Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 727
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Гиговче, страхотен е педикюра  Peace Честити нови придобивки   bouquet

Нелче, Шана е била красавица, а краската й е като на първото ми куче и тя пази гората. Винаги ще я помниш, а тя е била едно щастливо куче, сигурна съм  Peace И не са като, а са си член от семейството  Hug
Букетчето е чудно.

# 646
Разбира се.А от Читанка можеш ли да теглиш?
Ако е от ам, ще си я намеря. Благодаря за инфото.

# 647
  • София
Да,от там Hug

# 648
  • на североизток от Рая
Добър вечер!  Hug Видях Точ и искам да се протегна и да я хвана, ама тя сама ще дойде, ще видите.  Simple Smile

Имаме си малко кученце.  Heart Eyes Брат ми вечерта след работа го е купил и го донесе да го видим. Толкова е мило, на 40 дни, брат ми искаше децата да му измислят име, но аз я нарекох Тара и се прие. Мислех Ара, сетих се за Аричките на нашите Миж и Нара. Сега си имаме Таричка, но няма да забравим добрата Шана, тя наистина остава в спомените ни като едно добро  и предано куче.  Sad

После пък ходихме до Била и вече си имам халат за баня. Най-после попиващ халат.
Скрит текст:

Много мек, много хубав като разцветка, в такова резедаво е. Доволна съм много. Сега искам да си взема и две хавлийки, но не ми достигат точките, защото дадох точки за халата. Ще гледам да събера. А и в брошурата на Лидл има хавлии, може от тях да взема за кухнята.

Мариетко, само по една прегръдка ли? А мъничките не бяха ли с майка си да видиш колко са сладки. Heart Eyes

# 649
  • София
О, Нели, браво на братчето ти!   Heart Eyes
Така е най- добре  Heart Eyes да е жива и здрава мъничката Тара! Шана няма да се забрави, но с мъничката душа и белите й мъката бързо ще избледнее  Hug
Снимчици ще ни пуснеш ли на малката?   bouquet

# 650
Сприииииииииииии! Видях те!!!
Точко, ГУУУУУШ
Blush
Гуш Hug
Привет, мривет!

Малко си почивах...всъщност много си почивах  Embarassed Не от вас  Hug Hug Hug Просто сили нямах за много неща. Надявам се да вляза в ритъм ама кога newsm78
Скрит текст:
най-вероятно, когато спра да приемам едно лекарство, защото то ми докарва ..... мързел мхм  ooooh! Tired
Много имах да чета, но си изчетох всичко подробно в компанията на едни кайсийки от свекито. Гледам споменавате тези чудни жени  Whistling Нищо лошо няма да кажа за моята, но откакто живеем отделно нещата са още по-хубави  Mr. Green Факт е, че мисли за нас и иска да помага с каквото може Peace
Късмет, кураж и скорошно оправяне на всички, които имат нужда - Зори, Рейни, Тити, Деси, Дев ... ъммм имаше ли още някой с болежки Thinking Палци за всички Peace Hug
Честита отпуска на заслужилите  Hug  bouquet
Нали не забравяте, ако преминете през моето селце, да свиркате  Blush Ще чакам всички Hug
На Рилските езера още не сме се катерили. Искахме преди две години, времето беше хубаво, но лифта не работеше (през ноември), а ние сме от по-мързеливите туристи Embarassed Но ще се качим, знам го Heart Eyes
Мери, браво за дипломната! Почина ли си от писането? Хайде сядай да учиш. Чакам пестил от нар да ми носиш  Mr. Green Hug
Слив, ще сменяте курорта тази година? Важното е, че сте от правилната страна на Балкана  Mr. Green
Петяя, и ти май ще идваш насам Flutter Да не пропуснеш да се обадиш  Hug
Мариетко, снощи доста си прала май  Mr. Green Черги, това, онова.... Whistling
Рейни, честита отпуска!!!
Аз също имам голяма отпуска и доста свободно време целогодишно, но нощните смени, стреса, отговорността ... дано не са оставили траен отпечатък върху крехката ми същност  Tired Както каза Рейни - и плюсове има, и минуси, важното е първите да са повече Praynig
Нелко, останаха ли от снощните кюфтенца? Щото искам #Puppy dog Утре май това ще правя. Мислех да водя принцеса на зоопарк, ама времето тук вместо да се оправи се влоши  Crossing Arms Утре сутрин ще видим как ще е - за кюфтенца и диван или за зоопарк  Party
И торта няма да откажа Whistling Едно маааалко парченце Blush Да не ми стане тежко  Mr. Green
Гиговче, сътворете сестричка  Whistling Сега да ти кажа една голяма, руса мъдрост:
Хубавият дамски педикюр е направен за да краси мъжките уши  Mr. Green
Аха, ще стигне - друг път - дърта съм вече аз, дъртааааа Stop....
Joy Joy Joy Joy
КО!? НЕ!!!
Отказвам да приема, че ще одъртея за ... пране и гладене Mr. Green
Маришкинче, тук съм. Аз и оттатък малко телеграфно пиша напоследък.  Hug Hug Hug Hug Ама ти ела и там  Peace Hug
Нелко, Шана е на хубаво място в гората. И моята Фифи е там  Cry Hug
Милето и Елинка никъде не ги видях. Кости е работно-заета. Надявам се да са добре Praynig
Авлига липсва от векове. Дано всичко е наред с тази нежна душица Praynig Heart Eyes
Нези, най-тежко ми е било да гледам принцеса след нощна смяна. Но пък тези сладки прегръдки, целувки и усмивки няма да ги заменя за нищо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Странно е, че говорите за Тютюн. От няколко месеца си мисля за нея. Съвсем сериозно съм решила да я препрочета. Чела съм оригинала, не редактираната под напора на партията-майка версия. Оригинала мисля и да препрочета  Thinking Тити, до колкото знам в преработената версия има вмъкнат образ и премахнати сцени. Героиня беше, ама не й помня името. Сещам се, че в училище само аз и още една съученичка бяхме чели оригинала Thinking Всички нови, преиздадени след 90-та година издания са на оригинала Peace В антиквариата е по-вероятно да намериш преработената версия. Просто защото има само едно издание в оригинал преди 89-та, след което е преработен романа и следват 40 години издания на преработения вариант. В библиотеката на баба има най-първото оригинално издание, а после имаме преработени издания от ученическите години на майка и татко Peace
Отплеснах се ooooh!
Нелко, страхотен букет Heart Eyes Ето, паднах от балкона  Mr. Green Добре дошла на Тара Heart Eyes И честит халат Simple Smile
Слив, докарай полата на точки да я видя  Flutter Hug
Разписах се! Да не кажете после нещо  Mr. Green
Лека нощ за сега  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 22:22 от tochica11

# 651
  • ГОре на черешата...
Нели, много да ви радва Тара Heart Eyes! Халатът е разкош, аз също имам нужда от нов, ще видим кога Rolling Eyes...
Не, децата не бяха с тях, изморили се душичките от дългата разхода и останали да почиват.

Точ сЪ разписала, молА ви сЪ Crazy, направо се е описала Heart Eyes...

# 652
  • София
Здравейте,

Изчетох ви.

НелиHug за кучу. Знам какво е.
ТочиHug само да ми мине делото и да се уточни, кога Бояна е  при мен и кога при баща си и правя веднага резервация за морето. По път ще спирам при Гиговчето, при Нели и накрая при теб и Мария.  Hug

Видях, че говорите за Тютюн. Бях 10 за 11-ти клас, когато  я четох и много ми хареса.

Да, Авлига не е писала скоро.

На всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 653
  • на североизток от Рая
Точ, ти верно се описа, както Мариета се е изразила. Ама виж колко е хубаво като си тук. Пак си почивай то и ние ти въздействаме положително!  Hug

Пете, неочаквано добра вест, среща с теб - Ура!  Hug

Мижиии, изглеждате прекрасно - релаксиращи, свежи, красиви. Да са хубави дните, да има слънце, да починете и се заредите емоционално!  Hug Heart Eyes А снимки на Тара ще покажа, следващия път като я видя, ще я снимам. Тогава вече ще е окъпана, натруфена, кукла. Има черни очи, като копченца.  Heart Eyes

Тютюн ще се чете.  Naughty

# 654
  • София
Ох, този Тютюн... (знам, че всички сме го чели, ама да сложа скрито  Grinning )
Скрит текст:
Само като си спомня за погледа на Мария, когато идва на себе си и вижда мъжа си и мръстната си рокля и нокти... и не мога да си го причиня. Останал ми е вкуса на съжаление от този роман - за погубеният интелект и сила на личността, погубен заради някакъв разврат... чела съм го като ученичка  Confused
Елинко, взех си книжките. Изядох кит-ката, а тоблерона стои в цялата си големина (огромен ми се види  Joy ) на рафта в кухнята.
Лотхен  Joy Joy Joy миличката ми тя  Hug  Joy ама се замислям, че и аз имам светена вода в къщи  Joy Joy
Слив, ей го де е първи юли  Party Преброих те направо в групата  Party Аз съм почивала по два месеца годишно, когато бях възпитател, делках си ги по две седмици на сезон горе-долу. Иначе не се издържаше.
Щях да пиша още много, ама заспивам, като се гледам  hahaha
така че -  Hug на всички ви

# 655
  • на североизток от Рая
 Нощна смяна съм, тук! Whistling

# 656
  • София
A, Нелко, ти пък що нощна смяна?  Hug

# 657
  • на североизток от Рая
A, Нелко, ти пък що нощна смяна?  Hug

Ееее, що не. Нали  и ти си нощна.  Laughing Отдавна не ми се е случвало, ама ей на, случи се.

# 658
  • София
И аз съм  Hug Еми това е, ще си говорим  Party
Имах интересен ден аз. Една доброволка ми се обади, че видяла дете, за което отдавна сме се грижили заедно - бременно вече момиче, едва свързва двата края... Та днес се срещнах с нея. Сега се чудя къде да я пратя да я настанят временно по някоя социална програма. И кажете ми как да чета някакви тъжни книги после - колкото и мъдрост да има в тях, колкото и красота, поне в книгите ми се иска да не срещам безизходица и печал... виждам го навсякъде около мен - мъка, отчаяние, болка, загуба, страх, все робства разни...
Айде, разфилософствАх сА

# 659
  • София
Маришка, Тютюн ми е една от любимите книги, ама убий ме не помня героиня Мария  Rolling Eyes Ирина, Зара, Лила - да. Ама коя беше Мария?  newsm78
А пък мъжа й съвсем не го помня....  Embarassed
На мен любимият ми роман на Д.Димов си остава Осъдени души   Heart Eyes

Нелчо,  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт