Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 759
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Титина, и 100-те кръчми ли имало книжка?  Joy От тебе чувам  Party
И печати събираш... А кръчмите/ресторантите са култови.
Дето викаше един от собствениците-доидоха  2 момчета, поръчаха си цялото меню....и накрая попитаха, искаш ли да те вкл.

# 601
  • ГОре на черешата...
Такаааа, прибрах се следобед, изпрах килима, мих баня, тоалетна, прах постелки, сготвих, торта метнах в хладилника, полях си цветята, взеха ми децата на село и сега се чудя какво да правя...някой да има нещо за пране hahaha? Чакам ММ да си дойде и да пийнем по една биричка в клуба, пък после ...не се знае знае ли се, ама да не се стреснете нещо и да помислите, че има земетресение Whistling...

# 602
  • на североизток от Рая
Честита отпуска, Мариетко!  Hug Честита и на мен, ще почвам да мисля какви зулуми да върша през нея.

Зори,  Hug!

Вени, нетърпеливо отидох днес до пощата, но ме посъветваха да отида в понеделник за по-сигурно. Hug

Кюфтета имам на скарата, затова тичам навън. Пак ще ви навестя.

# 603
  • ГОре на черешата...
Нел, честита да ти е Hug. Теб те знам, ще притичваш през два дни до библиотеката hahaha. В понеделник ще ти пратя книгите, прочетох всичко вече. Днес започнах Акушерката от харема и така ме увлече, сигурно утре ще я изгълтам, така че в понеделник може да я пращам към Деси.
Следобед пратих Калоян да си вземе на моя картон книги от списъка и подхвана с увлечение Крадецът на праскови. Андриан чете басните на Езоп на глас, мисля да му разреша вече на ум, че така само ми дудне на главата и не мога аз да чета на спокойствие, ама да не вземе да шмекерува, че нямам нерви да го карам да ми разказва какво е прочел...така е, за хорските деца имам, пък за моите - не Tired...

# 604
  • В Балкана
Книжката със стоте кръчми, май не струва, т.е. повечето включени кръчми в нея. Така съм чувала. Нямам интерес там.

Не си тръгнах по-рано от работа.  Crossing Arms

Благодаря ви момичета!!   bouquet   bouquet   bouquet
Пия си хапчетата, пари ми на кръста (явно от стола) и мисля положително. Нещата се подобряват. Но направих едно рязко движение, заради една бягаща срещу нас овчарка, без каишка.. която не слушаше стопанина си.  #Cussing out

И аз завиждам на дългите платени отпуски. Не е лошо, да. Вярно, някои неща не могат да се компенсират, но не всичко е черно и бяло.  Peace  Има си плюсовете и минусите. Важно е, кое е повече.

Не ми се занимава с багажа.  ooooh!  Аз не че отивам, кой знае къде. Просто - в другата си къща.
Мисля да сложа 2 чифта къси гащи и 7-8 тениски.
Иначе 2 книги метнах снощи.  Чела съм ги до половината и съм ги оставяла заради други. Сега ще ги дочета, като преди това препрочета началото.  Joy

Да ви кажа, много се радвам..  dancing  Най-накрая, след близо две години (2 години без 2 месеца, да съм по-точна  Mr. Green ), излизам в отпуска. dancing  Не в слети почивни дни, не и в петък и понеделник + събота и неделя, а в от-пус-ка!!!  Цели 5 работни дни.  Heart Eyes
И ако отивах на курорт, щеше да е съвсем истинско.  Joy
Но и на това съм доволна. Много даже доволна. И заради последните събития на работното място, даже няма да мисля за работа. dancing  Няма да мъкна лаптопи и флашки, и няма да се обременявам излишно. dancing

Мижжж, твоите книги дойдоха ли?  Heart Eyes

Лофче, след 8-мия месец би трябвало да имаш право на отпуск.. Обаче, това при теб ще е догодина.  Laughing

Зори, бързо оздравяване!! Почивай си!
Тези дни, ако не пътувате, се размазвай на дивана или леглото, където ти е по-удобно.  Simple Smile

Маришка  Hug  Hug  Hug

Лотхен и почивка на вилата не е лошо.  Heart Eyes Стига да е почивка, де.

Какво друго, какво!? А да - кюфтенца, искам кюфтенца, Нели!!  Heart Eyes  Heart Eyes

# 605
  • ГОре на черешата...
Аз предлагам пържолки, ей сега ги обърнах Crazy.

# 606
  • В Балкана
Оо, и пържоли не отказвам!  Sunglasses
dancing dancing dancing

Слив  Hug

# 607
  • ГОре на черешата...
Идвай де, под секрет - има и остатъци от тортата за доизяждане, бързо докато не ги е надушил ММ  Joy

# 608
  • на североизток от Рая
 Имам готови кюфтаци вече, наистина са кюфтаци, големи, сочни, ммм. Метнах тиквички след тях, сега ще ги дебна. Идвайте, де, не ме плашете само.

Който иска като моята отпуска, да стане учител. Ама после да не каже, че е избягал от питомното. Ъхъм. Да не ви показвам фиша, който взех днес. Това хич няма да ви хареса и никой, никой няма да ми завиди за жълтата хартийка. Но, кучето скача според тоягата, знам. И така.

Мариетко, не пращай веднага книгите, когато починеш, когато ти  е кеф, тогава.

Рейн, приятни и ползотворни да са ти петте почивни дни. Моите са 49.  Party Че и платени.  Whistling

# 609
  • В Балкана
Аааа, Нели, не са само 5. С двете съботи и недели, стават цели 9 почивни дни!  dancing

Скрит текст:
Друго няма нужда да пояснявам.  Laughing

# 610
Нелко, Мариета, почна почивката и вие се разшетахте, ами починете си малко де Grinning

Рейнче, почивка Shocked, браво бе миличка, айде приятна да ти е Hug

Аз бях на педикюр, много джиджани тигрови в/у лайм са ми ноктетата, изпратих малкият на село с баба му и сега с ММ се чудим каква да я сътворим Grinning

Хубава вечер на всички Hug

# 611
  • ГОре на черешата...

Аз бях на педикюр, много джиджани тигрови в/у лайм са ми ноктетата,

Без снимка не се приема  Crossing Arms

... изпратих малкият на село с баба му и сега с ММ се чудим каква да я сътворим Grinning

newsm53 smile3521 smile3505 smile3534 smile3533

# 612
Мариеткааа, не се присмивай, ще те стигне тази вечер Mr. Green

Снимка утре на светло Wink

# 613
  • ГОре на черешата...
Аха, ще стигне - друг път - дърта съм вече аз, дъртааааа Stop....

# 614
  • Пловдив
Лотхен, точно днес в Асеновград мернах праскови на едното пазарче и лигите ми потекоха, обожавам, бяхме с буса и не беше много удобно да спрем, утре май ще се ходи към града и ще си взема.

Зори, бързо да минава неразположението ти  Hug

Мариетко, благодаря ти че мислиш за мен  Hug в някоя предишна тема споделих, че се сдобих и с двете книги от авторката, така че ако искаш мога да ти пратя другата  Peace

Гиговче, ееее, сега нещо, таковата снимка на педикюра  Rolling Eyes няма ли... Hug
Прочетох, че си отговорила на Мариетка, че утре на светло  Wink

Искам и кюфтаци сочни  Heart Eyes и пържолки, пък и торта не бих отказала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт