГОре на черешата...
Пратих му го, стискайте палци да не ме върне пак, щото тоя път може да направя туй дето Вени каза...  Blush Laughing

Ама ти трябваше да го направиш преди да изпратиш бе smile3502...

# 482
Сега излизам от банята. От вратата скочих направо там, за да се пера и къпя, защото еди глупак така ме оплиска, че кал течеше от мене и още споменавам цялата му рода. Дъждът не можа да ме окъпе, но този се погрижи да не се прибера суха. #2gunfire

Мери, не се ядосвай. Този път ще мине. Не само преподавателите, а и началниците са така. Чувстват се длъжни да те върнат за нещо. А нашата редакторка пък, съвсем не пропуска. Когато няма какво да поправи, започва да мести чертичките на антетките с по един пиксел. Миналия месец реших да оставя една запетая пред "и", от тези нейните, за да има какво да поправи и да не пипа друго и стана точно така. Написахме запетаята и всички бяха доволни Laughing, а колежките ми умряха от смях, защото ги бях предупредила къде ще имаме корекция.

Мариетка, при нас е същото положението с кандидатстването. На моя колежка синът кандидатства тази година за техникум. На изпита по математика се е справило добре детето, но за годината има 3. И не е само той, а почти целия клас имат тройки, а на изпита са изкарали повече. Sad Родителите смятат, че тези тройки са написани нарочно, за да не влязат децата и да останат в старото си училище.

Хайде да си бягам, че днеска съм зла Mr. Green

# 483
Вече ще псувам.....  #Cussing out #2gunfire Sick поне тоя път е по-подробен и ще редактирам директно. Как да не се ядосвам!?  Crossing Arms

# 484
  • Пловдив
Мери, по-малко нерви, и това ще мине и замине  Hug

Днес тук пусто в темата...

При нас излезе вятър, малко поваля.
Хапнахме, сега мисля да почета книжка и после пак ще надникна. Карах сама колата /не голямо разстояние, но пак е нещо/ сама от много време не се бях качвала, обикновено все съм с някой друг.

# 485
  • на североизток от Рая
Мери, дишай, рожбо, на финала си, скоро ще черпиш.  Wink Hug Hug Няма лесни победи, нали знаеш.

Деси, през летния сезон още по-пусто става, и на мен ми е неестествено, по навик все поглеждам. Но пък почват срещите. А аз съм си тук, само някой да има, идвам. Е, не съм само тук, но поне редовно поглеждам.

Сливче, браво на теб, отгледала си ги цветенцата. Точно така изглеждат и нашите, но още цвят не сме видяли.

Аз прочетох "Малкият непознат" и съм с едно такова особено усещане за безпомощност. Тъмна и мрачна книга, без грам светлина. Черен тунел. Май в библиотеката имаше още една книга от авторката, ще взема да я прочета и нея, че ми хареса как пише.

Титина, май имаш нужда от прегръдка!  Hug Дано майка ти по-скоро се възстанови и да е здрава!

# 486
Да, аз очаквах да има поне две теми изписани  Laughing
Получих в мейла си предложение да закупя новата книга от нюансите - "Грей", можа и като "Сив" да я преведат, не знам. Била за историята от гледната точка на Крисчън  hahaha

# 487
Пак редактирах, пак пратих, чакам!  Crossing Arms Омммммммммммм  Praynig

Мария, ще си я взимаш ли?  Laughing

# 488
Днес не съм се разписвала,но имах внучка на гости и не ми остана време.  Peace
Мери,много неприятно! Моя син го връщаха три пъти от Хорандия,че и такси искаха да им плащаме. #Cussing out  Коригирай  и я предвай да ти се маха от главата!  Hug
Венка,явно наистина много те е налазила работата!  Hug
Мариетка,стискам палци за класирането!  Peace
За всички,които не съм споменала по една голяма  Hug!

# 489

Мария, ще си я взимаш ли?  Laughing

Не разбира се, аз даже трилогията изтрих от Кирето, че не можах да я изтърпя  Joy

# 490
  • София
Щом е тъмна и мрачна, Нел, махам си я от списъка Tired
Мери, ще се справиш  Flutter Вече чакаме почерпката  Party
Лотхен, прегръдки за теб  Hug
Скрит текст:
Wink
Лофче, как е новата работа?  Hug
Титина, дано всичко се подреди при вас, най-важното е да сте здравички   bouquet
Още имах да пиша до някого, ама мозъка ми нещо заспива..  Tired

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 15:56 от marisha7

# 491
Благодаря за подкрепата мимичета. Чувствам се толкова безсилна... Операцията е уж проста, но...ще пипат ставите. Даже не искамда си го помислям
Да си кажа и аз за свекървите. Моята е починала млада, но като гледам какъв добър син е отгледала, трябва да е била страхотна жена. А и с каква любов говореше свекъра ми за нея. А той свекърът ми беше от старата гвардия, и женкар от класа. Много си го обичах, и бях буфер между него и съпруга ми, че като се съберяха лумваше пожар. Имам една случка с лелята на съпруга ми, тя му беше като майка. Когато видях , че се покачва градуса на напрежението и казах, че и двете сме прекалено умни, за да позволим това да ни развали отношенията и че ще изляза, докато не сме си казали неща, които не мислим. Не позволих на съпруга ми да се намеси. След 2 часа бурята беше минала, а аз бях толкова горда от себе си, а явно и тя, че излязохме на ресторант двете. Много съжалявам, че не са вече част от живота ни.

# 492
ДУ!  Да пием по кафенце. Wink

Маришка,Лоти,като ви чета се моля никога да не чуя тези думи от мойта снаха.  Praynig
До момента се разбираме чудесно,аз не се бъркам,въпреки че си позволявам да и давам съвети. Дано не прекаля!  Praynig
Титина,много добре си направила!  Peace
Айде,Мери,стискам палци!!!
При нас е мрачно ,очертава се дъждовен ден.
Хубав да ви е деня на всички!
 Hug

# 493
  • София
Да пийнем Нези, да пийнем  Hug
Ду и от мен!
Мери айде вече днес да му се види края  Praynig
Титина, кураж! Всичко ще мине добре, ще видиш.  Специалистите са добри, нищо че са в бг.
Хубав и лек ден момичета  Hug

# 494
  • София
ДУ!
Нези,благодаря за кафенцето   bouquet.Сипвам си веднага  Heart Eyes

Мариш и Лоти
Скрит текст:
Дет се казва не е до свекърва,а до човек.От моята оплаквания нямам,но и тя живее далеч и няма възможност да ми диша във врата,но сестра ми си кюта едно чудо вече 20 години.Като грешка при тях отчитам факта,че така и не намериха начин да се отделят и да изградят свои житейски правила в собствен дом.Съвети не бих си позволила да давам,а бих апелирала към твърдост и устояване на вашата позиция във всяка една ситуация.

Тити,стискам палци всичко да мине гладко и без усложнения.Дай кураж на майка ти и сила да премине леко през това премеждие Hug

Тук вали и определено е студено.Няма да наблягам на къси ръкави и рокли  Mr. Green
Да ни е спорен четвъртъка.И без това е последния за тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт