Лидл ::66::

• 106 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
dolce miele да, имаше,дори и1 имаше на 30% намалена,заради нарушена опаковка. Но да споделя и тази ножица За самобръсначките съм запазила касовата бележка,ако мъжа ми не остане доволен,предполагам,може да се върнат.

# 151
Аз не съм възхитена от самобръсначките. Но за цената си стават. Как ще ги върнеш отворени и с една използвана?  Аз ги ползвам за себе си.  Моя мъж изобщо не би ги погледнал.

# 152
  • 1st floor
Аз си взех ножица за подправки, но май имах по-големи очаквания, и аз не знам какви! Mr. Green До сега не съм ползвала и реших, че ще е много бързо, лесно и нецапащо. Реших, че ще си я ползвам и няма да я връщам все пак...Ама не е някакво чудо на чудесата...

# 153
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти, Жармен  Hug А как изглежда опаковката на тази кашкавалената, за да знам какво да търся?
Това е кашкавалената моцарела. http://www.goldsteig.de/fileadmin/_processed_/csm_GOLDSTEIG_Mozz … 09_6aeb6129a2.jpg

# 154
  • Бургас
Аз съм доволна от таблетките за кафемашини.Моята е шварц.
sweet_maniche как ги ползваш за ютията?От доста време се каня да попитам дали ще станат и за ютия.

# 155
От следващата седмица нищо не ми хвана окото.

# 156
Благодаря ти, Жармен  Hug А как изглежда опаковката на тази кашкавалената, за да знам какво да търся?
Това е кашкавалената моцарела. http://www.goldsteig.de/fileadmin/_processed_/csm_GOLDSTEIG_Mozz … 09_6aeb6129a2.jpg
Въпросната кашкавалена моцарела в нашия Кауфланд е още на промоция. Мисля, че цената беше 8,99 лв., а срокът - 26.06.2015

# 157
Не знам дали е пускана ютията Пфаф /ако не бъркам/, която е само за утре мисля че 39,90 лв, но ако някой я има, моля за отзиви.
Имам една от предишните дето бяха около 20 лв, доста ми е слаба, въпреки, че ползвам и омекотител и спрей за гладене, но естествените материи са си лекинко намачкани Grinning. Видях мощността и сравних двете, но друго е опита на домакинята. Благодаря предварително  bouquet

# 158
А има ли ги и лъжиците за сладолед, машината за сорбе? Laughing
Не, има форми за малки сладоледчета като тези на клечка.

# 159
  • София
И другата седмица май нищо интересно за мен не се очертава. Какво ще има от другия четвъртък?

# 160
  • София
Здравейте!
Някой знае ли имало ли е вече в България тези дамски топове ? :

# 161
Някой да е имал проблем с автоматичните кучешки поводи? Нашият се счупи вчера и днес щеходя да видя какво могат да направят за мен, защото на кутията е отбелязано, че има 3г. гаранция.  Mr. Green

# 162
Аз да питам за комарниците с магнити за врати от понеделник - хубави ли са?

# 163
Някой да е имал проблем с автоматичните кучешки поводи? Нашият се счупи вчера и днес щеходя да видя какво могат да направят за мен, защото на кутията е отбелязано, че има 3г. гаранция.  Mr. Green
Никакъв проблем, много сме доволни даже. Нещо с механизма ли?

# 164
Аз нещо се разочаровах от дрехите им  Peace От едни топове бях си взела тъмно син и бял, белия не бях го обличала, сега го облякох и гледам отстрани има една дупчица   Shocked Не е по шева, а си е ей така на плата. Не пазя бележката обаче, моя грешка, а и всъщност е изпран и без етикет, така че няма шанс за връщане. Пак един техен топ черен с пришити едни златисти "пръчици" , на първото пране се разшиха и сега се чудя какво да го правя. Ще кача и снимки ако искате.

Общи условия

Активация на акаунт