Професионални серии за коса - тема 81

• 77 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
На мен много ми харесваше хидратиращата серия на Матрикс- Биолаж. Косъма ми ставаше супер. Но много ме сърбеше скалпа от шампоана и го подарих.

Иначе маската е супер, особено за лятото.  Heart Eyes

# 451
  • Варна
Мерси за отзивите, момичета! Точно тази серия поръчах, дано да нямам проблеми със скалпа Praynig

# 452
Аз след няколко дневна дилема, в крайна сметка се спрях на ДПШ на Лейбъл-М  Grinning Много се чудих дали да вземам Джойкото, но 40лв за нещо, което не съм пробвала, а и няма да ползвам често не ми се даваха. Та разчитам добрите мнения за шампоана на Лейбъл да се припокрият с моето Mr. Green Този път си го взех направо на място от Рибката, и още като го оставих на касата, момичето започна да ми ръси суперлативи за новите им продукти O'right Laughing Видях, че вече сте ги разкостили по-назад, но ще дебна дали някой ще се реши да ги пробва. Бих опитала мостра, но така на сляпо нещо не ми се взема. Иначе консултантката ми се похвали, че лично го е пробвала и е останала очарована, но и с нейната далеч незашеметяваща коса, не ме грабна много Mr. Green Иначе в магазина са си "посадили" вече две бутилки Joy Паднах с това дърво, хахахахахах hahaha

# 453
  • Смолян
Момичета, току що видях, че в "ягодката" в ежедневните промоции е включен детънглъра с цитрус и нероли на ДМО, ако някой се интересува Simple Smile
www.strawberrynet.com

# 454
С ДМО се получи както с Напура- масово хвалене и въздишане, масово купуване, негодуване(когато увеличиха цените в Рибата) и накрая забрава  Mr. Green
Понякога ефектът на стадото е кофти, със сигурност Кюн пюр щеше да е всеобщият любимец, но се разшумя покрай ДМО и го позабравихте  Wink
Аз изпробвах хидратиращата маска и шампоан+ нощната грижа на Кюн пюр, и за моята коса са слабички. Да не говорим за оплитането и разхвърчаването на косата  ooooh!
Закупих и на МШ хидратиращия шампоан за къдрици- много е силен и заплитащ, но наистина прави страхотни чупки(вероятно поради изчистения състав косата се накъдря).
Скрит текст:
Разменям шампоана на МШ, нощната грижа на Кюн, спийп енд пил крема за лице на Филорга, спрей-пудра на Керастаз за обем,спрей на Джойко-синия, слънцезащитния спрей на Лакме.

# 455
pretylady, много ти благодаря, че сподели   bouquet  bouquet  bouquet
Отдавна бях спряла да следя Ягодката - всъщност откакто смениха политиката с безплатната доставка и поставиха какви ли не условия.
Тъкмо днес щях да поръчвам детанглъра, тъй като ми е на привършване, и сега така приятно ми дойде това намаление, че се заредих с 2 Laughing

Руса мама, аз не съм забелязала такъв "стаден" ефект относно ДМО. Ти явно имаш други наблюдения, интересно.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 17:05 от bellisssima

# 456
pretylady, много ти благодаря, че сподели  bouquet  bouquet  bouquet
Отдавна бях спряла да следя Ягодката - всъщност откакто смениха политиката с безплатната доставка и поставиха какви ли не условия.
Тъкмо днес щях да поръчвам детанглъра, тъй като ми е на привършване, и сега така приятно ми дойде това намаление, че се заредих с 2 Laughing
Каква е цената на доставката вече,аз съм си поръчвала, като беше безплатна доставката.

# 457
Момичета, и аз никога не съм поръчвала от ягодката, та моля ви кажете ми всичко наред ли е и коректен ли е сайта?   bouquet
Аз стигам почти до последна стъпка и ми дава безплатна доставка ( с поща)  Rolling Eyes

# 458
Ох и аз да не остана по-назад, поръчах Joy Ако нещо не се сработим в крайна сметка, някой ще "намаже" Joy Joy Ами не знам каква е политиката с доставката, в случая ми пише- безплатна.  Rolling Eyes

# 459
Аз съм си поръчвала, всичко е наред дойдоха си ми нещата както трябва,малко се бавиха ама нямаше проблем.Обаче не знам каква е доставката преди беше безплатна,отскоро май нещо са променили не знам.....

# 460
nunkata333, преди бяха поставили някакво ограничение за минималната стойност на поръчката, при която доставката е безплатна  - май беше 50 лв./сега не го виждам това условие, може и да са го махнали Thinking/. Освен това ако поръчаш само парфюм, без козметика, ти начисляват и 15 лв. отгоре. Това условие гледам, че още си е валидно. Ако вземеш обаче парфюм и още нещо не плащаш тези 15 лв.
Сега за 2-та детанглъра доставката ми е безплатна Peace

polin4eto, сайтът си е напълно коректен. Проблемът е, че поръчките минават през митница, следователно се плащат мита и такси.

# 461
bellisssima, как не те прочетох по-рано, така да не ми се разправя с митници  Tired
Аз пуснах само детанглъра, колко ще са тези такси и мита  newsm78

# 462
Благодаря за отговора аз вслучея мисля да си поръчам 1 детанглър обаче не се сещам да съм плащала мита и такси.......

# 463
  • София
20 % ДДС и пощенска такса няколко лв. Ягодата беше изгодна преди години, но много неща се промениха оттогава - доларът беше много по-евтин, нещата идваха в пощата, а не на митница и без оскъпяване и т.н.

# 464
А това не се ли плаща ако сумата е над 30 лв, тогава да се обмитява  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт