Професионални серии за коса - тема 81

• 77 202
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Тия O'right с това дърво в бутилката вече ме разбиха окончателно Joy Не можах да се сдържа, смях се на глас hahaha
Шампоаните им са на прилични цени що-годе. Ама всичко останало..... Shocked Кремче за коса 100 мл - 70 и кусур лева ooooh!
Така и така съм на вълна био-еко-меко hahaha сигурно по някое време ще се изкуша да пробвам поне шампоаните. Ноо защо ли си мисля, че ще са като типичните шампоани по био-магазините - състав добър, резултат - никакъв Whistling Нищо, поне дръвче ще си имам Joy
Има нещо, което обаче ме подразни много. Уж парадират с чистия състав на тоя O'right,  а в същото време не са го написали. Пише ми "не съдържа...еди-какво-си". Звучи ми малко като зрънчо Зайо Байо без изкуствени оцветители и консерванти hahaha  А какво всъщност има вътре, мълчат си Whistling Много мразя този подход към потребителите - като към овце. Напишете ми състава, аз сама ще си преценя колко е чист.
Амбицирах се и ще им потърся състава на продуктите из нета. Видях, че предлагат и олио за коса, което ме навежда на мисълта, че няма как да няма силикончета вътре. Айде да видим колко са еко-меко Laughing

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 13:48 от bellisssima

# 346
ina- mina, за серума за растеж на Алфапарф ли говориш? Аз съм го ползвала и наистина съм много доволна. 3 опаковки подред изхабих Simple Smile Сега довършвам серума Митик ойл и пак Алфапарф- а ще взема Simple Smile
Не мога да снимам състава, защото изхвърлих последната опаковка Sad

# 347
  • София

Следващото миене го направих с Редкен Екстрийм– в старите теми Магнолия беше писала ,че така се проявява ефекта от маската най-добре.

Нади, имаш предвид, че Редкен Екстрийм се разгръща най-добре след хидратираща серия, така ли?

Относно Нутритермик серията, на мен не ми утежнява Всъщност нищо не ми утежнява на мен, а съм с много тънък косъм. Това е благодарение на пухкавата ми коса.

Тия О-райт изобщо не ми вдъхват доверие, особено с тия семена и дърва. Точно това ми говори, че са ориентирани към потребители, вманиачени в природи, молитви, хранене със слънце и т.н модерни потоци и изобщо ... печелбарска история на база мода.

И като за последно, да се похваля, че пуснах първата си поръчка от Натурисимо  Mr. Green Вярно, че не хапело  Joy че даже и мостри си напоръчах, на Джонката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 348
От 1стр.
Силикони
В шампоаните, балсамите с отмиване, при дълбоко подхранване или финиш продукти.

Силиконите в шампоаните противодействат на отрицателно заредените повърхностно активни вещества. Това води до по-малко уреждане и късане при измиване. В балсамите/маските за коса изграждат гладка повърхност на косъма, подпомагайки сресването на косата. Ето защо те трябва да стоят от външната страна на косъма, за да имат добър ефект.

# 349
  • София
Не си коригирам мнението за да допълня за да не стане много дълго  Simple Smile

Фрея  Hug

Косата ми беше много къдрава до преди около 2 години - горе долу като на Белисима и Жана. Изправи ми се изведнъж, буквално за един месец и сега е права. От около 2-3 месеца като я измия и я оставя да изсъхне сама виждам, че има доста по-начупени части. Вчера без да слагам нищо на косата -само шампоан и Детанглъра я изсуших на хладна струя с дифузер.
Нещо такова

Имам Нутритермик и шампоана и маската.  Миналата година те, заедно със серията Елексир Ултим на Керастаз ми бяха морските продукти. Аз бях много доволна, не ми утежниха, въобще, но косъма ми е нормален, не е тънък. Сега си спомням, че и на Руса Мамма й се получаваше един-два кичура на косата като мокри/мазни, а тя е с руса коса и по-тънък косъм. Ако се съмняваш дали ще ти хареса мога да ти пратя проба.
Иначе последния път когато ползвах Нутритермик го направих като терапия. След като си измих косата и сложих маската, изсуших със сешоара и я минах на пресата на 60 или 80 градуса - не помня вече точно. След пресата постоях малко и изплакнах. Косата ми стана наистина много хубава.
Искам да обърна внимание, че за измиването на маските е много важно и самата вода. Има места, където водата е доста мека и трудно се отмива. Например във Велинград.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 13:13 от Мagnollia

# 350
  • Стара Загора
Вив, не- Нутритермика се разгръща по-добре, когато следващото миене е с протеинова серия  Peace

Състава на серума Алфапарф не го пише на шишето  Shocked.Имаше кутийка може там да го е пишело.

Благодаря много, Магнолия  Hug.Но я пробвах и мисля,че за сега нямам нужда от толкова силна маска  Peace
За водата е напълно вярно, в Стара Загора е по -мека от повечето градове ,в които съм била

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 13:19 от niditop3

# 351
  • София
Аха, Нади, разбрах  Hug

# 352
Val_1990, да, точно за него питах. Нямаше да е лошо да бях уточнила, много съм разсеяна.  ooooh! Благодаря, че споделихте!  Hug Ще го взема и ще се надявам на добри резултати.

______Freya_______ ,   bouquet  Уж съм чела първа страница..  Embarassed
Сега се поразрових от любопитство. Ето тези постове от MissNellie съм запомнила и затова досега избягвах силикони в шампоаните.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=650100.0;topicrefid=20 и http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=534499.msg16711306

# 353
Аз веднъж по грешка поръчах маската Олео релакс слим вместо само Олео релакс- виж, тя вече ми дойде ужасно тежка. Дори на същия ден косата ми стоеше сплъстена. Помъчих я 2- 3 пъти и я подарих. Нутри- то ми е перфектна.

# 354
  • Sofia

Относно "безсулфатни ДПШ" newsm78 аз такива май не съм срещала. Всички си имат сулфати. Може да не са тези лесно разпознаваемите SLS/SLES, но това не значи, че нямат.

Бел, сигурно си права за силиконите в шампоаните, предимно в хидратиращите са - да пригладят хубаво Confused Безсулфатен ДПШ е на Pureology, a аз съм се нагледала на Алтерна Хемп (Magnolia, твоят такъв ли е и много агресивен ли го усещаш???). Имат си онези друготе сулфатопроизводни, за които писах по-напред - дали те измиват силиконите и други натрупвания върху косъма, това ми е чуденката  newsm78

O'right има в The Hut сайтовете. Аз преди време много ги четох, бях поръчала един за чувствителен скалп или нещо подобно (май със зелен чай, мога да открия снимките му в архива си). Получих го разлят в кутията, нищо не беше останало в бутилката поне да пробвам, но така вонеше на мента.... като Head and Shoulders на времето (сега не знам дали още е с такъв аромат)  ooooh! Чак се зарадвах, че се е разлял и не пожелах риплейсмънт  Mr. Green Made in Taiwan  Rolling Eyes

# 355
  • Belgium
Точно гледах мейла от ЗР с тия "дървени" шампоани и докато стигна до темата да попитам и вие вече сте ги разнищили  hahaha

За сега не мисля да ги пробвам.

Дойдоха ми маската на Вела и шампоана на Кюн (за един ден!) и довечера ще ги севтосам с кеф  Laughing
Освен това другата или по-другата седмица ще ми правят процедура с продукти на Мароканойл да видим ще има ли нещо подходящо за моята коса. За пръв път ще ги тествам и тях  Party

# 356
На моя ваучер пише, че е до 19.06, вкл.
Мда, моя е грешката, промоцията за даване на ваучери беше до 12.06.
Сега си погледнах моето листче-добре че не съм го изхвърлила-до 02.07 е  Peace

Фрея, Магнолия -понеже доста теми четох назад и не мога да го намеря това обяснение за маслата, но съм сигурна че го пишеше.Аз затова и рядко използвах маслени маски, едно че косата ми не ме кефи след хидратация,пък и с масла преди това става ужас.Но за плажа е друга история-не ме бърка мазното  Peace
Лу чакам отзиви  Hug дано са успешни покупки.

# 357
  • София
AniK, шампоана си е измивен. Усеща се протеинов и остъргва косъма, но не дразни скалпа. Ако искаш проба, ще ти дам.

Момичета от София  Hug нека да организираме среща за следващата седмица вторник-четвъртък. Предлагам да направим организацията по отдалече, за да може повече момичета да си преценят ангажиментите и възможностите.    Миналия път беше страхотно,   bouquet трябва да повтаряме отвреме на време  Hug

Моля ви пишете ми кога ви е удобно. Обикновено предлагам центъра, защото е познат на всички и всяка може да се ориентира лесно, но може и в някой мол да се видим, където има заведения на вън. Предлагайте, но почвайте отсега, за да може в събота или неделя най-късно да установим кога е най-удобно за всички. Като ми пишете кажете дали можете всеки ден или само един ден, защото ако на някоя е най-удобно четвъртък,  но по принцип може и друг ден е хубаво да знам, за да го организирам оптимално удобно.

# 358
AniK, шампоана си е измивен. Усеща се протеинов и остъргва косъма, но не дразни скалпа. Ако искаш проба, ще ти дам.

Момичета от София  Hug нека да организираме среща за следващата седмица вторник-четвъртък. Предлагам да направим организацията по отдалече, за да може повече момичета да си преценят ангажиментите и възможностите.    Миналия път беше страхотно,   bouquet трябва да повтаряме отвреме на време  Hug

Моля ви пишете ми кога ви е удобно. Обикновено предлагам центъра, защото е познат на всички и всяка може да се ориентира лесно, но може и в някой мол да се видим, където има заведения на вън. Предлагайте, но почвайте отсега, за да може в събота или неделя най-късно да установим кога е най-удобно за всички. Като ми пишете кажете дали можете всеки ден или само един ден, защото ако на някоя е най-удобно четвъртък,  но по принцип може и друг ден е хубаво да знам, за да го организирам оптимално удобно.

Суперррррррррррррррр, чаках това отдавна... Първа ще се включа Simple Smile

# 359
Суперррррррррррррррр, чаках това отдавна... Първа ще се включа Simple Smile
Peace Фрея ще трябва да прекръсти темата на вече НеАнонимните маниачки на козм.за коса  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт