Професионални серии за коса - тема 81

• 77 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
nteri, косата ти наистина изглежда много хубава  Hug

Получих отговор от ДМО:

Скрит текст:
We have many pregnant and nursing women use our products with no ill effects themselves or their children. However since everyone and every pregnancy is different we always recommend taking our ingredient list to your doctor and cross-reference whether they are safe particularly for you.

С две думи - нищо не ми казват  Crossing Arms Аз обаче имам намерението да съм по-мнителна и да поизчакам още няколко месеца, живот и здраве, пък тогава да пробвам, колкото и да съм любопитна сега. Тъкмо време да заздравя косата и да поизразходвам сегашните наличности  Blush

# 376
Да похваля  един продукт-Лакме 10 в 1 -поиграх си с четката и се получиха страхотни букли,еластични,косата е подредена,а ако и наистина предпазва от УВ лъчи и топлинна обработка-супер.
Получих мостра от рибката,заедно с една боя днеска.

# 377
Линда, страхотно ревю!  bouquet
Да те попитам, след detangler с цитрус и нероли слагаш ли друг финиш ? Термопродукт?

# 378
Не, не слагам други такива неща. Схемата ми е шампоан+балсам или детанглър+финиш (крема с роза или малко детанглър). Косата си оставям да съхне сама винаги, само зимата суша корените. Peace

# 379
От размяна (sladurka  Hug) получих балсам Alterna Bamboo Volume. Ползвах го в комбинация с шампоана от серията. Плътен и разплитащ, при изплакване усещах косата като стъклена, плътна. Не сложих никакви финиши и серуми (само термо Напура), за да видя ясен резултат. Добре изглежда косата, но някак на допир не е каквато съм свикнала да бъде. Може би ми идва слаб  Thinking. Ще пробвам и с протеинов шампоан.
А как само зарибявате с този Джон  Crazy
nteri, много хубава коса  Heart Eyes

# 380
Благодаря ви, момичета!  bouquet
Много ми се иска да се науча сама да се издухвам по този начин, но първо, че е много трудоемко и отнема доста време и второ, че съм с две леви. Rolling Eyes

# 381
Ох, момичета,

чета ви за тези ДжМ. и се навивам.

Моля ви бутнете ме в правилната посока- искам Кюн со пюр- хидратиращите или подхранващите са по-хубави за изрусена и суха коса, леко изтощена бих я определила. искам да ги пробвам, от месеци ги гледам и се каня, писна ми  Mr. Green

# 382
Ох, момичета,

чета ви за тези ДжМ. и се навивам.

Моля ви бутнете ме в правилната посока- искам Кюн со пюр- хидратиращите или подхранващите са по-хубави за изрусена и суха коса, леко изтощена бих я определила. искам да ги пробвам, от месеци ги гледам и се каня, писна ми  Mr. Green
Серията Vital Nutrition е хубава. Води се точно за изтощени коси. Протеинова е, но не втвърдява.

# 383
  • София
Ами виж кои масла ти харесват повече - дали жасмин и сандалово дърво, или иланг иланг и палмароза. Аз заложих на първото, палмарозата честно казано ми е слабо позната, а и се боядисвам.

# 384
Ами виж кои масла ти харесват повече - дали жасмин и сандалово дърво, или иланг иланг и палмароза. Аз заложих на първото, палмарозата честно казано ми е слабо позната, а и се боядисвам.
Нямам идея кое масло ще ми хареса, честно казано. Нищо не ми говорят като действие

# 385
Възхитена съм от Ten на Alterna.Никога досега не съм виждала такава разлика в косат ми, а ароматът е страхотен! Heart Eyes
По принцип добре ли е да използвам само една серия или е по-добре да редувам две?

# 386
  • Belgium
Идвам да споделя първи впечатления от шампоана на Keune So Pure и маската на Вела за боядисана коса.

Шампоанът не се пени особено, което аз и очаквах, и ухае на масла и на цъфнала полянка. Няма общо с луксозните парфюмни аромати на козметиката за коса, с които съм свикнала. Малко неикономичен ми се струва, но няма лошо, предпочитам да хабя продуктите по-бързичко. Под душа някак имах усещането за леко недоизмита коса, което обаче при изсушаване изчезна изцяло. Маската ухае много приятно и аз от зор да я нанеса добре, сложих бая голямо количество. Обаче изобщо не утежни косъма  Laughing Омекоти го чудесно, без клепване. При изсушаването си имах подредена, мека (нещо се бяха поизсушили напоследък крайчетат) и обемна коса.

За момента съм доволна и от двата продукта, но една идея повече от маската.

# 387
Възхитена съм от Ten на Alterna.Никога досега не съм виждала такава разлика в косат ми, а ароматът е страхотен! Heart Eyes
По принцип добре ли е да използвам само една серия или е по-добре да редувам две?
Ако е балансирана, можеш само нея да си ползваш. Тя косата сама ще си покаже, ако вече не ѝ действа добре.

# 388
На въпроса за "вместо запис" - преди боя ползвам силно протеинови продукти, а непосредствено преди нанасяне слагам ампулата на Напура, предназначена за преди боядисване. След отмиване на боята нанасям отново протеинови продукти - шампоан, маска и ампула, за да затвърдя ефекта и да "излекувам" доколкото е възможно, пораженията от боята.

# 389
  • Добрич
Момичета имам код за отстъпка за ЗР валиден до 27.06.Ако някой иска да ми пише на ЛС.-кода е даден

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 16:23 от kate_p

Общи условия

Активация на акаунт