Професионални серии за коса - тема 81

• 77 139
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
За всички пратки ли е ДДС-то или само за тези над 30 лв?

# 466
  • София
Да, но ДДС не е мито, митото е над по-висока сума. Колко си платила за детанглъра?

# 467
За всички пратки ли е ДДС-то или само за тези над 30 лв?

В сайта пише, че възстановяват суми по ДДС и мита.

# 468
23,50 платих аз ,значи 4,70 ДДС още, а друго ще има ли  Mr. Green

# 469
Да, възстановяват се, но аз никога не съм си играла да им пращам сканирани бележки и да ми възстановяват суми, може би защото и поръчките ми не са били за кой знае какви суми.
Последно си спомням, че са ми начислявали 3,50 лв. (мито) + 20% от сумата на поръчката (в тази сума на поръчката влиза и доставката).

# 470
Да, възстановяват се, но аз никога не съм си играла да им пращам сканирани бележки и да ми възстановяват суми, може би защото и поръчките ми не са били за кой знае какви суми.
Последно си спомням, че са ми начислявали 3,50 лв. (мито) + 20% от сумата на поръчката (в тази сума на поръчката влиза и доставката).
Е то значи този детанглър излиза на 31 лева долу-горе......4,70 за ддс и 3,50 мито......

# 471
  • София
О, за 23 лв може и на пощата да отиде директно без допълнителни разходи. То е малко и въпрос на късмет. Иначе на митницата искат да покажеш фактура разпечатана колко си платила и по нея изчисляват какво е дължимото.
Мито не би трябвало да има за толкова малка поръчка, аз поне никога не съм плащала. Веднъж бях превишила сумата, та подлежах на обмитяване и изведнъж процедурата стана много по-сложна, ЕОРИ номер, ходене от гише на гише, бюрокрации без край. Пък всъщност казаха, че на парфюмите, които бях получила, мито не се дължи - но разкарването да. Хиляди пъти съжалих, че не съм ги купила от магазин и оттогава не желая да чуя за този сайт. Тези процедури ги прилагат и когато пратките от ягода идват от страна, членка на Евросъюза.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 17:00 от Serpentine

# 472
Миналата седмица бях до митницата - 3,50 лв. е таксата за освобождаване, а 20% ДДС се плаща за пратки над 30 лв.

# 473
Да, абсолютно е възможно и директно в пощата да отиде Peace При мен много пъти така се е случвало, като поръчката ми е за някаква много ниска стойност.
Виж, аз с тия 2 детанглъра сигурно ще си мина през митница Mr. Green Ех, трябваше да ги пусна в 2 отделни поръчки Joy

zanetti, вярно, май си права, че тия 3,50 лв. бяха за освобождаване, не са мито. Аз съм в грешка Peace Така или иначе, досега само тях съм плащала (3,50 лв. + 20% от поръчката)

# 474
Благодаря ви момичета, значи остана да си чакам заветния детанглър, и дано дойде в пощата  bowuu

# 475
Момичета, последно за www.strawberrynet.com - за колко време пристигат поръчките?

# 476
  • Велико Търново
20 % ДДС и пощенска такса няколко лв. Ягодата беше изгодна преди години, но много неща се промениха оттогава - доларът беше много по-евтин, нещата идваха в пощата, а не на митница и без оскъпяване и т.н.
Peace

# 477
Керастаз имат нов продукт за обем и уплътняване, който много ме привлича - Материалист. Увеличава диаметъра на косъма и сме можели да си направим обемни прически. Случайно някой да го е ползвал вече?   bouquet

# 478
  • Стара Загора
И аз да не остана по-назад си поръчах още едно детанглерче  Simple Smile.

# 479
  • Belgium
Керастаз имат нов продукт за обем и уплътняване, който много ме привлича - Материалист. Увеличава диаметъра на косъма и сме можели да си направим обемни прически. Случайно някой да го е ползвал вече?   bouquet

Имаш предвид двата нови стайлинг продукта нали?
Те съвсем отскоро са заредени по италианските сайтове, докато дойдат до тук и се появят отзиви в темата ще мине време  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт