Професионални серии за коса - тема 81

• 77 173
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, някой ползвал ли е Milkshake INTEGRITY REPAIRING HAIR LOTION Ампули за коса с млечни протеини? Отзиви? Пускам и състава в скрит текст по-долу, че компетентните да си изкажат мнението  Blush

Скрит текст:
Propylene Glycol, Alcohol Denat., Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Rice Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Keratin, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin, CI 19140 (Yellow 5), CI 16035 (Red 40), Parfum (Fragrance), Coumarin

И въобще какво е действието на Imtegrity серията на марката?

# 391
  • Живее на Луната
Момичета, във feelunique са пуснали 10% намаление на John Masters. Някой поръчвал ли е от там  newsm78

# 392
Момичета, някой ползвал ли е Milkshake INTEGRITY REPAIRING HAIR LOTION Ампули за коса с млечни протеини? Отзиви? Пускам и състава в скрит текст по-долу, че компетентните да си изкажат мнението  Blush

Скрит текст:
Propylene Glycol, Alcohol Denat., Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Rice Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Keratin, Panax Ginseng Root Extract, Arginine, Acetyl Tyrosine, Arctium Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCl, Citrulline, Glucosamine HCl, Biotin, CI 19140 (Yellow 5), CI 16035 (Red 40), Parfum (Fragrance), Coumarin

Подхранващо, възстановяващо. Силна серия е.
Аз съм ползвала шампоана и балсама и маслото от муру- муру. Това е вариантът за леко изтощена коса. По- силният е с ампулите и май още нещо, ама не се сещам...

Аз тия дни смятам да отида на диагностика на коса и скалп Simple Smile

# 393
Момичета, във feelunique са пуснали 10% намаление на John Masters. Някой поръчвал ли е от там  newsm78
Аз преди време само оттам поръчвах Peace Даже и с намалението, пак не излизат толкова изгодни като от naturisimo и lovelula (специално за lovelula има код за -15% от първа поръчка LOVE15), а от тези 2 сайта могат да се купят и тестерчета на JMO Peace

Теди, жалко, че не си получила категоричен отговор и от официалния сайт. Може би наистина е най-добре да изчакаш да ти мине бременността, да не вземеш пък да проявиш чувствителност към някоя от натуралните съставки Hug

# 394
Ох, момичета,

чета ви за тези ДжМ. и се навивам.

Моля ви бутнете ме в правилната посока- искам Кюн со пюр- хидратиращите или подхранващите са по-хубави за изрусена и суха коса, леко изтощена бих я определила. искам да ги пробвам, от месеци ги гледам и се каня, писна ми  Mr. Green
JLO, ти май за втори път питаш за двете серии, но явно никой не е ползвал и двете, за да сравни. Rolling Eyes Аз имах хидратиращите шампоан и балсам и ми харесваха, даже много. Има и 3 вида протеин в серията, но някъде по средата на състава (щом казаваш и за леко изтощена коса, предполагам ще ти е добре), като изобщо не се усещаше пресушаващ ефект или нещо подобно, по-скоро косата беше плътна, въпреки хидратацията, мека, подредена. Бих ти пратила проби, но ги размених за продукти на Джон. Mr. Green И все пак ги препоръчвам с чиста съвест, специално шампоаните и балсамите на Со Пюр, хубави са, олиото финиш обаче след 2-3 проби не ми понасяше и го размених. Дано съм ти помогнала. Peace

# 395
Благодаря, Линда.

Във Фийлюник детанглъра и един шампоан (с вечерняа иглика) ми излизат 23,80лири  Laughing

добре е, или? Имам личен код, за това.
Тая тема влияе мноого лошо на джоба ми. Както гледах Кюн и се чудех, така се озовах в друг сайт. ТРЯБВА да си купя нещо днес  Mr. Green

Този детанглър малко ме озадачава. Буквално преведено името му ми навява мисли за къдрава и заплитаща се коса.
А на леееко чуплива как ще е?  newsm78
Замества балсама ли?
Връщам се да чета.

Още нещо- задължителен ли е шампоан от марката за да се усети действието на балсама?

# 396
Той си е балсам детанглъра, не е само за къдравелки, аз съм чуплива (при правилна подстрижка, която в момента не е Mr. Green ставам на буклички). Разплита, приглажда, прави косата много жилава и подвижна. Ако нямаш екстремно изтощение или сухота, за да ползваш някой от по-силните им балсами, детанглъра си е направо незаменим.  Peace

# 397
JLo, супер излиза така с твоя код Peace
Детанглъра си е като балсам. Името малко подвежда, че едва ли не е слаба работа. А то изобщо не е така. И аз съм писала доста за него (има линк на 1-ва стр.), сега и Линдето писа на последните страници.

# 398
Четох ви аз, ама тогава съм си мислела, че не го искам  Joy Mr. Green и не задълбах.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 14:33 от JLo

# 399
  • София

Скрит текст:

Подхранващо, възстановяващо. Силна серия е.
Аз съм ползвала шампоана и балсама и маслото от муру- муру. Това е вариантът за леко изтощена коса. По- силният е с ампулите и май още нещо, ама не се сещам...

Аз тия дни смятам да отида на диагностика на коса и скалп Simple Smile
Ще им се почудя днес-утре и сигурно ще ги поръчам. Ампулите имам предвид. Ще ги ползвам с други продукти, за момента не мисля да вземам шампоана и балсама/маската от серията. Относно приложението - пише, че се нанасят на чиста, влажна коса, стои се 10-ина минути и после се изплакват. Въпросът ми е дали след това мога да си сложа маска.. Или?  newsm78

Кажи за тази диагностика, че ми стана интересно  Blush

# 400
  • София
Май само на мен ми съдраха кожицата от Натурисимо  Mr. Green
Шампоана с цинк, който поръчах и 5 мостри ми излезе 22,50 лири, а гледам, че са ми дръпнали от картата към 62 или 68 лв ... нещо такова. Бая си е за един шампоан  Whistling
Но поръчвах без регистрация, защото нещо не намерих къде да се регистрирам ...

# 401
Виви, излязло ти е толкова защото не си използвала никакви кодове Peace
Като отидеш на кошницата, преди да цъкнеш за поръчване, има поле, в което можеш да въведеш код за отстъпка. Кодовете можеш да си ги търсиш и в google като напишеш naturisimo voucher code - падат много страници. Достатъчно е да прегледаш първите 2-3 сайта, които ти излизат, за да се ориентираш кои са действащите кодове.
Освен това имай предвид, че и тестерчетата са по 0.50 паунда и като се съберат 5 броя, неусетно и те вдигат цената малко или много Peace

# 402
И мен зарибихте с тези ДМО  Joy
Ужасно искам да опитам детанглъра +някой от шампоаните,но хич не ме бива в пазаренето от чужди сайтове.Ако някой поръчва скоро и има желание да делим количество,ще съм много благодарна  Praynig

# 403
Тъкмо влизам да ви пиша за ДжМ във ФЮ (ама вече са ме изпреварили)  Mr. Green
това е интересен комплект http://www.feelunique.com/p/John-Masters-Organics-Set

# 404
Тедичка, точно тези ампули май не съм ползвала, но принципно след ампула слагам и маска. Ама без да съм отмила ампулата.
За диагностиката- с една камерка ти гледат и снимат скалпа и косата и после по една скала им определят състоянието. Досега 2 пъти съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт