Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата на играта за размяна на книги и как се провежда?
Какви са изискванията за участие в играта?
Какво мисли форумецът за книгата "Кутия за птици"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата на играта за размяна на книги и как се провежда?
Играта за размяна на книги включва участниците да създадат списък от 5-6 желани заглавия, с максимална стойност до 15-20 лв. за книга. След това се тегли жребий между участниците, които получават подаръци един от друг. Даващият избира книга от списъка на получателя и я изпраща като изненада. Играта протича два пъти годишно - през ноември и юли, като участват и хора от чужбина, които трябва да предоставят адрес за получаване в България. Подаръкът включва книга, картичка, а по желание на подаряващия - дребен сувенир и шоколад. Книгите в списъците не трябва да надвишават цената от 20 лв. Играта се провежда два пъти годишно - през ноември и юли, като участват и хора от чужбина. Участницте изготвят списък с желаните книги, след което се тегли жребий между тях, за да се определи кой на кого ще подарява. Подаръкът трябва да бъде книга от списъка на получателя и трябва да бъде изненада.
-
Какви са изискванията за участие в играта?
За да участвате в играта, новият участник трябва да е бил активен в темата поне два месеца, като хората трябва да го познават и да нямат нищо против той да бъде включен в играта. Този критерий не важи за хора с препоръка от вече активни потребители в темата. Работна група от редовни потребители ще оценява участието на новите участници в играта, за да се предотвратят злоупотреби.
-
Какво мисли форумецът за книгата "Кутия за птици"?
-
Какво мнение изразява членът за книгата „Снежно цвете и тайното ветрило“?
-
Какво мнение изразява членът за книгата "Кутията"?
!

, бива ли да са такива малоумници. Най- тъпото е, че заплатите се правят от държавна фирма, която прави фишовете, фирмите само подават данни, фишовете никога не се анулират, винаги има допълнителни за корегиране на грешката, отиде ви казвам пак 11 фиша и сума ти разправии, не мож им хванеш спатиите и кой виновен в цялата схема и кой на кого каква невярна информация е подал. Много се вбесих 
И както съм мила и добричка така ще им тегля на всички една майна и ще се разбеснея! Цял живот търпя и после на главата ми се качат!
Отделно, че съм и във фаза "нищо не ми харесва" 

А то и двете, ама Мери ще го гушка лятото