Лидл ::66::

• 106 582
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
А има ли ги и лъжиците за сладолед, машината за сорбе? Laughing
Не, има форми за малки сладоледчета като тези на клечка.
А, значи се движат според това какво са пускали в италианския Лидъл. Laughing Когато при тях имаше машина за сладолед имаше и формичките за сладолед на клечка, ще почакам още малко и за лъжицата. Grinning В италианския сайт видях и хубави детски дрешки.... Blush
Тези дамски топове не съм ги виждала при нас все още. Но детските дрешки в ит. сайт са с подобни мотиви май, така че сигурно предстоят и при нас.... Peace
Аз като си купя дреха от Лидъл първо и оглеждам всичко- шевове, има ли дуки, как е щампата, как са затегнати конците в края на шевовете и т.н. Mr. Green Всъщност, с всяка дреха го правя, независимо откъде е. Когато дъщеря ми беше бебе и бях взела няколко бодита (лидълски) и се случи едното да е с мини дупчица отзад на гърба, на доста странно място, че да слагам апликация. Mr. Green Бодитата бяха много хубави и за носене под други дрехи, затова не ги върнах.

# 166
  • София
Ауууу, ама защо ме подсещаш за италианския сайт?  Mr. Green Харесах си пола, топ, бельо за мен, за децата само чорапки, че сега малчо имаше РД и се заринахме с дрешки. А и аз всеки път им взимам по нещо от Лидл, като краста ми е.  Laughing

# 167
Някой да е имал проблем с автоматичните кучешки поводи? Нашият се счупи вчера и днес щеходя да видя какво могат да направят за мен, защото на кутията е отбелязано, че има 3г. гаранция.  Mr. Green
Никакъв проблем, много сме доволни даже. Нещо с механизма ли?
Да прецака се механизма.Върнаха ми парите Simple Smile

# 168
  • Асеновград
Аз да питам за комарниците с магнити за врати от понеделник - хубави ли са?
Много са удобни, само си измери вратите и виж дали няма да са ти много дълги.На едната се наложи да го скъсявам.Мисля да взема още два ако не свършат ,че не ми се ще сутринта да се бия с куп баби.
Монтират се с велкро лепинки и това позволява ако не се заковат допълнително зимата да се свалят.С тези комарници и котарака и малкия си минават без проблем навън и без да остава отворено.На мен и на ширина ми дойдоха малко големи, и ги монтирах с лека чупка отгоре само допълнително там е укрепено.

# 169
Такива комарници има на половин цена в ОЛХ, в Джъмбо ги пускат на промоция лятото, пак 5-6 лв бяха  Peace Може и винаги да ги има де, но веднъж бяха изкарани на средата на пътеката, на видно място, 2 размера

# 170
Такива комарници има на половин цена в ОЛХ, в Джъмбо ги пускат на промоция лятото, пак 5-6 лв бяха  Peace Може и винаги да ги има де, но веднъж бяха изкарани на средата на пътеката, на видно място, 2 размера
Ами аз гледах в ОЛХ ама не видях, в  джъмбо не съм виждала, та затова.

# 171
Такива комарници има на половин цена в ОЛХ, в Джъмбо ги пускат на промоция лятото, пак 5-6 лв бяха  Peace Може и винаги да ги има де, но веднъж бяха изкарани на средата на пътеката, на видно място, 2 размера
Ами аз гледах в ОЛХ ама не видях, в  джъмбо не съм виждала, та затова.

Ето, е варират от 6 до 20 лв, ама като гледам са едни и същи  Mr. Green

http://olx.bg/ads/q-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BD%D … %B6%D0%B0/?search[description]=1

# 172
  • Ямбол
agnesana Не пазарувам много от Лидл,не ми се е налагало и да връщам нещо,но понеже тук чета как всеки без проблем връща било уред за стъкла,епилатори,пили и др. артикули,които сте изпробвали и не сте останали доволни,затова предполагам,и самобръсначките могат да се върнат при нужда.

# 173
И аз се чудя за машината за сладолед.Рецептите как са от книжката(тези които я имат от миналата година). Малката ми яде по 2 сладоледа,а трябва да ги огранича заради атопичен дерматит.Ако аз започна да й правя ще е по добрия вариант.

# 174
Момичета хвърлих око на клещите от днес 3 бр за 10 лв.. За калво точно се ползват.

# 175
  • София
Струва ли си тази ютия? По принцип бих отделил повече пари за хубава ютия, но тази марка не знам как е?!
Ютиите от преди 1-2 месеца бяха доста зле като изработка на покритие...
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=23910

Някой вземе, да напише отзив Wink

# 176
  • Асеновград
Ами аз гледах в ОЛХ ама не видях, в  джъмбо не съм виждала, та затова.
В Джъмбо са от по различна мрежа гледах ги около 1 юни когато ходих за басейн.Този размер идваше 12,50 цена с магнитите и се бях засилила да си вземам но като отворихме пакета мрежата беше някак по тънка и лека . Ако не ме лъже паметта миналата година май бяха 14 лв.

# 177
Момичета хвърлих око на клещите от днес 3 бр за 10 лв.. За калво точно се ползват.
Аз си ги взех днес.  Grinning Не съм ги изпробвала все още, но едните клещи са за пробиване, вторите- за поставяне на халки и третите са за поставяне на копчета тик-так.  Peace Може да се правят дупки на колани, да се поставят халки на колан, на дрехи, могат да се използват и за хоби някакво. Аз ги взех основно, за да мога да поставям тик-так копчета на дрешките на малката и на някои от моите също.
Дидка-бандитка, на мен пък италианският сайт ми е като краста. Mr. Green Задължително проверявам какво пускат там...с надеждата, че повечето неща после идват и при нас! Laughing И при нас ще има бельо, голяма номерация, снощи не успях да видя обаче дали бельото в ит. сайт е същото, не ми се отваряше страницата с бельото. newsm78
И аз, и нашите се загледахме по комарниците и мрежите за врати също. Blush Мисля си, че лидълските мрежи и комарници са по-качествени от други, или поне в този ценови диапазон. А и могат да се върнат, ако има проблем. Само не ми е ясно как точно се закрепват комарниците за прозорец- изразват се до необходимите размери, ами после?  Embarassed newsm78

# 178
  • Русе
И аз съм доволна от лидълските комарници с магнити. Много удобно нещо! На мен ми дойде широк, приших му 2 бастички и е ок Peace

# 179
  • Пловдив
Аз съм доволна от таблетките за кафемашини.Моята е шварц.
sweet_maniche как ги ползваш за ютията?От доста време се каня да попитам дали ще станат и за ютия.
Не съм сигурна за количеството вода, но май беше 1/2 литър - в нея се слага 1 таблетка и получения разтвор сипвам в ютията. Загрявам на макс и я пускам на самопочистване Peace
Не съм вкъщи, за да проверя, но отзад на кутията пишеше и как да се използва Peace

Общи условия

Активация на акаунт