Професионални серии за коса - тема 81

• 77 129
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Момичета, здравейте. Благодаря ви за многото информация и обширните ревюта   bouquet Чета ви винаги, но се включвам рядко   Blush
Колебая се между детанглъра, хидратиращия балсам на Кюн Со пюр и Интегрити на МШ.  Кое бихте препоръчали за небоядисвана, нетретирана, но много суха, дълга малко над кръста коса?

# 482
На детанглъра има намаление в ягодка сега, по-нагоре писахме .......не знам дали прочете

# 483
Прочетох, прочетох  Crazy Затова сега се чудя и за него  Grinning

# 484
  • София
Момичета до кога е тази промоция на детанглъра?

# 485
Момичета до кога е тази промоция на детанглъра?
Пускат ги по принцип за 24 часа....... ежедневна промоция е

# 486
Момичета, току що видях, че в "ягодката" в ежедневните промоции е включен детънглъра с цитрус и нероли на ДМО, ако някой се интересува Simple Smile
www.strawberrynet.com
Благодаря, че сподели   bouquet Hug!

И аз се възползвах  Laughing, въпреки че си мисля, че ще ми е слабичък.

И от Ягодката и от Айхърба, доставки за 30-35-37лв си пристигат в пощата  Peace.

# 487
  • София
Ех ... пусто! Досега се борих и нещо не ми приема плащането  #Cussing out
Има ли някой желаещ да ми поръча един  Praynig веднага си го плащам.

# 488
Момичета, здравейте. Благодаря ви за многото информация и обширните ревюта   bouquet Чета ви винаги, но се включвам рядко   Blush
Колебая се между детанглъра, хидратиращия балсам на Кюн Со пюр и Интегрити на МШ.  Кое бихте препоръчали за небоядисвана, нетретирана, но много суха, дълга малко над кръста коса?
Мисля, че тук Линда ще ти е най-полезна. Дано се включи Hug Ако добре си спомням, тя имаше и 3-те и може най-добре да ги сравни.
Аз съм пробвала Интегрити само в салон и не бях впечатлена изобщо (говоря обаче за терапията Интегрити, не за маската).
По мои наблюдения детанглърът е подходящ за нормална до суха коса. За много суха коса каквато споделяш, че е твоята, може да ти дойде слаб, не знам. Може би пак зависи с какъв шампоан е комбиниран. Има и още нещо - ако не смяташ да го ползваш в съчетание с други натурални продукти, не мисля, че ще извлечеш максимална полза от него. Така, че си прецени дали има смисъл да го купуваш Peace

Виви, пробвай да платиш с Paypal Peace Аз така плащам и нямам проблеми.

# 489
Едно малко ревю на 3 продукта от "дървените" O'right има и снимки на състава Wink http://www.whatlauralovesuk.com/2015/01/oright-shampoo-conditioner-and-oil.html

# 490
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
И аз ягодката не я следя от много време, пък то къде била изненадата!

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 07:21 от Титинка

# 491
bellisssima, благодаря   bouquet Нямам други органични продукти и поне за момента не планирам покупка на нови шампоани. Имам този с блестящи частици  - Митик ойл, хидратиращия на Афоджи и Файбър форс на ШП.

# 492
Леле на голям пазар сте го обърнали  Crazy Hug

Аз обаче пак ще се цепя от колектива. Засега не ме привлича нищо от "нашумелите" продукти  Laughing

# 493
  • София
Бели, иде ми да се разплача от облекчение  Hug Платих през ПейПал, нямаше и да се сетя, ако не беше казала, представяш ли си как ти благодаря, като знаеш какво съм поръчала  Mr. Green  Hug

За тези пари поръчката отива абсолютно в пощата. Дори поръчки за по 40 лв ми отиват там, от Айхърб. Не се притеснявайте, няма да има мита, нито ДДС-та  Peace

# 494

Като балсам съм пробвала и имам Кюн со Пюр. Имам и шампоана. Моята коса е естествено къдрава, третирана (топлинно), дълга и също много суха. На Кюн нещата аз ги харесах. Много хубаво ми разплитат и омекотяват косата, при мен още един плюс е, че не дразнят чувствителния ми скалп. Ако търсиш нещо супер хидратиращо обаче, не бих казала че това ще е твоя продукт.
за Интегрити, пробвала съм маската не балсама. На мен ми хареса и бих си я купила. Косата си след нея я усетих наистина напоена, мека, тежка и плътна. Тя заедно с Марокан ойл ми е един от най-добре хидратиращите продукти. Peace
Детанглера тепърва ще го пробвам утре или в другиден, така че там нямам коментар.
Но като хидратиращ балсам бих ти препоръчала и Sebastian hydre. Също много напояващ и хидратиращ продукт  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт