Лидл ::66::

• 106 387
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм купувала само от 4 рула и беше страхотна хартията . / Сега съм на една бг - не е по-хубава ,но е близка по-качество и цената ми е по-изгодна. Но тази с овцата определено си заслужава./
   Днес видях една жена натоварила догоре количка с ТХ Милде ,която е на промо  Shocked
  От късите панталонки нямаше и следа тук днес. Блузи имаше няколко броя -ама май са само S.
  Къси панталонки и от ленените не намерих и то още на втори -трети ден от промоцията. В последно време явно е станал доста популярен магазина и не успявам нищо да сваря .

# 76
  • В една слънчева къща...
И аз май ще взимам комплекта с клещите, защото стария ми е по-различен и не става за тик-так копчета.

# 77
И аз май ще взимам комплекта с клещите, защото стария ми е по-различен и не става за тик-так копчета.
Не става значи другият комплект клещи за тик-так копчета- мерси!  bouquet Ще си го купя и аз тогава! Grinning
За трицветните макаронени изделия си мислех, че (за да се вижда, че са трицветни) сосът трябва да е по-светъл....а не доматен, например. Embarassed Иначе на вкус сигурно нямат особена разлика с обикновената паста... newsm78

# 78
Дами, някой може ли да каже каква е цената на моцарелата и дали случайно има на промо в момента?

# 79
Мисля, че няма на промо в момента. Моцарелата в пликчетата мисля, че беше 1,59 лв, но грамажа не помня.... newsm78

# 80
Моцарелата е на промоция в Кауфланд в момента.

# 81

dolce mielе, agnesana , благодаря ви момичета   bouquet

# 82
Вчера взех от италианските тортили /не видях как са ги писали на пакета и не знам дали така се водят/ по 5бр. в палет и не останах доволна. Бели им се горният слой, а отвътре са като недоопечени - тестени. Добре, че не взех още един пакет.  Naughty
Пишете за къси панталонки, а въобще не видях такива... в брошурата ли са?  Blush

# 83
Късите панталони - сигурно става въпрос за тези от лен- от четвъртък бяха заедно с детските бански, очила, дрешки. Италианските "тортили" всъщност са пиадини, ако не се лъжа. Не са нещо особено по принцип, поне според мен. Не съм опитвала лидълските, но съм купувала в Италия подобни- нещо не ме грабват, все са били такива каквито описваш....или аз на такива съм случвала, но след втория път не повторих... Laughing
За тротинетката ще дадете ли отзив (някой който я има и използва вече)? Grinning Взехме, но според брат ми много лесно щяла да се счупи, не била удобна (като че ли за него съм я купила Crazy )... newsm78 На мен си ми харесва, само жалко, че не може да стои самостоятелно изправена.... Confused
Хулиганка, в К. има една моцарела опаковка от 1 кг- на нормална цена е 11,99 лв, правоъгълна форма. Много е хубава за сандвичи, пица, ястия на фурна, може да се реже лесно на кубчета. Малко по-суха е от кръглите моцарелки обаче.

# 84
А и за тротинетките щях да пиша - предните бяха с три гуми - тоест по-удобни за по-малки деца, но пък височината им не се регулира. Това като минус. Иначе са много стабилни.
Докато тези са по-хубави, с любими детски герои, регулират се според височината на детето, но пък са за по-големи деца и са по-нестабилни.
Иначе и двата вида мисля са качествени и си струват парите.  Peace

# 85
Харесаха ми и сандалите и късите панталони и нищо няма да връщам. Не помня кой похвали сандалите, но съм му много благодарна, защото изобщо нямаше да им обърна внимание.
Желатина го няма в асортимента, но при голям интерес можело и да го върнат, а дано.

# 86
  • Sofia
Пишете за къси панталонки, а въобще не видях такива... в брошурата ли са?  Blush
Брошурата на стр. 11 Peace

# 87
Ами в брошурата / хартиена / с блузите имаше и къси панталонки. Няма табела и нищо . Блузи имаше до джапанките.

# 88
Тези къси панталони не бяха ли и на сайта? newsm78 Тъкмо в предния пост щях да пиша, че има и едни по-спортни къси панталони, отворих сайта и видях, че ги няма- реших, че така ми се е сторило на мен... Blush Може да са ги свалили от сайта вече... Laughing Аз лично не видях нито блузи, нито панталонки... Mr. Green
Тротинетка с 3 колела имаме, помня и лидълските. Предния път пускаха и с 2 колела тротинетки, но в друга разцветка. И на мен цената ми е много ОК, защото 100, 200 и т.н. лева за тротинетка не бих дала, поне аз. А не изглеждат и по-хубави, пък разликата в цената голяма. Чудя се какви са тези тротинетки по 300-400-500 лева, направо ми е супер нереално, но явно има и хора които отделят по толкова много пари за тротинетки, за да ги предлагат. Thinking Ще ушия някакви предпазители на дръжките на тротинетката ни, че сигурно доста пъти ще се разсейва Малечка и ще пада, а тя все на дръжките пада- да не се пукне пластмасата там. Grinning

# 89
  • Пловдив
В понеделник отидох уж за дамските къси панталони, но никак не ми хареса коланът им, много дебел и двоен. Панталоните ще съхнат за 30 мин, коланък часове след това, а и ще държи топло.

Някой питаше за моцарела, видях че остатъците от италианската седмица бяха намалени с 20%, но цена не помня.

Имам питане - в предната тема говорехте за някакъв шоколад с 80% шоколад. Бихте ли го показали? Много живо ме интересува.

И още един въпрос, все чета че харесвате пъпешите - кои точно? Медена роса или другите дето са сега на промоция, не им помня сорта.

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 20:53 от Linkata

Общи условия

Активация на акаунт