Професионални серии за коса - тема 81

• 77 150
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, тези които ползвате John Masters Organics, може ли да ми кажете, как се справяте с маслените маски (ако правите, разбира се), лесно ли се отмиват с JMO или тогава ползвате други марки? Благодаря

# 436
Благодаря за отзивите, момичета! Simple Smile
JLo, за това кремче ли говориш:
http://arlen.bg/product/1710/bezvreden-priglazhdasht-losion-za-b … -cr-me-75-ml.html

Преди 2 месеца някъде, като си поръчвах бамбуковите хидратиращи шампоан и маска на Алтерна от Арлен, ми пратиха и код за 20% отстъпка (за продукти на Алтерна). Но като си разчиствах имейла, без да искам го изтрих Sad Дали биха ми го пратили пак от Арлен?
А за ДПШ на Алтерна някакво мнение?
Да  Peace много ми омекоти бръхчетата, косата ми стана много хубава- мека, лъскава и пригладена.

Кодът за Алтерна е активен мисля- ALT20

# 437
Момичета, в чудене съм относно нанасянето на термозащитния крем...Нанасям го непосредствено преди да се навия с машата, като слагам на всеки кичур, за да съм сигурна че няма да пропусна. Чудя се дали трябва да поизчакам малко да се изпари водата от него, защото като започна да навивам и кичура леко пуши.... newsm78 на макс 180 градуса навивам. Какво мислите по въпроса  Thinking

# 438
Момичета, в чудене съм относно нанасянето на термозащитния крем...Нанасям го непосредствено преди да се навия с машата, като слагам на всеки кичур, за да съм сигурна че няма да пропусна. Чудя се дали трябва да поизчакам малко да се изпари водата от него, защото като започна да навивам и кичура леко пуши.... newsm78 на макс 180 градуса навивам. Какво мислите по въпроса  Thinking
Аз на влажна коса слагам термото.
Излиза ти като пара, нали? Спокойно, това е от продукта. Изпарява се. Особено ако косата е скоро измита, е нормално.
И аз като ползвам преса или маша, я нагласям на 180- 190 градуса.

# 439
Момичета, в чудене съм относно нанасянето на термозащитния крем...Нанасям го непосредствено преди да се навия с машата, като слагам на всеки кичур, за да съм сигурна че няма да пропусна. Чудя се дали трябва да поизчакам малко да се изпари водата от него, защото като започна да навивам и кичура леко пуши.... newsm78 на макс 180 градуса навивам. Какво мислите по въпроса  Thinking

Аз мисля, че лекото пушене не трябва да те притеснява, защото се изпарява продукта, не пуши косата. Според мен това е нещо нормално. Обаче опитай все пак да изчакаш малко да попие по-добре. Peace

# 440
Да, като пара  Grinning Аз не го слагам на влажна коса, защото не винаги се навивам непосредствено след измиването, понякога на 2 ден и за това го нанасям на суха коса  Simple Smile Дано наистина не гори, че остава и с това съвсем да я досъсипя  ooooh!
Благодаря, момичета   bouquet

# 441
Да, като пара  Grinning Аз не го слагам на влажна коса, защото не винаги се навивам непосредствено след измиването, понякога на 2 ден и за това го нанасям на суха коса  Simple Smile Дано наистина не гори, че остава и с това съвсем да я досъсипя  ooooh!
Благодаря, момичета   bouquet
Не гори, спокойно Wink

# 442
На мен ми хареса CC Крема на Алтерна, приятен е .

# 443

Inked Mom, може и да не гори самата коса, но със сигурност я увреждаш по този начин. Все пак самият продукт съдържа вода. Когато го нанесеш, пък било то и на суха коса, той навлажнява косъма малко или много, а всички знаем, че косата е най-крехка и податлива на увреждане, когато е мокра/влажна. Именно затова се препоръчва косата да е напълно суха, когато се изправя с преса или се навива с маша, иначе щетите може да са необратими. Така че аз бих те посъветвала да си нанесеш термозащитата, да изчакаш напълно да се изпари влагата от косата и тогава да я минаваш с преса или маша Peace

Момичета, тези които ползвате John Masters Organics, може ли да ми кажете, как се справяте с маслените маски (ако правите, разбира се), лесно ли се отмиват с JMO или тогава ползвате други марки? Благодаря

Честно да си призная, сега откакто съм минала изцяло на Джон, не съм правила маслени маски. Но преди време съм пробвала и след това съм успявала да ги отмия с шампоаните. Проблемът е, че шампоаните не са така силно измивни както някои други професионални заради натуралните пенители. Поради това се налага използването на по-голямо количество ш-н и то поне 2 пъти, за да се отмият хубаво маслата. На мен лично ми е жал да хабя такова голямо количество само за да отмия едни масла, затова и отдавна не съм правила маслени маски Blush А и шампоаните наистина са меки и непресушаващи, поради което аз не чувствам нужда да предпазвам косъма с масла при миенето както с други сулфатни шампоани.
Предполагам, че ако нанесеш масло само по крайчетата и малко по дължините, като внимаваш да не прекаляваш с количеството, ще успееш да ги отмиеш отведнъж Peace

# 444
  • Добрич

Аз си правя маслени маски и нямам никакъв проблем с измиването на косата. Пробвала съм със шампоана с мед и хибискус и шампоана с вечерна иглика.

# 445
Офф и аз миналия ден си правих маслена маска и без да искам леко сложих и на корените от едната страна и на дължините нали.....и нещо явно горе в корените не съм успяла да ги отмия маслата.......и фризиорката ми вика нещо в корените ти е мръсна косата,вика чиста е......но корените ти не са чисти..... Grinning така ми стана тъпо.....хем я мих 2 пъти с много шампоан,не си правя такава маска за първи път,шампоана ми не е успял да ги отмие,не е професионален,може би е трябвало повече ли и аз не знам.....

# 446
Момичета, в чудене съм относно нанасянето на термозащитния крем...

Inked Mom, може и да не гори самата коса, но със сигурност я увреждаш по този начин. Все пак самият продукт съдържа вода. Когато го нанесеш, пък било то и на суха коса, той навлажнява косъма малко или много, а всички знаем, че косата е най-крехка и податлива на увреждане, когато е мокра/влажна. Именно затова се препоръчва косата да е напълно суха, когато се изправя с преса или се навива с маша, иначе щетите може да са необратими. Така че аз бих те посъветвала да си нанесеш термозащитата, да изчакаш напълно да се изпари влагата от косата и тогава да я минаваш с преса или маша Peace
Напълно подкрепям Белисима  Peace За мен не е здравословно да излиза пара.

# 447
  • София
Аз също мисля, че заедно с парата, от косата си отива и здравината. Моето усещане е, че се получава нещо, подобно на слагане на горещ тиган в мивката, чува се едно "ссссссссс".
Мисля си, че може да се навлажни косата с пулверизатор например, след това да се нанесе термото, след това да се изсуши до сухо със сешоар и после да се прави с машата.

# 448
  • Варна
Здравейте, глезокоски! Включвам се да похваля това кремче за къдрици на Кюн: http://arlen.bg/product/2411/krem-za-oformyane-na-kadritsi-keune … cream-200-ml.html
Първоначално бях поръчала другия им крем от розовата серия, но по погрешка са ми изпратили този. Ядосах се и щях да го връщам, но реших да му дам шанс. Е, не ме разочарова, а и цената му е повече от перфектна. Няма утежняване или лепкавост,която не мога да понасям. Хубаво е и, че има термозащита и не се налага наслагване на безброй продукти.
Толкова сте зарибяващи с положителните отзиви за Со Пюр серията, но този месец се олях с поръчките и ще трябва да почакат.
Тук май не е на почит Матрикс, но да питам все пак някакви отзиви за хидратиращата им серия имате ли?
Не че вече не пътува към мен  Mr. Green, но с това намаление във ФЮ, нямаше как да пропусна  Crazy Whistling

# 449
Аз съм ползвала хидратиращите ампули- слаби ми бяха, не ги усещах.

Общи условия

Активация на акаунт