„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 25

• 43 823
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Добър ден!
Мехмет си заключил туитъра, а  аз устата си. Протестантка го давам. Солидарна съм с него.

На Вили колажа -  "Спрете да ме следите, заради вас се заключих "е подходящ като на шега да го пратим  във фейса или туитъра. Може да го хареса. Wink

Данни, колажа ти е сполучлив, ама  двойката ужасна.
Сто пъти по добре ще е с Назлъ или Джансу на живо. Па и с мен, Силистра, Котелина, Дани, Галидан, Маги, Вили, Джули и  т.н.

# 332
Сезонче, това се казва приятелка. Той мълчи и ти мълчиш. По-вярна от тебе няма да намери.

Джули, много хубав клип. Сега разбирам защо е ядосан Агата! Grinning

Силистра,  smile3525

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 14:31 от Дданни

# 333
Здравейте момичета!
Колажа със заключването наистина си заслужава да му се изпрати, поне да се размеее/ по разярен няма как да стане/.....от собствен опит го казвам/аз съм лъв, но жена/. Между мъжете и жените ЛЪВ има съществена разлика обаче. Laughing Laughing Laughing
Колажа,ако не се лъжа е на Вили, обръщай го в Английски да чете, да види какъв е сръдльо.........

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 14:50 от Vania555555

# 334
Момичета, днес много хубави колажи и клипове поствате  smile3501  newsm51Hug Наденцеее, Назлъ/ Еда наистина е голяма сладурана в деня на гласуването  smile3521 
Така е Виленце, Hug много е сладка, а твоето гифче с тях двамата е the best. Heart Eyes
Охххххх, защо е ядосан Агата? Joy
Като се сетя Идил как пощуря в тази сцена на дансинга като отвързана, Shocked а той милия само правеше знаци на този и онзи, които я заглеждаха, Laughing че с тях е свършено. Joy

# 335
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Сезонче, това се казва приятелка. Той мълчи и ти мълчиш. По-вярна от тебе няма да намери.

Сезонче ЛЪВОВЕТЕ много обичат да им "галят" САМОЧУВСТВИЕТО ... smile3521 така че няма да имаш грижи ...с НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ  smile3534

# 336

Джули, клипът е страхотен. Гледала съм клипове на тази или този MIZАHСY и винаги са много хубави  bouquet

# 337
Момичета, днес много хубави колажи и клипове поствате  smile3501  newsm51Hug Наденцеее, Назлъ/ Еда наистина е голяма сладурана в деня на гласуването  smile3521 

Като се сетя Идил как пощуря в тази сцена на дансинга като отвързана, Shocked а той милия само правеше знаци на този и онзи, които я заглеждаха, Laughing че с тях е свършено. Joy

Надеее ама признай много ГОТИН беше в тази сцена Blush Blush Blush hahaha hahaha

# 338
След обяда нормално е на човек да му се додреме, но след като сте на работа ето ви едно Диско за да ви държи будни  Joy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

https://www.youtube.com/watch?v=HjpNFrcB0bo

https://www.youtube.com/watch?v=HjpNFrcB0bo

Силистра, страхотни клипове си сложила, но този направо пръска Rolling Eyes Има много хубави и различни от обичайните много популярни негови снимки   bouquet

# 339
Коте, признавам си без бей, Laughing че беше готин във въпросната сцена, е и не само в нея.
Аз отдааааавна писах, че му тича да играе ревнивко, Heart Eyes и като Али, и като Боран.
Въобще нямам никакви забележки относно сливането му с екранните образи, които пресъздава.

# 340
Момичета давам ви една загадка. Тази снимка от коя серия е , че нещо не си спомням такава вода от прозореца да се вижда  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 341
Момичета давам ви една загадка. Тази снимка от коя серия е , че нещо не си спомням такава вода от прозореца да се вижда  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Силистра определено ме хвърли в размисъл  smile3506 smile3506 newsm78 newsm78 ....от втория им периеод на Съла и Боран в Истанбул е  Thinking съдя по прическата на Агата  newsm78 newsm78 но нямам спомен в досегашните серии да съм я виждала тази вода не съм гледала епизодите докрая изцяло, само съм ги прехвърляла за обща информация  Whistling

# 342
Тази гледка се виждаше от апартамента на Зейнеп. Но пък на кадъра се вижда и тъмна грива, а онази опашчица беше лисица.  Rolling Eyes

# 343
еп 70 35м - Снимката е от ресторанта, където обядваха Боран и Съла. Тогава Дилявер й се обади по телефона ...  Боран нареди на Самим да доведат Дилявер при него ...

# 344
  • София
еп 70 35м - Снимката е от ресторанта, където обядваха Боран и Съла. Тогава Дилявер й се обади по телефона ...  Боран нареди на Самим да доведат Дилявер при него ...

Или 56 оригинален епизод 39 мин.

Общи условия

Активация на акаунт