Лидл ::66::

• 106 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Какаото е отскоро пак в асортимента.  Grinning При нас го има, но не съм обърнала внимание какво стои до него. Предполагам, че скоро ще заредят с какао нявсякъде, ако още не са.  Peace

# 136
  • Пловдив
Ех тъкмо си купих по погрешка две опаковки какао на Др. Йоткер и чета за това, пак ще се презапася май.
При на шоколада 81% какао го няма, но имам чувството че съм го виждала, може да се появи пак или ще проверя в друг магазин.

# 137
Шоколадите не са подредени правилно просто - аз мислех че са по вид . Днес проверих - отпред бяха тези от 70 и 60 % и като поровиш добре има и 81 % .
 Днес из целият магазин имаше полуизядени десерти - на рафта с бисквити сникърс . Другаде видях преполовен шоколад.
  Поне на пет места пет различни неща бяха наполовина тикнати . Кутия с шоколадчета разкъсана и липсват 2 -3. 
 Няма ли охрана се чудя въобще.

# 138
Таблетките за почистване на кафемашини добри ли са?
На мен не ми свършиха никаква, ама никаква работа. Пуснах (те са ефервесцентни) 2 в кафе-машина и 2 в електрическа кана. Не постгнаха резулата,  за който се рекламират.

# 139
  • Русе
Шоколадите не са подредени правилно просто - аз мислех че са по вид . Днес проверих - отпред бяха тези от 70 и 60 % и като поровиш добре има и 81 % .
 Днес из целият магазин имаше полуизядени десерти - на рафта с бисквити сникърс . Другаде видях преполовен шоколад.
  Поне на пет места пет различни неща бяха наполовина тикнати . Кутия с шоколадчета разкъсана и липсват 2 -3. 
 Няма ли охрана се чудя въобще.
Ама защо да има? Ние ще си ги платим тези неща.

# 140
  • 1st floor
Благодаря на Звънче и dolce miele  за снимката и за цената на хлорния препарат.   bouquet Дано е останал при нас.

# 141
Видяхте ли,че от понеделник ще има машина за сладолед? Laughing

# 142
  • Русе
Помня, че миналото лято които си купиха, писаха, че не са доволни, малко количество прави.

# 143
  • Пловдив
Таблетките за почистване на кафемашини добри ли са?
На мен не ми свършиха никаква, ама никаква работа. Пуснах (те са ефервесцентни) 2 в кафе-машина и 2 в електрическа кана. Не постгнаха резулата,  за който се рекламират.
за кафемашина та не съм ги пробвала, но от 2-3 години с такива таблетки си почиствам ютията един път месечно Simple Smile Въпреки че я ползвам само с дестилирана вода, всеки път излизат маса камъчета от натрупания котлен камък.

Та от мен - + за таблетките!

# 144
Сега ще погледна Grinning В италианския сайт беше преди 2-3 седмици, та я очаквах и тук...До 1 литър сладолед мисля, че прави. Ако го прави добре на мен ще ми е ок като количество.
п.с. Не са качили още брошурата. Blush Някой може ли да пусне линк, ако я има качена някъде?  bouquet

# 145
Да, максималното количество е литър. Аз я видях в хартиената брошура. Надявам се да се включи някой с такава машина, за да каже дали е сполучлива, защото и мен не ме притеснява, че е малка.

# 146
А има ли ги и лъжиците за сладолед, машината за сорбе? Laughing

# 147
Благодаря за новата тема!   bouquet
Някой може ли да каже какаото Кастело какъв грамаж е и на каква цена?
Днес си купих от там, 200 гр. за 2,49 лв.
За това какао само чета и никога не съм го намирала. Сега в постоянният им асортимент ли е или само тази седмица го има?
От постоянния асортимент е. Намира се при нишестета, желатин, сметана, кондензирани млека... При нас е точно до готварския шоколад.

Вики, мерси! Ходя почти всяка седмица в Лидл /Варна, Възраждане/ и досега не съм случвала на това какао. И то търся точно там, където казваш. Има само на Д-р Йоткер. Е, веднъж по Коледа намерих празно място с етикет, но какаото го нямаше. Оттогава и етикет не съм засичала.  Mr. Green

Корали, тази вечер видях във Лидъл Възраждане, ч има какао на Кастело в светла картонена кутия точно до какаото на Йоткер. Цената беше 2,50 за 200 гр. Като маслено съдържание и двата вида бяха еднакви.

# 148
  • Ямбол
bimbaaa тъкмо влязох да питам за препарата за душ кабини,че днес го взех,а не бях чела отзиви за него,ще изпробвам следващ път,до сега все с препарат с/у котлен камък пръсках и чистих.
Този с хлора е около 3-4 лв.
Споделете мнение за мъжките самобръсначки Cien  20 бр. за 8.49 лв,дали стават?
Слънцезащитни взех от К. на Бочко,водоустойчиви,и по евтини сякаш..,не знам кои са по-добри в Лидл или на Бочко,сега взех спрей 50 фактор, мин. лято тубичката ползвах и останах доволна.
dolce miele , в Ямбол днес имаше палатки,ножици.
В магазина до мен жена чух да коментира Таблетките за почистване на кафемашини , че не били ефикасни изобщо.

# 149
dolce miele , в Ямбол днес имаше палатки,ножици.
Благодаря!  bouquet От зелените ножици (за подправки) имаше ли? Grinning
Препаратът за душ кабини имам спомен, че беше похвалван, при това неведнъж.
За мъжките самобръсначки си спомням, че имаше противоречиви мнения- някои бяха супер доволни, а други казваха, че не са кой знае какво... Thinking
Доволна съм от ефервесцентните таблетки за тоалетна, 16 броя за 3-3.50 лв. Мятам една в тоалетната, престоява през нощта, на сутринта измивам всичко много лесно с четката.

Общи условия

Активация на акаунт