Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Миж, значи отивам да ги чакам на летищетУ Mr. Green
Ули, какви са тези алтернативни палачинки Thinking В смисъл? На левия бряг ли са? Харесват изд. И-З? Фенове на г-н Блажев ли са? Или харесват нюансирани книги? Thinking newsm78 Mr. Green Joy

# 211
  • София
Алтернативни палачинки= палачинки-гейове, които четат И-З и са фенове на г-н Блажев!!!
И кърмят по молове!!!  Joy Joy Joy

И да внимавате с тях, защото са им адвокати от Хелзинкския комитет  Mr. Green

# 212
 Joy Joy Joy
Ами с кокосови стърготини, смлени, вместо брашно  Whistling Те стават по-скоро тип американски, по-дебели, сигурно и тънки биха станали, ама не съм пробвала. Понякога слагам и смлени орехи, в зависимост от какво имам.

# 213
Елинка, Точ, ние днес я получихме "Балканска сага" на Кармен Мишу. В момента, в който видях какво вадя от ваната, знаех че ще има развълнувани тук.  Hug
Аз не съм чела нищо от Кармен Мишу, но мога да се поправя в скоро време.  Crazy

Относно новата книга на Паоло Джордано, аз нещо съм скептична, докато "Самотата на простите числа" ме грабна от първите редове и вече навъртях 120 странички. Само дето искам да си довърша "Изплъзване от времето", преди да започвам други книги. Макар че се изкуших от една новоизлязла книга, която сравняват с "Парфюмът" на Зюскинд - "Последният пир" от Джонатан Гримуд, а от прочетените 30 и няколко странички аз не бих я сравнила с нея. При Зюскинд героят имаше една особена патология, която личеше от самото му детство. Тук не е толкова силно.  Peace
Интересна ще ми е, взела съм я да я прочета и смятам да пиша за нея ако успея  Peace

Иначе всичко при мен е наред, вчера имахме събиране с колегите от магистратурата, имахме програма в университета заедно с преподавателите, беше много емоционално. Понеже е краят на семестъра, специалистите завършват и по този повод си организирахме купон. После седнахме с 3ма преподаватели и почти всички от курса и стояхме до 2 часа през нощта. Изкарахме си супер  Crazy Crazy
Само дето тази сутрин едвам станах, в работата беше доста натоварено, а после имам защита на едно домашно от 18 часа....  ooooh! Стискайте палци!  Peace

На Мери ще пожелая късмет в писането и представянето на дипломната работа  Peace

Миленце, тук съм, слънце!  Hug  Кога пак ще си спретнем срещичка?  Hug

Лу, аз доколкото помня не бях се изказвала положително за новата книга на Паоло Джордано, а за старата ...  Peace

Точ, завиждам ти! Искам и аз да гушкам бебче!  Heart Eyes Heart Eyes

Не се сещам какво друго да кажа, пак ще пиша!  Hug

# 214
  • Benelux / Varna
Мижчее и аз обичам да правя палачинки!  Hug И все двойна доза забърквам!

А така, нова книжка в списъка ми за покупки  Simple Smile

# 215
  • на североизток от Рая
Ето, идвам и аз. Чак сега смогнах да дойда, върнах се от работа, но просто веднага се наложи да изляза и чааак сега съм вече в нас. Седнала!  Crazy И ви прочетох. Как да се сетя на кого какво щях да пиша.  ooooh! Забравих. Но най-силно впечатление познайте кое ми направи?!!

Момичета, вижте какво видях току-що:

И бързам да споделя с Вас!  Hug

Ели, жива  и здрава да си!  Hug Ще си я купя задължително. Искам да я имам.

Бъбълче, преди по-малко от един час бях в Хеликон. През цялото време ми се струваше, че си зад гърба ми.  Heart Eyes Взех си списание като тръгвах, в него си.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Четох и вървях, вървях  и четох. Страхотно дете си ти, искам да те напрегръщам! Hug Hug Hug Исках да поогледам книгите ,да си набележа какво да си купя с ваучера. Взех и държах Изворът, Богат беден, Щиглецът, исторически книги, енциклопедии, трудно ще ми е да избера какво си струва да купя. При нас не са чували дали предстои да издават Просяк крадец. Някоя от вас ли го спомена тук? А, Майче, като си тръгвах, и като взех списанието, да знаеш как се фукнах само. С теб!  Wink Party

Мариетко, хубава книга, с хубава корица. искам я и аз.  Simple Smile А ти звучиш по-добре днес.  Hug

Маришко, вярвам, че днес сте по-добре!  Hug

Зори, понякога да теглиш една българска си струва и помага.  Peace

Гани, дано тревогите ти да не са ежедневие, но звучиш тревожно.  Wink

Елинко, радвам се, че си тук!  Hug А дано и Дев да се покаже вече!  Praynig

Миж, нито веднъж не съм правила палачинки като хората.  Close Прави ги свекърва ми, неин специалитет са. Направи ми!  Heart Eyes

Точи,  Hug, искам да сляза на жп гарата и насреща да си ти. Ама във Варна да сляза, нали ме разбра.  Mr. Green

Пишмание обичам много. И всички турски сладости обичам и харесвам. Майстори са турците, могат да задоволят и най-капризния вкус. В Бг има пишмание, има в Билла постоянно, аз бях пратила на Лофчето, но го взех от друг магазин ,и въобще не струва 4-5 лв, доста по-евтино е. Сливче, ще погледна още утре дали има и ще ти пратя непременно ако намеря.  Hug

Лу, да вземеш да покажеш тук дрехите, които останат след разпродажбата, има интерес сред сектата. Аз лично проявявам интерес. И не се шегувам.

Прегръщам всички неспоменати!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Стиснете, моля ви, едни палци с мисъл за майка ми за утре!  Praynig Тревожно ми е, ще ходи на лекар, а знам, че вашата енергия помага.  Hug

# 216
Нелко, всичките ми мисли и добри пожелания са с теб
Скрит текст:
и с майка ти
Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ти за хубавите думи(отново)! "Просяк-крадец" ще е факт август месец! Аз ще изчакам ноемврийското намаление на Сиела, за да го имам  Peace Hug
Избери внимателно книгите си - важен е този избор, направи го мъдро!  Hug
А защо се фукаш? Ужас, ще умра от срам. И какво казват колегите в Шумен?  newsm78 ("Каква е пък тая ся?  Rolling Eyes " )  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 217
  • на североизток от Рая

А защо се фукаш? Ужас, ще умра от срам. И какво казват колегите в Шумен?  newsm78 ("Каква е пък тая ся?  Rolling Eyes " )  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Почувствах, че трябва.  Wink Колегата ти шуменец каза "Мммм, младо момиче!" Ценител е той, знам го. А с мен се разходи из книжарницата едно младо хубаво момиче, като теб, усмихнато, приятно говори, затова и през цялото време се чувствах, че сякаш с теб общувам. Трудно ще избера книги, знам се каква съм колеблива. Все мисля и премислям, като типична Везна.  ooooh!

Благодаря за добрите ти мисли!  Hug Heart Eyes

# 218
Днес успях да насмогна с работата 1 час преди края на работния ден и отделих да наваксам с писането ви днес  Mr. Green

Бъбълче, стискам палци довечера да мине успешно  Hug

Нели, и за твоята майка ще стискам утре  Hug А пишманието, което ми прати впечатли свекито  Heart Eyes

Миж, нареждам се за палачинки  Heart Eyes обичам ги, но вкъщи само ММ ги прави, а той откакто заживяхме заедно печката не я приближава освен ако не гори нещо на нея  Mr. Green

От 1 година се каним с ММ да отскочим до Одрин за една разходка, човека не е напускал БГ, а паспорт му направихме преди година. Все нещо се обърква или нямаме финанси, сега съм решила другия месец на първа заплата да го изненадам  Heart Eyes

# 219
  • Варна
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Здравейте  ooooh!

Срам голям записвам се на 15 страница ,но в в свое оправдание ще кажа ,че бях с развален лаптоп а от телефона е голяма мъка за четене и писане  ooooh!

Много ми липсвахте ,надявам се всички сте добре целувам виии .

Мярнах ,че Нели има нужда от стиснати палци и се връщам да ви изчета.
Два дни ще съм мома ,МП заминава за София и ще ви досаждам честичко  Crazy

# 220
  • София
Нелчо, стиснати палци и от мен за майчицата ти!  Heart Eyes
Дано всичко да е наред  Praynig

Тъй като не мога да ви почерпя с реални, правя го с виртуални палачинки  Heart Eyes
Както най- ги обичам - със сладко и сирене  Mr. Green
Хубава вечер! Отивам да видя Самуил и очите му  Laughing Те сега няма да светят, но нищо ...  Laughing

# 221
  • Belgium

Лу, конфитюр от мимоза  Shocked Joy Извратеняци. Какво му има на добрият стар конфитюр от ... праскови например  Thinking Mr. Green

Каза момичето, което пуска снимки на пестил от нар  Joy Hug

Ама много ми хареса тоя пестил, аз съм пълно куку на тема нар, ям го по всякакъв начин включително в салата, сладолед, фреш и т.н. Та искам и пестииииил  Crazy

Бъб, аз нищо не съм казвала за новата книга на Джордано (дори не знаех, че има такава), някой друг те е споменавал във връзка с нея Simple Smile

Нелче, стискам всички палци!!!
За дрехите, ами ще кажа, щом има интерес Grinning

Ели, забравих да кажа: ужасно се радвам като срещна още един фен на великия Шелдън! Просто е уникален, аз епизодите на сериала ги знам наизуст, с любимия понякога си говорим с реплики от сериала, луда работа Grinning

Знаеш ли, че Лего пускат специален сет, посветен на The Big Bang Theory поради желание на клиентите? Grinning
Ако не беше толкоз скъп, щях да си го взема, заклевам се:

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 17:46 от Лу

# 222
  • София
Момичета,  Heart Eyes - за това, че мислите Гушко  Hug
Дев май е около седмица без интернет  Confused затова липсва така категорично. Дано са ок нещата при тях  Heart Eyes
Нел, стис палчета  Praynig
Начи вие ме чакате начи да заговоря за диета начи, и заговаряте за разни пестили, палачинки, алтер-палачинки и так далее. Ше се разправяме !  Joy
Това с Балканската сага е  Flutter явно пак ще поръчваме от зоната скоро  hahaha
Ходихме с Гуш на доки - каза, че няма видима причина за температурата и ни изписа имуностимулатор. Утре трябва да е добре, иначе в петък го водя пак.
Лу, хубаво си решила да продадеш част от нещата, щом са много  Peace
Лофче, Одрин е красотишка  Party
Бъбълче, не знаех, че си в някой от бюлетините на Хеликон, браво  Hug А най-важното е, че работата ти доставя удоволствие.
Точи, като се довлачим до Варна, да си ми приготвила тоя пестил , пък!!! Казах! Хау!  hahaha
Чао  Heart Eyes

# 223
  • София
Леле Миж   Cry Cry Cry Сърцето ми плаче за такива палачинки, но и аз съм на диета  Cry
Маришче, като ни минат диетите ще си направим с тебе, и ще си ги изядем сами!!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Нели, пращам ти молитви  Praynig

# 224
  • София
А, Вив, една свястна приказка! Дай лапа!  Hug
Миж, забравих да кажа за паметника - много му се радвам! Не разбирам полемиката около него  Thinking
Изчезвам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт