Лидл ::66::

• 106 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Една позната е публикувала това. Кажете ми какво мислите по въпроса. Все се надявам, че не е вярно.
Цитат: 'PLU-код — се използва предимно за плодове и зеленчуци използвани в насипно състояние и дава информация за вида на храната — натурален продукт или не. Продуктите с петцифрен брой цифри и започващи с 8 са ГМО култури. Те са отгледани с използването на генни модификации. В ЛИДЛ КОДОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ ЗАПОЧВАТ С 8 И СА ПЕТЦИФРЕНИ, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТАМ СЕ ПРОДАВА ГМО МАСОВО'

КЪДЕ точно е изписан този номер?  Аз не съм виждал?  На кашона, на етикета?

# 361
Другата седмица ще има комплект за маникюр и педикюр. Става ли за нещо? Мисля, че скоро бяха пускали на Silver Crest, но струваше 30 или 40 лв. Каква е разликата между двата?  newsm78

# 362
  • София
Разликата е, че този е на батерии, а онзи беше на ток.

# 363
Току-що се поразрових и видях, че Силвър-а има и повече приставки. А като цяло има ли доволни от подобни уреди- премахват ли кожички например?

# 364
Една позната е публикувала това. Кажете ми какво мислите по въпроса. Все се надявам, че не е вярно.
Цитат: 'PLU-код — се използва предимно за плодове и зеленчуци използвани в насипно състояние и дава информация за вида на храната — натурален продукт или не. Продуктите с петцифрен брой цифри и започващи с 8 са ГМО култури. Те са отгледани с използването на генни модификации. В ЛИДЛ КОДОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ ЗАПОЧВАТ С 8 И СА ПЕТЦИФРЕНИ, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТАМ СЕ ПРОДАВА ГМО МАСОВО'
Нямам представа. Ще е абсурдно пък всичко да е ГМО newsm78

КЪДЕ точно е изписан този номер?  Аз не съм виждал?  На кашона, на етикета?

# 365
  • София
Току-що се поразрових и видях, че Силвър-а има и повече приставки. А като цяло има ли доволни от подобни уреди- премахват ли кожички например?
Аз лично, съм много доволна от Силвър-а. За този нямам идея, но имам подобен на батерии.. `ми, не ми харесва.  Peace

# 366
  • Пловдив
Не беше л и скоро пак американска седмица Thinking Взеха да повтарят ми се струва...

# 367
  • София
Имам едно пакетче от смлените бадеми, верно ли им изтича срока? Вие за какво ги ползвате?

И да се оплача. Кафемашината ми се върна от сервиза без никаква промяна. Не работи. Не знам какво са й ремонтирали и гледали ли са я изобщо. Бясна съм! #Cussing out На протокола пише "не са установени отклонения" Е как разбраха? Тази сутрин ММ пак я понесе към магазина. Ама това на нищо не прилича, разбирам да се повреди нещо, но да ти го върнат неремонтирано?  #2gunfire Казвайте къде да пиша и да се оплаквам. Не искам да вдигам патардия само на клиентския телефон, от това полза няма. Три години гаранция, кел файда? Вече втори месец ще съм без кафемашина. пфу!

# 368
Аз лично, съм много доволна от Силвър-а. За този нямам идея, но имам подобен на батерии.. `ми, не ми харесва.  Peace
Благодаря! Ще чакам силвъра тогава.  Mr. Green

# 369
Имам едно пакетче от смлените бадеми, верно ли им изтича срока? Вие за какво ги ползвате?

И да се оплача. Кафемашината ми се върна от сервиза без никаква промяна. Не работи. Не знам какво са й ремонтирали и гледали ли са я изобщо. Бясна съм! #Cussing out На протокола пише "не са установени отклонения" Е как разбраха? Тази сутрин ММ пак я понесе към магазина. Ама това на нищо не прилича, разбирам да се повреди нещо, но да ти го върнат неремонтирано?  #2gunfire Казвайте къде да пиша и да се оплаквам. Не искам да вдигам патардия само на клиентския телефон, от това полза няма. Три години гаранция, кел файда? Вече втори месец ще съм без кафемашина. пфу!

Според мен слабото място на тази кафемашина са цедките....постоянно и много лесно/бързо се запушват.

# 370
  • София
Гледам, че и цели бански ще има. А роклята наистина доста прозрачна. Късите панталонки изглеждат добре на снимката, но ще видя как ще са като материя.

Извинявам се,но къде ги гледате тези промоции? В сайта нищо не видях или това са промоциите са следващия четвъртак  Thinking ?

# 371
  • София
Ами, Тони, провери го. Моите бяха до 10.06. и до 16.06., имам едно последно пакетче, което днес ще разкарам, но за вдругиден ми трябват още две поне. Очертава ми се на седмица да ми отива около килограм. Иначе аз пека френски макарони.

# 372
Гледам, че и цели бански ще има. А роклята наистина доста прозрачна. Късите панталонки изглеждат добре на снимката, но ще видя как ще са като материя.

Извинявам се,но къде ги гледате тези промоции? В сайта нищо не видях или това са промоциите са следващия четвъртак  Thinking ?
За следващата седмица са http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm

# 373

Където пише "онлайн брошура"  Wink

# 374
"Благодарим Ви за интереса към Лидл България и нашите продукти, както и че ни писахте за артикули, които харесвате и търсите в търговската ни мрежа.
Що се отнася до млените бланширани бадеми, ще ги предлагаме отново в търговската мрежа от есента. За повече информация следете нашите брошури и интернет страницата ни.

Надяваме се да сме успели да отговорим на въпроса Ви, както и че занапред ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество."
Кофти
Погледнах си мейлите, миналата година съм им писала 10 месец, и малко след това започнаха да ги предлагат. Сега ако са пак 10-11 месец... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт