Лидл ::66::

• 106 340
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Да се за пиша и аз Simple Smile, и да ви питам тази кърпата за почистване на екран на монитор или телевизор дали е хубава. Приди съм купувала от оптика, но не са хубави замазмват

# 46
Аз днес ходих да видя шезлонга, който няма да си купя и още повече се ядосах като видях, много ми хареса, ама няма да е моя. Да не е напразно си взех сладолед кутия и разни други дребни нещица. Има едни нови сладоледи-сандвичи на Gelatelli мисля следващия път да ги опитам.

# 47
  • Sofia
Ето клипче как се сгъва палатката
Simple Smile
http://m.youtube.com/watch?v=OnERNiyLsrU
Преди това и на мен ми беше невъзможно

# 48
  • София

Сутринта пред мене върнаха 1 епилатор - госпожата не беше доволна.

Май сме пазарували заедно  Party
Касиерката си поволи да мърмори докато чакаше управител за  сторнирането на епилатора.
Дядката-охрана и той измърмора, че само връщам.
Ами и възглавницата не беше удобна на Скъпия и нея върнах преди 2 -3 дни. Все пак това е политика на магазина.
Звънче, благодаря за темата   bouquet

# 49
  • Русе
Да се за пиша и аз Simple Smile, и да ви питам тази кърпата за почистване на екран на монитор или телевизор дали е хубава. Приди съм купувала от оптика, но не са хубави замазмват
Имам такава и съм доволна, но съм я купувала още при отварянето на магазина, в началото на 2011 г., ако това има значение.
Днес влязох в магазина и си излязох само с 2 кисели млека  Mr. Green Нищо не ме грабна.

# 50
  • Пловдив
И аз с оплакване.Миналата седмица специално отидох да търся сладоледа с шам фъстък.Обърнах магазина-няма.Срещам един младеж,той ме прати при хладилните витрини,ама аз оттам идвам.Накрая неохотно дойде с мен и ми заби въпроса "ама друг път купували ли сте?".Ми не съм ,ама го има в брошурата.Каза че няма в склада ама ще провери все пак.След 10мин. чакане той не се появи и аз отидох на касата като помолих да викнат управителя.Чудно -появи се въпросния младеж.
Ами нямаше какво да му кажа.....

# 51
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ

[/quote]
Коя от всички? Има няколко вида.
[/quote]
Тази:

[/quote]
На нас ни е любима, имаме си претенция вкъщи  Hug

# 52
И аз не си харесах кой знае какво от брошурата тази седмица. Допадат ми спортните клинове и бюстиетата. Взимал ли е някой от там спортни стоки, за да сподели мнение? На картинка ми харесват, но на място все нещо не ми допадат.

Взимала съм клин и бюстие, но не бяха същите. Доволна съм.

# 53
+1 за испанските черни домати

# 54
Днес и аз не си харесах нищо. Взех домати на клонка, пъпеш 🍈 страхотен беше с мед Wink малко пици и свинска вратна пържола без кост.

# 55
Доматите на клонка как са ? Последно ми бяха като пластмасови .
 Аз харесвам чери доматите и Рома и кумато / последните някак са ми прехвалени  - хубави са  ,но не чак това ,което очаквах ./
  Сладоледа със шам фъсък за кой иде реч - италианският в кръглата кутия - тип чаша ли  / от картон/ ?
  Инак има и щрудел сладолед поръсен със шам фъсък -ама дали беше този с горските плодове не си спомням.

# 56
Благодаря за новата тема!   bouquet
Някой може ли да каже какаото Кастело какъв грамаж е и на каква цена?
Днес си купих от там, 200 гр. за 2,49 лв.

За това какао само чета и никога не съм го намирала. Сега в постоянният им асортимент ли е или само тази седмица го има?

# 57
  • Пловдив
 Преди малко и аз се разписах с няколко тарелки свинско за готвене, пъстърва, лимони и портокали в мрежа, ааа и от тиквичките в сос  , които хич не са лоши  Whistling

# 58
  • София
Аз нали снощи не можах да се вредя за днешните дамски блузи, че отидох раничко, та сега ги бойкотирам Crossing Arms
Искаше ми се черната , но не ми се вярва по обед или сега да са останали S-ки, та затова няма да се разкарвам...И без това ще пуснат други скоро сигурно....

Аз в 2 магазина видях от блузките почти само S  Wink И от двата вида. Аз си взех и ми стоят добре и двата модела.

# 59
  • Русе
Благодаря за новата тема!   bouquet
Някой може ли да каже какаото Кастело какъв грамаж е и на каква цена?
Днес си купих от там, 200 гр. за 2,49 лв.
За това какао само чета и никога не съм го намирала. Сега в постоянният им асортимент ли е или само тази седмица го има?
От постоянния асортимент е. Намира се при нишестета, желатин, сметана, кондензирани млека... При нас е точно до готварския шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт