Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 749
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Олелееее, колко сте изписали  Crazy Crazy Crazy
Днес не съм отваряла форума цял ден.
Първо станахме късно, после едни служебни разговори кат' ме налазиха ....  ooooh! .... не знам колко часа днес прекарах на телефона, а уж почивка  ooooh! Crossing Arms
Ходихме с детето на кино - "Отвътре навън" гледахме, разкооооооошно филмче! И за деца, но и за родители - прекрасно! Чак накрая си поплаках малко  Blush , но беше удовлетворяващо.

За отпуските ви се е отворила дума.
При мен никога не е ясна отпуската - кога, колко и дали. Но факт е, че ми се получават нещата всяко лято  Mr. Green Две седмици са ми напълно достатъчни, (може и три макс.), за да презаредя батериите. Два месеца са ми твърде много.

Кали, има някаква вероятност да сме заедно по същото време във вашия курорт.Ще ти пиша допълнително.
Ех че хубавооооо  Hug Hug Hug Hug !
Пиши ми, ще чакам  Heart Eyes

Андриан чете басните на Езоп...
Можеш ли да постнеш снимка на корицата на вашата книжка, че много се чудя какво точно да дам на Тони. Имаме една много красива, тъничка - адаптирани басни - подарък от класната. Имам е една друга, но по-сложна ми се струва. И засега отлагам четенето на Езоп  Whistling

За четенето на глас - пропуснахме го. От самото начало му казвам да си чете на ум. После той сам идва и иска да ми разкаже какво е прочел. Не ми е толкова хитър, че да не чете, когато съм му казала да го прави.

Отивам да полягвам с книжка.
Прегръдки на всички  Hug

# 616
  • ГОре на черешата...
Деси, Акушерката от Венеция я четох миналото лято, вземах я от библиотеката.
Кали, тази е нашата:

А иначе  - Калоян не би си и помислил да хитрува, но малкото, ооо, малкото, ще ми стопи лагерите ooooh!. След само 2 часа на село аха-аха да ми го върнат обратно...ама хАк им е, да не са го вземали Whistling...

# 617
  • Пловдив
Ако за някой има интерес
http://grabo.bg/kniga-po-izbor-0f9vgt7

# 618
  • София
Минавам набързо да кажа лека нощ  Hug
Вени, ей тая поредица за Рим има ММ

Някъде около 7 книги са. Да ти ги завия ли в една хартишка за следващата среща?   Grinning
На кой и какво бях обещала от историческите книги  Blush Thinking припомнете ми... някаква поредица беше  Tired  ooooh! на срещата си говорихме, а сега де...  Thinking newsm57
На всички ви  Hug Hug Hug

# 619
  • В Балкана
Добро утро!!   bouquet

Рейнче, почивка Shocked, браво бе миличка, айде приятна да ти е Hug

Мдаааа  Flutter   Случиха се разни неща в службата, седмица след като се видяхме..
Блгодаря!  Heart Eyes

Кали, 2 или 3 седмици на куп е супер. И си е истинска почивка, в която да си починеш... 5 дена - тъкмо се настроиш на почивна вълна и тя вземе, че свърши.  Laughing

Маришка, нещо друго за българската история има ли ТМ?  Blush  Laughing

# 620
  • София
Добричко утро   bouquet

Heart Eyes
Рейче,  newsm78 Трите живота на Кракра, ама има само 2 и 3... от соц изданията имаме доста неща, по-скоро моите родители ги имат  Laughing Май на Антон Дончев почти всичко - Сказание за хан Аспарух, княз Слав и жреца Терез, Време разделно, Сказание за Самуила... на Вера Мутафчиева и на Андрей Гуляшки също имаше... толкова по памет  newsm78

# 621
  • София
Добро утро!
Взимам си кафе,Мариш  Hug
За маникюра,вчера се простих с моя  Sick.Счупи ми се нокът на среден пръст и на фона на останалите изглежа ужасно.Така че всичко отиде под ножа.
Днешният ден май ще го изкарам сама.ММ отиде малко на работа,детето го няма и аз се чудя какво да правя.Най-много да се уредя с една фризьорска манипулация.Косата ми е в безобразен вид.

# 622
ДУ Hug
Наспахме се, пих едно кафе, след малко ще повторя...
Днес мисля да релаксирам, отиваме на вилата след малко.
А утре мисля и аз с детето да отидем на този филм, за който каза Кали Wink
Ето ноктите, но цветът изобщо не е този който се вижда на снимката, стана малко светло и мътно, иначе истинският е лайм, но по зеленикаво стои на живо.
http://media.snimka.bg/s1/4679/035602194.jpg?r=0

Хубава да ви е почивката, милички Hug

# 623
  • София
Добро утро  Hug
На почиващите днес да им е много релаксиращ деня.
Слив, следобед и аз ще ходя на фризьор, че тази четина моята много се е сгъстила и ми е страшна жега  Crazy
Кафенце си взимам сега и чакам малчо да стане, за да му направя закуска и да излезнем на хубавото време  Heart Eyes
Маришко, на мен си ми обещала Мечът на истината - някога  Whistling Mr. Green
Гиговче, много са хубави! Интересен цвят  Grinning

Я да ви питам софиянки:
Скрит текст:
Знам, че има тема във форума, снощи я четох, но друго си е от приятели да получиш инфо. Препоръчайте ми добър център за лазерна епилация  Thinking ?

# 624
  • София
За жалост и фризьора ми отпадна  Cry
Гиг,страхотен педикюр  Heart Eyes
Кали,не мога да ти помпогна.Не съм ходила на такъв вид манипулация.За басните исках да ти кажа,че моят Марто така и не успя да ги оцени и да прочете книжка с басни.Сега се мъчи от скука да пише книга при баба си.Отделно си е направил тефтер с прелистване от долу на горе и на всяка страница различна рисунка.Като прелистваш образите се менят.
И това ще е до време ама айде,малко му остана да седи там.ММ ще ходи за риба в края на седмицата и ще го прибере в София.После аз ще го заведа при леля ми.Да видим там дали ще му е по-интересно.

# 625
  • на североизток от Рая
Ехо, ехо ехо!  Party Знам, че съм сама тук, ама що пък да не попиша малко.

Явно всички разпускате някъде, времето днес предразполага за това. И аз ще вдигам гълъбите след малко.

Гигова, мноУ убави крачета и ноктета имаш, душо.  Heart Eyes

Сливче, що ти отпадна фризьора на теб?  Rolling Eyes Сега да не подрежеш бретона сама.  Whistling И аз съм за фризьор, но в понеделник ще отидем с Тони, ние заедно ходим. А като чета, и Кали ще е с нова глава, браво, има работа за фризьорите.

Днес реших да наредя един рафт в гардероба. Ама явно не е ден за тази дейност, защото не можах да реша кое да хвърля, накрая само една торба отделих за хвърляне. Останалото си го прибрах и пак напълних с излишни неща, които няма да нося. А като видях едни дънки,  Shocked, леле, че кога съм имала толкова голям ... Мъжът ми каза, че не помни такъв период, аз пък съвсем не помня. Изпаднах в потрес, стрес и всички подобни. Аааа, ще ги пазя  и ще си ги вадя понякога за справка.  Twisted Evil

Сега пия не знам кое по ред кафе, колата е изкарана, имам едни намерения, ще видим. Ще търся горски ягодки.  Simple Smile

Айде, прегръдки, цунки по муцунки и до скоро!  Hug Hug Hug

# 626
  • София
Нел, не си сама,аз поглеждам от време на време.Нали дремя безполезно вкъщи  ooooh!
Ти си гледала метаморфозата с дънките,аз вчера разглеждах снимки.Леле,потресающо беше  Hug.Открих си една от едно море преди 20 години.Страхотен вид имам,обаче като съм се барнала с едни огромни на вид джапанки,направо развалям пейзажа.
На всичкото отгоре нещо правих на тела,та едвам го разкарах.Ей,изпотих се от яд.
Искам да попитам Миж, ако се включи по-късно да ми каже,какво значи когато е Новолуние в Близнаци.Аз съм Близнаци.Дали е добре?

# 627
  • на североизток от Рая
Слив, новолуние си е все добре за нови начинания. Аз така знам. Но със силна вяра трябва да направим пожеланието нещото да се случи, не просто така "амиии, искам...".

Аз пък едни снимки качвам, една книга ще потърся в нета, че в другата тема ми се разпали любопитството за нея,  а не съм я чувала. Тя Бъбъл си няма работа...  Whistling

# 628
И аз съм тук за малко. Два дена само ви четях,че имах внучка-буболечка(по Камиче) на гости.  Heart Eyes
Току-що си я взеха и седнах да отдъхна. Снощи не спахме много,май са ни подкарали зъбките. Много ми е миличка и сладичка,но признавам си- уморих се. Но поне мама и тати отдъхнаха малко и снощи бяха на купон.  Party
Сега мисля да полегна. Ще почета две-три странички и ще поспя.  
 Hug

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 13:56 от nezito

# 629
  • на североизток от Рая
Нези, ама че подпис имаш.  Party Heart Eyes

С такава всеотдайност и любов пишеш за Ани, то кеф да му  е на човек да те чете.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт