Лидл ::66::

• 106 396
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Линката върни се малко страници назад - имаше качена снимка .
 Шоколада е с уникален вкус - за мен дето не съм фен на натурален шоколад. Едно парченце насища и вкуса на какао е прекрасен. / Не съм и голям фен на шоколада по принцип - купих го зарад диетата дето уж започнах и не очаквах да ми хареса. /

# 91
Аз панталоните не успях да ги видя...  newsm78 за блузите - много ми хареса лимонено-зелената, но нещо не се ориентирах как пада деколтето и се оказах /мерих в/у тениска в магазина  Mr. Green/.

# 92
Аз пък съм фен на натуралния шоколад, обачеееее 2 и нещо лв.  Crazy няма да дам за 100гр. Много е скъп... то си струва, де, ама по-добре нещо за децата.
Иначе блузки видях, обаче не ми допаднаха. Точно тази лигава и едноцветна материя не ми харесва, трябва перфектна фигура, иначе всеки недостатък ще изпъква. Мое мнение.  Blush
Тротинетките от по 100 лв. и нагоре са до 100кг.  Peace Един вид и ти може да я караш  Mr. Green
Другите, по-евтините, обикновено са до 20-30 кг. Трябва да си им пише.

# 93
Тротинетките от по 100 лв. и нагоре са до 100кг.  Peace Един вид и ти може да я караш  Mr. Green
Другите, по-евтините, обикновено са до 20-30 кг. Трябва да си им пише.
Ааа, аз от 100-200 лв съм виждала точно тротинетки до 50 кг.... Crazy (може аз да съм попаднала на скъпарски сайт, знам ли Mr. Green ) А тези дето са с още 100 или няколко по 100 лв отгоре са си пак скъпи според мен. Лидълска бяха пускали до 100 кг за 65 или 69 лв- тези сега са до 50 кг за 39 лв.

# 94
 Скъпичък е . Но за диетата е идеален -от едно квадратче се насищам добре.
  125г е и премиум все пак. Максимално високо съдържание на какао и то качествено / поне така не води./
  Инак готварският е страхотен. Аз него се бях запътила да си купя . 1,80 цена за 200г и е вкусен. Децата го обичат .

# 95
Ами ти си добре, ама на мен редче не ми стига. Почне ли се и няма спиране. Шоколадът ми е слабост и на мен ще ми излиза скъпо да ям по половин на един път. Иначе определено си струва.

# 96
Ами ти си добре, ама на мен редче не ми стига. Почне ли се и няма спиране. Шоколадът ми е слабост и на мен ще ми излиза скъпо да ям по половин на един път. Иначе определено си струва.
Този насища много - не вярвах ,но е така. Поне веднъж си заслужава да се ползва . А и е полезен.

# 97
  • оттам, откъдето започва България
Хулиганка, в К. има една моцарела опаковка от 1 кг- на нормална цена е 11,99 лв, правоъгълна форма. Много е хубава за сандвичи, пица, ястия на фурна, може да се реже лесно на кубчета. Малко по-суха е от кръглите моцарелки обаче.
Това е кашкавалена моцарела, а доколкото разбирам се иска мнение за другата, която е като прясно сирене. По принцип кашкавалената е много хубава, но скоро не са я пускали на промоция.

# 98
  • оттам, откъдето започва България
Таблетките за почистване на кафемашини добри ли са?
Аз си взех при предна промоция, но не мисля че са нещо повече от всички таблетки за почистване, които продават. Явно съставките са същите.

# 99
Таблетките за почистване на кафемашини добри ли са?
Аз си взех при предна промоция, но не мисля че са нещо повече от всички таблетки за почистване, които продават. Явно съставките са същите.
  bouquet Така или иначе няма да успея да взема. Засилих се днес преди работа, а се оказа, че имали някакъв празник служителите и ще отворят в 9  ooooh!

# 100
  • софия
Взех 4 бр. от препарата с хлор. Много добре чисти. Жалко, че не е постоянен асортимент.
Забравих да погледна за ножицата за трева, а ми трябва.
Що за тъпотия: спряха да слагат брошури на входа, аз от вкъщи няма да нося, а днес в магазина на Вагона пред касите бяха сложили брошурите за миналата седмица ooooh! и след тях - от настоящата. Много са умни! Ако имаше брошури на входа щях да се сетя какво искам и да купя повече неща.

# 101
Да, и при нас спряха да слагат брошури до входа, от доста време вече. Понякога много бавно зареждат до/след касите и от новите. Confused
Препаратът с хлор чисти прекрасно и с малко усилия (пробвах на изключително замърсени фуги и плочки, препарат+четка с косъм и леко търкане- от десетилетие поне с нищо не излизаха едни чернилки Simple Smile , Банг, Манг- с нищо hahaha ). Обаче си ми мирише гадничко на белина.....не толкова, колкото друг препарат с белина, но си мирише...след употреба изплаквам добре с вода, иначе.... #Crazy

# 102
Здравейте, от миналата година се чудя за тази палатка за плаж. Не че днес я имаше в лидла до нас, но все пак заслужава ли си. Явно трудно се сгъва, а нещо друго като впечатления?

# 103
  • софия
Да. Мирише си силно, но резултатът и по-малкото усилия за търкане си струват смрадта.
Даже го търсих специално в брошурата, но не го видях. Добре, че тук някой сподели, че е купил.

# 104
Аз днес купих палатка за плаж, която впоследствие разбрах, че изобщо не се води за плаж, а я използват повече за риболов, но както и да е това няма значение. Дори на клипчето за сгъването й в ютуб се води просто палатка, която като я метнеш и се отваря сама.  Mr. Green Като я отворих много голяма ми се видя, очаквах да е по-малка, но се замислих, че малка няма да ни бъде от полза. В общи линии сме много доволни. Трябваха ми 15 минути неуспешни опити, докато схвана как да я сгъна и няколко гледания на клипчето, но като му хванах цаката се оказа много лесно, така че не се отказвайте от палатката само заради принирането, не е трудно.
Уж, не взех кой знае какво, а оставих 100 лв., приятелят ми казва, че имам проблем с пазаруването, може и да е прав.   Blush

Общи условия

Активация на акаунт