Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 776
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
О, Виви, помня, когато М. трябваше да чете тези книги. Той не ми е отказвал да чете на Кирето, даже и на лаптопа си чете с програма задължителните четива. Обаче просто беше незрял (и сега продължава да е  Mr. Green) и си мисля, че нищо не разбра от дълбочината нито на Малкият принци, нито от приказките на Оскар Уайлд  ooooh!. Тази година трябва да чете Библията, няколко Евангелия, Омир...
И не ми припомняй за тинейджърството, че съм в тих потрес... Той ми е кротък, разказвах ви онзи ден, че не се тръшка или ако го прави, то е в границите на нормалното. Обаче вчера ме качи на черешата, като си призна, че е избягал от два часа по БЕЛ, щот се паникьосал, тъй като не успял да се справи с голямо домашно и учене за изпитване  ooooh!.

# 526
Вени, на колко години е той? Не е ли още малък? Смятам, че тепърва ти предстоят луди години  Laughing

Вив, не може ли да вземе от Гери назаем Grinning

# 527
  • София
Отивам да инспектирам днешното писане на Тони.
Ми много си пък гадна  Crossing Arms. Ваканционната му книжка е у мен и си мислех, че детето спокойно си кара почивката  Mr. Green, а ти гледай значи как си го нагласила  hahaha Hug!
Гадна съм, да  Twisted Evil ! Ама той каква лигня е...  Close ooooh!
Книжката, която е у теб, ще е втората, в която ще пише.
Имаме една, дадена му от класната, ето тази:

Стигнали сме едва до трета тема (за цял месец) от общо 18  ooooh!
Ще пише та свят ще му се вие. Следобед го почвам с преписване и диктовки, че краснописът е ... нЕма такъв.

Гледам, че и Вив има ученически неволи.
Разбирам ги, макар и в пубертета да е със сигурност много по-трудно.
Здрави нерви ни трябват  Tired !

Миж, това си е направо кошмар да останеш без книга!
За мен това е равносилно на да останеш без въздух, особено през почивката.

# 528
Вени, бял кахър дет' се вика, само с такива неща да те хвърля на черешата.

Ох, Миж, с Друговремец ли се захвана Simple Smile аз дето чета основно лИбовни от всякакъв вид и калибър, тази хич не искам да я поглеждам Simple Smile Ама кажи, може пък да съм я заклеймила прибързано  Joy Joy

# 529
  • София
Вени, на колко години е той? Не е ли още малък? Смятам, че тепърва ти предстоят луди години  Laughing

Мери, на 14 и половина е, догодина ще е девети клас  ooooh!. Колко по-трудно
Ули, абе и аз така се успокоявам, но много се бях ядосала. Радвам се, че все пак споделя.

# 530
  • София
Ули, аз защо си мислех, че Друговремец не е точно любовна, ами за пътувания във времето? Rolling Eyes
Даже и отделна тема във форума има за нея. Народът беше доста екзалтиран. Ама май от нас, сектантките, никоя не я е чела... Или поне аз нямам спомен някой да е казал, не я чете.. newsm78

# 531
Има и пътуване във времето, Миж, ама и любовната нишка е доста застъпена, поне аз с такова впечатление съм останала покрай ревютата, които четох. Иначе да, голям хайп и покрай нея имаше, нали и екранизация направиха даже. 

# 532
  • В Балкана
Ехооо  wavey

Времето е дъждовно и аз съм в нас. Разкош!!
Свърших със служебната работа, която предвидливо си взех вчера (подозирах, че днес няма да мога да стигна до работното място) и вече съм в полу легнала поза на дивана. Хващам си книжката и ако не заспя, че ми е сънливо ще я прочета.  Party

Не съм от хубаво в нас днес.  Confused Но много се надявам да ми мине по-бързо. Не е сериозно, но добре се подредих. Диагностицирах се - засегнат нерв. За първи път ми се случва да е толкова жестоко.  ooooh!  Пия силни хапчета и болката е вече доста по-малка, а движенията - възможни. В събота сутрин трябва да съм пушка, че път ме чака.
Та така.

Титина  Hug Дано бързо и лесно се разреши ситуацията около теб. Успешна операция на майка ти!  Hug

Мерри, дишай и не се ядосвай!  Heart Eyes

Мижжж, почивката започнаааа.  Party  Почивна да ти е.  Laughing Ули и на теб така. Тя сигурно твоята е към края, но нищо. Хубаво да ти е.   bouquet

# 533
  • София
Rain*, бързо да се оправяш.  Hug

# 534
  • София
Венка, с моите деца също мисля, че това също съм успяла да го постигна - да ми казват какви ги творят. Важно е според мен. А за БЕЛ - и на моето малко момче му е много трудно по БЕЛ (най-вече по литература), та ще се наложи да помагаме...  ooooh!

Кали, сигурно твоят подход е правилен. Аз до сеге оставях детето да си играе през целите ваканции, чак през септември малко поприпомняхме миналогодишен материал и това е било... Това лято са малко по-различни нещата, тъй като предстои 7-ми клас... Но той си търси лежерното време и игрите..., та ще видим.  Mr. Green

Вив, много голям списък са ви дали на вас... "Приказка без край" е задължителна. "Под игото" не му го давах за четене...  Embarassed Реших, че няма да го разбере и го оставих за гимназията, когато ще го учат отново.

Рейн, прегръдки! Hug Hug Hug

# 535
Рейни, какъв нерв си притиснала? Къде?

Нашата почивка й се вижда края наистина, ама няма начин Simple Smile

Пете, няма лошо, нека си играе детето, ще има да учи после достатъчно.

# 536
  • София
Момичета, ще ви кача списъка във Фейса, да го видите  Grinning

Вени, и ние имахме такъв случай с НЕотиване на курса по английски, на който ходи извън училище. Не отишла наща цели два пъти, защото веднъж пропусна, докато бяхме скоро на морето и я било страх, че ще й се карали, че имала неясен материал ... и Два пъти не отишла!!!  Shocked Тамън ми го признава гузно по телефона и на втора линия ми звъни директорката на английския  Mr. Green Голям майтап беше и щеше да й се случи случка, ако не ми беше признала първа и бях научила от директорката.

Мери, Гери заминава на село, тя затова майка й й ги е купила  Mr. Green

Забравих ...  Embarassed Нези, благодаря ти мила  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 14:45 от Вивиан

# 537
Тази "кавга" за имената пък направо...  Sick сякаш имена няма. Голям праз, ако не са на родителите! Да си решават младите. Мега избеснявам  Grinning

# 538

Маришка, на каквото нещо съм се изненадала, учудила или казала, че на мен не може да ми се случи, всичко ме е споходило  Mr. Green!
А чудила ли си се що Марк Зукърбърк,този здрав и млад мъж изкарва по 6 млн.на ден...аз често се чудя Mr. Green

Ко си праите в това дъждовно време?
Кали,приятна почивка и недей много да тормозиш детето,заведи го на кино на новата анимация дето Мария Илиева я озвучава Wink

# 539
Koe детско е озвучавала Мария Илиева? Аз искам да гледам Inside Out  Heart Eyes изглежда мнооого образователна анимацийка  Simple Smile
Е, вече съм ГОТОВА! Ще черпя  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт