Лидл ::66::

• 106 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Маята наистина ли липсва? / За прясната мая иде реч нали?/
 Не съм правила хляб или тесто отдавна и имам едно пакетче в хладилника / даже беше от намалените на 30% / . Онзи ден го погледнах - нищо му няма -а от доста време отлежава .
      Това ми е любимата мая и ще е жалко. Желатина също беше хубав. Имаше и едни желета на  прах - ползвала съм в една торта и ми хареса. И тях ли ги няма?

# 61
Имаше и едни желета на  прах - ползвала съм в една торта и ми хареса. И тях ли ги няма?

Жармен, аз изключително много хвалех тези желета, плодов кисел бяха по опаковка. Най-често именно за торти ги използвах, разредени с по-малко вода, но и към бита сметана съм добавяла в крем за торта и пак добре ставаше. Няма ги при нас от доста време, за съжаление. Дано пак ги пуснат... Praynig Последно като взимах от маята беше намалена с 30% и при нас.
lilitu , изключително много ти благодаря за видеото за сгъването на палатката! Hug  bouquet Изглежда толкова лесно (и сигурно е като знаеш как), а аз днес направо си направих домашен фитнес.... hahaha В книжката с упътването можеха да сложат линк към видеото (достъпен не само през телефон) вместо черно-белите снимки с обясненията.... Laughing Междудругото, много ми харесаха разцветките от видеото. Heart Eyes
Аз съм взимала от спортните стоки бюстиета- обаче бяха с вградена чашка отвътре. Също съм взимала и латино гирички, експандери, лента за стречинг и обръч за пилатес- от всичко съм доволна. А, и едни маратонки на 24,90 лв взех- много са ми удобни на мен, но тогава имаше доста противоречиви мнения.
Трицветните макаронени изделия с какъв сос ги консумирате? newsm78

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 00:22 от dolce miele

# 62
  • София
Кой от двата спрея за петна по дрехи ползвате и сте доволни?

# 63
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=23871
Тези пробивни клещи, номер 2 и номер 3, еднакви ли са? Само тези белите "гумички" ли са разликата? Имам предишния комплект пробивни клещи- тогава бяха 2 броя клещи: номер 1 и номер 2. С тях мога ли да поставям и копчета тик-так или трябва да си закупя и този комплект? newsm78 Embarassed Много му се чудя.....

# 64
Аз нали снощи не можах да се вредя за днешните дамски блузи, че отидох раничко, та сега ги бойкотирам Crossing Arms
Искаше ми се черната , но не ми се вярва по обед или сега да са останали S-ки, та затова няма да се разкарвам...И без това ще пуснат други скоро сигурно....

Аз в 2 магазина видях от блузките почти само S  Wink И от двата вида. Аз си взех и ми стоят добре и двата модела.

E ся...що така с лошата Joy

# 65
  • София
Аз нали снощи не можах да се вредя за днешните дамски блузи, че отидох раничко, та сега ги бойкотирам Crossing Arms
Искаше ми се черната , но не ми се вярва по обед или сега да са останали S-ки, та затова няма да се разкарвам...И без това ще пуснат други скоро сигурно....

Аз в 2 магазина видях от блузките почти само S  Wink И от двата вида. Аз си взех и ми стоят добре и двата модела.

E ся...що така с лошата Joy
Blush Blush Blush Blush
Ми аз щото търся по-голямо и само S-ки прехвърлях... Laughing
Даже успях да взема М и да се върна за Л  Wink. В магазина в Надежда, и в този на Оряхово имаше повече малки номера.

# 66
Маята последният път не беше на старото си място. Направили са някакво разместване и без помощта на една служителка нямаше да я открия

# 67
Къде са я скрили? Аз последният път си взех две кубчета и се беше на мястото. Миналата седмица купих, но тази пак трябва да купя. Не знам защо но срока им на годност наистина е много кратък и се налага всяка седмица да купувам.

# 68
  • София
И аз се бях наточила на блузката с връзките на раменете, много ми хареса на картинка. Грабнах една, но после прочетох състава и я оставих. вискоза иполиестер, не е за мен. И панталонки купих, харесвам си ги.

Трицветните макаронени си ги правя като нормалните. Специален сос ли искат?

Върнах раирания бански и сменихме слънчевите очила на детето, не са протестирали хората.  Sunglasses

# 69
И аз не си харесах кой знае какво от брошурата тази седмица. Допадат ми спортните клинове и бюстиетата. Взимал ли е някой от там спортни стоки, за да сподели мнение? На картинка ми харесват, но на място все нещо не ми допадат.

Взимала съм клин и бюстие, но не бяха същите. Доволна съм.

Ще ходя да ги видя значи, супер удобни изглеждат за тренировки, а и е добра цената.

# 70
  • Sofia
Аз днес ходих да видя шезлонга, който няма да си купя и още повече се ядосах като видях, много ми хареса, ама няма да е моя. Да не е напразно си взех сладолед кутия и разни други дребни нещица. Има едни нови сладоледи-сандвичи на Gelatelli мисля следващия път да ги опитам.

Какво не ти хареса в шезлонга - аз мислех да го купувам за вилата, не за плаж, ама не съм го видяла наживо как е Thinking

# 71
  • На брега на реката
За тоалетната хартия на Флоралис - има разлика. Тази която е с 4 рула е по-хубава и плътна от другата. Аз без да я опипам, взех от големите опаковки (уж по-изгодно) и не останах доволна.

# 72
Къде са я скрили? Аз последният път си взех две кубчета и се беше на мястото. Миналата седмица купих, но тази пак трябва да купя. Не знам защо но срока им на годност наистина е много кратък и се налага всяка седмица да купувам.
Аз я държа в камерата , без значение за срока на годност си е добре.   bouquet

# 73
  • София
За тоалетната хартия на Флоралис - има разлика. Тази която е с 4 рула е по-хубава и плътна от другата. Аз без да я опипам, взех от големите опаковки (уж по-изгодно) и не останах доволна.

+1.
Аз бях вземала от големите опаковки като пускаха с оранжевите шарки... Не струва.
С 4-те рула е по-хубава.

# 74
  • Пловдив
Да се за пиша и аз Simple Smile, и да ви питам тази кърпата за почистване на екран на монитор или телевизор дали е хубава. Приди съм купувала от оптика, но не са хубави замазмват
Имам такава и съм доволна, но съм я купувала още при отварянето на магазина, в началото на 2011 г., ако това има значение.
Днес влязох в магазина и си излязох само с 2 кисели млека  Mr. Green Нищо не ме грабна.

Благодаря   bouquet, но след като вчера отидох в магазина ми казаха, че ги нямало те принципно не били на промоция така ги били сложили. Пълни глупости,  #2gunfire което ме ядоса и няма да ги търся повече

Общи условия

Активация на акаунт