Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 786
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ули, добре че спомена за нета ти.Тъкмо се чудех къде си?
Което ми напомня,че Кали и Милето съвсем се изгубиха  Sick

# 511
Много си права,Петенце! Както обикновено!  Heart Eyes

# 512
  • Ямбол
Здравейте, момичета  Hug

Вече съм си у дома, имам достъп до форума (защото в Сф ползвах на поколението компа и се притеснявах). Много време мина от срещата ни в неделя, но все още ме държи здраво емоцията от срещата с невероятните момичета. Чудни сладурки сте всички! Идвам за втори път на среща с вас, но чувството е неописуемо – съвсем различно е, освен да пишем, и да се усетим физически, както и да прозвучи това. А на следващият ден се видях с Нези !! Изкарахме си чудесно и с нея! Задължително ще дойда отново!

Мери, дано повече не ти я връщат! Стискам палци да мине и това 
Лофче, то винаги има един такъв момент - трябва да се нагаждаш с шефката и дано това да е нах-трудната част в работата ти. Дано всичко друго да е удоволствие

Маришка, на каквото нещо съм се изненадала, учудила или казала, че на мен не може да ми се случи, всичко ме е споходило  Mr. Green!
И аз съм точно така, Вени… Понякога е добре, понякога не толкова..

Петя сърчице, адски си права за връзката между бабите и внучетата

# 513
  • София
Тук съм, тук съм, Слив  Hug !
Днес съм почивка, станах преди час и тъкмо отварям темата и гледам, че си писала за мен  Heart Eyes Hug
Сега три дена ще се размазвам в къщи. То днес и дъждовно, точно за книжка в леглото  Heart Eyes
Детето и то се успа, в момента закусва  Crazy

Искам да ви благодаря за стиснатите палчета преди   bouquet
Усилията ми се увенчаха с успех - не на 100%, но пак съм доволна, даже много.

За свекърви си говорите - аз за моята не мога да кажа и една лоша дума.
Много фин, деликатен и тактичен човек е.
Всичко си е до възпитание, мироглед, манталитет, т.е. до Човек.

Отивам да инспектирам днешното писане на Тони.
Но като цяло днес ще съм при вас  Heart Eyes Hug

# 514
  • София
Отивам да инспектирам днешното писане на Тони.

Ми много си пък гадна  Crossing Arms. Ваканционната му книжка е у мен и си мислех, че детето спокойно си кара почивката  Mr. Green, а ти гледай значи как си го нагласила  hahaha Hug!

Много време мина от срещата ни в неделя, но все още ме държи здраво емоцията от срещата с невероятните момичета. Чудни сладурки сте всички! Идвам за втори път на среща с вас, но чувството е неописуемо – съвсем различно е, освен да пишем, и да се усетим физически, както и да прозвучи това. А на следващият ден се видях с Нези !! Изкарахме си чудесно и с нея! Задължително ще дойда отново!
Беше много приятно  Hug! За втори път се видяхме, ама сякаш беше за двества двадесет и втори  Heart Eyes.

# 515
  • Пловдив
Добър ден и от мен. И тук не е спряло да вали и си е направо студено.
При мен също важи принципа каквото отричаш ти пада върху главата.
Относно свекървите съм на принципа, че разстоянието спомага за нормалните взаимоотношения.

# 516
  • София
Ехооо... Как сте сладурки?  Simple Smile
Гледам за свекърви говорите  Wink и аз не мога да се оплача от моята. Е, има си неща за коментар, но не са нито фатални, нито изкарващи ме извън нерви, а са по-скоро леко дразнещи и мисля, че са плод на професионална деформация  Simple Smile

Мария, много мило ми стана като те прочетох за срещата  Hug

Титина, не съм те чела за каква операция става въпрос, но стискам палци!

Аз ако ви кажа как се прецаках  ooooh!
Останах без книга! Нали бях в командировка , а от събота сме на почивка. Предвидливо оправих багажа, защото имах едно на ум, че може и да слея командировката с почивката без връщане в София, но книга не си сложих. Сега ще съм два дни без таблет, без четец и без книга  Confused Тъпо.

# 517
Миж, аз и на телефона съм заредила няколко за такива случаи, професионално изкривяване  Blush Laughing
Аз ще съм от кривите свекърви  Mr. Green
И да, Кали, както винаги си абсолютно права, идеално е за книжка  Grinning

# 518
  • Пловдив
Миж, не се плаши, сигурна съм, че покрай теб има книжарничка и все ще си харесаш някое заглавие Simple Smile

# 519
  • София
На телефона имам точно 181 книги и нищо не ми хваща окото  Joy
Явно кризата ми продължава  Thinking
В Поморие съм в момента Деси и има книжарница, но асортиментът не е кой знае какъв ... Любовни, кримки..които ги има в ел вариант  Wink Но това ще ми е за урок да не тръгвам без таблет и без четец  Naughty

# 520
  • София
Миж, ама това е не прецаквация, ами  Close  Ти най-важното да забравиш!  Twisted Evil  Hug

Мариетка, леле, твоята свекърва е проклетата май  Shocked Егати изказването, потресена съм! Браво за действията, които си предприела.

Моята е душа камбана, като майка ми е (лека й пръст на моята майчица  Sad ) но свекърва ми винаги е била много човек с мен, подкрепяла ме е във всякакви моменти. Обичам си я много, дано е дълги години още до нас  Praynig Вярно, че не живеем заедно, ако беше така, щях друга песен да пея. Живяли сме 6 месеца и знам  Mr. Green

Момичета, коя ученическа "Под игото" ми трябва за щерката? Тази ли:

Имам същинската, но съм сигурна, че ще я зареже на втората страница  ooooh!

От списъка с книги, които са им дали тези, които имаме или не иска да ги чете, или ги  ечела. А съм сигурна, че ако отида и купя останалите, няма да бъдат пипнати. Затова ми се ще, да купя само една, да видим дали ще потръгне, че се съмнявам.

# 521
  • София
Виви, що не погледнеш в читанката, там има раздел "Библиотека за ученика", ако не бъркам. Марто така чете по-голямата част от задължителната литература  Grinning.

Мижи, да ти пратя нещо за четене с експресна доставка по куриер  Wink? Даже и Кирето мога да ти пратя, че сега имам хартиени книжлета.

# 522
  • София
Олеле, Вив, трябва да четат Под игото ли?  Rolling Eyes горките дечица...като си спомня колко ми беше скучна на мен! А си представям как я възприемат днешните деца!  ooooh!

Реших да пробвам Друговремец  Mr. Green

Пп венка, ММ идва утре та ще ми донесе четец+таблет, проблемът е само коя хартиена да му кажа да ми вземе
Аз ги избирам на момента - взимам тази, която ме "повика" Laughing

# 523
  • София
Венка, категорично ме отсече, че на Кире нямало да чете. Абсурд било!   ooooh! 
Направо това пубертета е  #Cussing out

На Гери майката й купила всички книги, да съм й ги купела и аз. И се сърди и цупи, тряска врати ... е за ккаво да ги купувам, като си знам, че няма да ги отвори.

Миж, да бе ... направо не знам как ще я прочете, честно ти казвам. Имат и Малкият принц  ooooh!
Имат и хубави де, Без дом, Антон и Точица, Приказка без край (нея я имам и каза, че е най-тъпата книга и никога няма да я прочете  ooooh! ), Стас и Нели, Децата на капитан Грант ... и още. Но имат и Йовков и Вазов ... и забравих още какво, то списъка е на телефона й, сниман  ooooh! какво да ти кажа ...
Вени, ще ми преподаваш уроци по правилно поведение с тинейджър  Joy

# 524
Вив,да погледна после вкъщи какво имаме(че обикновено ги раздавам) и ще ти пиша. Напълно излишно е да ги купуваш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт