Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 671
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • ГОре на черешата...
Маришик, стискам палци Гушко да мине само с това Praynig!

Днес съм предупредила детето изрично дори и да го питат да отговоря "Не сме решили още, не знам"...ми тъй де, тя рибата още в морето, те тигана на печката сложили. Може да е много шум за нищо и ще не ще пак да си е в старото училище, само нервите няма да се върнат Confused.

Ей тази книга видях днес и като се опаричя ще си я купя, обожавам Отнесени от вихъра:

# 196
  • София
Ооо, "Отнесени от вихъра"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тази ще да е хубава Мариет  Hug

Лу, ами какво да ти кажа. Не ми правиха протеиновата, за съжаление, а интегрити. Не съм очарована, косата ми е същата, общо взето. Скоро ще си направя Наши арган терапия, тя очаквам да има повече ефект при мен.

Слив, има автентичен турски магазин в района на Сливница и Опълченска, но не знам точно къде. Ако те интересува точното място, ще питам мъжа ми, той от там ми беше купувал истинко пишмание. Защо и аз не съм като теб, Лу, да не обичам отровно сладкото  Crazy  Hug

Мери, честито бебе  Heart Eyes Да ви е живо и здраво!
Представих си с всичките си вкусови рецептори баклавата на майка ти  Crazy Crazy Crazy

# 197
Леле колко кила баклава съм изяла на Каракьой (не съм сигурна, че точно така се пише) в Истанбул, защо ми напомняте сега такива неща  Joy
Мери, да ви е живо, здраво бебчето  Heart Eyes

# 198
  • Benelux / Varna
Добър ден от мен  Hug

Благодаря за загрижеността ви момичета  Heart Eyes
Днеска като че ли съм по-добре, дано не се лъжа де. Вчера беше кошмар, почти цял ден нищо не не ядох, снощи много ме боля корем също, днес обаче се събудих гладна и си ханах. Повече сили имам определено.
Скрит текст:
Ама пък за сметка на това толкова се ядосах, тия малоумници дето правят заплатите на мъжа ми пак сгафили нещо, в началото на годината му бяха изплатили отпуската и ваканционните предварително, после се усетиха и му ги взеха обратно и така март месец беше без заплата, сега решили пак да му ги вземат че и двойно при това, пощурях ви казвам,  #Crazy, бива ли да са такива малоумници. Най-  тъпото е, че заплатите се правят от държавна фирма, която прави фишовете, фирмите само подават данни, фишовете никога не се анулират, винаги има допълнителни за корегиране на грешката, отиде ви казвам пак 11 фиша и сума ти разправии, не мож им хванеш спатиите и кой виновен в цялата схема и кой на кого каква невярна информация е подал. Много се вбесих  ooooh!
И чакам едно позвъняване довечера, което обикновено е пак с някаква молба за помощ и пари, щото за друго от там не ни търсят и вервайте ми - ще издивея накрая!  #Cussing out И както съм мила и добричка така ще им тегля на всички една майна и ще се разбеснея! Цял живот търпя и после на главата ми се качат!

И така и дори да съм по-добре днес, като че ли от нерви не мога да го усетя вобще.

Маришче, дано Гушко е добре и тревогите да са излишни!

И на мен са ми много сладки турските специалитети, който съм купувала, но пък нали имам доста съученици турци, хапвала съм домашно приготвени от тях и съм очарована, а кекса с ябълки от жената на Ибрахим го сънувам още. Чакам да ми дадат рецептата и една балкава с маскарпоне ядох, чудна!

Хайде до скоро и хубав ден момичета!  Hug Hug Hug

# 199
Ех, успях да изчета всичко най-сетне!

И аз обожавам пишмание. От скоро продават и тук, в един магазин, и съм много доволна.  Mr. Green

Гигова, "Сексът и комунизмът" ли четеш? На мен ми хареса като цяло, началото наистина е брутално, но ако го издържиш, после нещата се нормализират. Мен тези неща не ме скандализират и възмущават, нямам проблем с четенето им. Дано ти допадне. А и ти имаш тренинг с Флин (без да съм чела нищо от нея, де).

Мариетка
, били са излишни всичките ви тревоги. Дано всичко се нареди по най-добрия начин за детето ти.  Hug

Гани, няма какво да те посъветвам, освен да намериш сила в себе си да преодолеете това, което ви предстои.  Hug

Маришка
, как е Гушко? Дано вече всичко е преминало!  Hug

Лу, ти спомена, че превеждаш книга? Да споделиш с нас, когато вече ще можеш.  Hug Четох те в другата тема за книгата "Великолепната жена", която би се харесала на почитателите на Шелдън Купър. Жалко, че от Бард не са се справили по-добре. С тази грозна корица въобще не съм я отразила тази книга. А съм такъв голям фен на Шелдън, представям си удоволствието от един литературен Шелдън.

Нели, Дев
, дано сте добре!  Hug

Скарамуш
, ще чакам отзива ти за новата книга на Паоло Джордано. "Самотата на простите числа" ми е много любима, но анотацията на новата книга нещо не ме привлече.

Пак ви пожелавам хубав ден, не е излишно!  Hug Hug Hug

# 200
  • София
Ехо... милички!!  Heart Eyes Днес най-сетне успявам да се разпиша при вас  Hug

И аз съм от феновете на "Самотата на простите числа" ! Беше ми много харесала, когато я четох преди години. Филмът обаче - никак!  Confused
Сега ако я прочета не знам дали ще ме впечатли толкова, сигурно не  Thinking Отделно, че съм и във фаза "нищо не ми харесва"  Joy

Мариетка, сподели после за тази книга! "Отнесени от вихъра" ми е любима и на мен!  Grinning

Гиговче, Джилианката е яка, само дето мноУ словореди ... ужасТ! Направо на логорея я избива  Laughing
И "Не казвай сбогом" е интересна, а и там краят е едно неочаквано УАУ  Wink

Гушко, Гушка Зори и всички , които не са ОК да се оправят , а тези, които не са се разписвали поне едно "здрасти" да минат да кажат, че ще им пращаме и ние загрижени мейли като ГР, така де  Hug

# 201
  • ГОре на черешата...
Зори, не се оставяй да ти се качват на главата, ами така де, я скръцни със зъби!
Дано днес си още по-добре, за неразбориите с ММ - неприятно.

Миж, непременно, но ще чакам да дойде св. Парастас да я купя, че сега отънях нещ...Калоян се прибра. Всичко е наред, днес не е имал конско Laughing.

# 202
Момичета, вижте какво видях току-що:

И бързам да споделя с Вас!  Hug

# 203
Привет отново Hug
Тук вали много, а току що започна и да гърми. Ще спяяя  Mr. Green Първо се отчитам, обаче Peace

Идвам от бебешко парти и съм  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Много сладки малки душички нагушках Heart Eyes После и нашата си принцеса напрегръщах Heart Eyes Как расте това дете Crazy
Бях и до пощата! Една много мила душичка, която не ме е забравила, ми е изпратила една желана книжка за прочит в компанията на вафличкии  Crazy Наденце, знам, че нямаш време да ни четеш, малко по-късно ще ти изпратя съобщение Hug Hug Hug А едно една голяма  Hug и за птиченцето клюкарче - Гани, ти си нали  Flutter Peace Книжката забравих да кажа коя е - Разказ за слона на везира. Даже мисля да я мятам. Причете ми се Flutter

Слив, лятото трудно се намира тази вкусотия там, но ако видя - задължително! И за мен ще си взема  Laughing утре или в други ден систъра ще праща някакъв багаж, ако не я мързи да иде отново до някъде да провери, ще й кажа да потърси  Hug
О, аз тогава си поръчвам пестил от нар  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Flutter Flutter Flutter Flutter Hug Hug Hug Hug Hug Joy
Ей така изглежда, има шам фъстък вътре Crazy Heart Eyes

Това е единственото от всички турски сладости, които обичам. Аз и по принцип съм скарана със сладкото, но техните неща са тооооолкова сладки, че  Crazy
Честито бебенце, разбира се baby_neutral  Hug

Петенце, не е толкова неприятна фаза, колкото напрегната и малко притеснена. Всичко е в русата ми главица, сигурна съм. Нещата ще са добре  Praynig Peace Hug
Лофче, оправи ли се денят?
Зори, не си хаби нервите, пази се.  Hug Hug Hug
Лу, конфитюр от мимоза  Shocked Joy Извратеняци. Какво му има на добрият стар конфитюр от ... праскови например  Thinking Mr. Green
Приядоха ми се палачинки. Някой не иска ли да ми направи Mr. Green
Слив, снощи нещо тресеше. До кога мислиш да е така  Crazy Mr. Green Peace Hug
Ели, ще я преиздават? Наистина? Отивам да търся  Crazy
Лека нооощ Mr. Green Hug Hug Hug

# 204
  • София

Аз бих ти направила, Точ!  Heart Eyes
Много обичам да правя палачинки! Едно от малкото неща, които истински обичам да правя в кухнята  Blush
Преди време даже бях казала на ММ, че бих правила палачинки по цял ден с най-голямо удоволствие, при което той ме погледна така:  Shocked

# 205

Аз бих ти направила, ТочHeart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Отивам да те чакам. Само кажи къде - жп гарата, автогарата, аерогарата, морската гара или на табелата на магистралата  Mr. Green

# 206
Точи, направо са си я преиздали!  Hug Дава ми, че е налична.  Hug А с тоз пестил от нар направо ме уби. За първи път чувам и виждам. А обожавам нар. Сигурно е готино. Даже онзи ден опитах самърсби с нар. Е, то има само аромат на нар, нищо особено.

# 207
Ели, и аз видях. Даже се чудя дали да я поръчам. Има отстъпка, а е и без доставка. Или пък да се разходя утре до книжарницата и да дам лев и 15 ст отгоре  Thinking

# 208
Ей, обърках се с бебчетата. Знам, че Точ щеше да гушка бебета днес, пък изведнъж на Мери говорехте за бебе, връщах се да чета Simple Smile А то и двете, ама Мери ще го гушка лятото Simple Smile

Точ, ела аз ще ти направя от моите алтернативни палачинки Simple Smile Само се зачудих дали няма да е по-добре да ги направя преди да опиташ тези на Миж, че иначе нямат шанс Simple Smile
Мимозата не беше ли цвете Simple Smile като сладко от рози значи Simple Smile

Аз съм се абонирала за една кошница, но още не мога на 100% да препоръчам и то не защото продуктите или хората не са страхотни, а защото още малко трябва да се напълни, за да си заслужава цената Simple Smile

# 209
  • София
Хъм...  Thinking Какви са тези "алтернативни палачинки" бе, Ули? А? А?  Thinking Thinking Thinking
Аз като един виден традиционалист-консерватор в палачинко-правенето да запитам за рецепта?  Flutter

Точ, като ви видях пътят-мъка София-Варна миналата година, по-добре с въздушен балон да ги пратя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт