Професионални серии за коса - тема 81

• 77 151
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, извинете странния ми въпрос, но спомняте ли си на какви цени бяха детанглъра с Цитрус и Шампоанът с цинк в Парфимо? Опитвам се да си направя сметка дали да чакам да ги заредят отново или да ги поръчвам от другаде.  Embarassed

Ти хубаво ще чакаш, ама то въобще не се знае дали ще ги заредят Confused Вчера като ми звъннаха от парфимо, за да ми кажат, че са ми предали пратката на куриер, ги питах дали ще зареждат изчерпаните продукти на марката, тъй като досега не са заредили нито един. Жената по телефона ми обясни, че няма никаква престава и не може да ми даде такава информация. Имали няколко склада в Чехия и какво се зарежда в складовете не може да каже, но понякога минавали месеци докато заредят изчерпаните наличности. Така и не можа да ми отговори дали въобще ще ги зареждат повече. Посъветва ме да цъкна опцията за следене и когато заредят продукта, ще ме известят на имейл. Друг начин нямало да разбера.
Иначе доколкото си спомням ш-нът с цинк струваше 35 лв., а детанглъра 30-31, нещо такова Peace Като се прибави и доставката до офис на Спиди - 4 лв. (до адрес -5 лв.) общо взето става като в английските сайтове - на мен с код детанглъра ми излиза под 40 лв. Peace

Какви са тези кодове?Откъде ги взимате?Правят ми отстъпка,защото сте редовни клиенти ли?
Малко преди твоя пост точно това обяснявах как се търсят в google Peace
Освен това веднъж като направиш поръчка от сайта, ти вкарват мейла в базата данни и когато пуснат нов код, в повечето случаи те известяват и по мейл. Има случаи да пращат и индивидуални кодове, но това е доста рядко.

# 421
Моля ви да ми дадете отзиви за Chroma captive на Kerastase?Аз не се боядисвам,но много ми се ще да я пробвам ,защото видях позната с доста голяма разлика в състоянието на косата и казва,че ползва само тази серия от месеци.Това и е първата проф.грижа де,но знам ли,чакам с нетърпение да кажете по нещичко Simple Smile

# 422
bellisssima, аз ги питах по имейла дали ще зареждат скоро и ми обясниха същото- да следя, защото не могат да се ангажират със срокове. Е, да де, ама на мен ми писна да проверявам по 5 пъти на ден. Не, че ми трябват спешно, но така ме човърка любопитството.  Mr. Green Не успях да открия код с по-голяма отстъпка от 15%. Вчера е изтекъл един за 20%. Така като смятам разликата ми идва 7 лева между парфимо и Feelunique. Аз ли нещо не мога да ги намеря или вър ФЮ няма мости на марката?  Thinking

# 423
Мострите са в натурисимо и lovelula. Доколкото разбрах аз и цените там са най-приемливи. Peace

# 424
Не, във feelunique наистина няма мостри. Точно затова предпочитам другите два сайта - naturisimo и lovelula Peace Натурисимото съм го пробвала неведнъж и съм много доволна. Доставката е много бърза - за 1 седмица пристигат, даже по-малко понякога. Следващата ми поръчка обаче ще е от lovelula заради кода за -15% за първа поръчка.

# 425
Белисима  Hug благодаря за инфото,на мен също са ми пращали, но не съм ползвала тези кодове,сега ще знам да ги използвам. Simple Smile

Val_1990,да точно такава ми е.
Типичен пример за прическата,която описвам е косата на Ашли Тисдейл.

А това пък супер много ми харесва

Като цяло с такава прическа съм аз и това е,което с времето съм установила,че най-много ми отива+страничен бретон.

REAL_WOMAN
, и аз мисля,че това не би могло да изглежда така без ежедневно оформяне.

И да ви питам-каква е разликата между обикновения ш-н Митик и блестящия,с частички ли е някакви или е просто за ултра блясък?

# 426
Благодаря, момичета! Бяхте ми много полезни!   bouquet

Линда, в момента най-изгодно излиза във ФЮ, но пък нямат мости.

Miss_Bingley, използвала съм само блестящия шампоан и не знам като действие разликата с обикновения, но съм сравнявала съставите им и този с частичките няма силикон за разлика от другия. Аз съм със сравнително бързо омазняващ се скалп и досега само от комбинацията между блестящият шампоан и митичната маска на втория ден косата ми все още изглежда добре. Е, няма обем, но аз с нищо не го постигам така или иначе.  Mr. Green

# 427
Вече трети път използвам комбинацията хидратиращ шампоан и маска на Keune So Pure. След всяко измиване имам изненадващо еднакъв резултат - напоена, плътна коса с обем и подреденост. Още по време на измиването с шампоана се усеща напояването с масла. Косата седи овлажнена, без скърцане, много лесна за разресване с пръсти - а-ха все едно няма нужда от маска или балсам. След поставянето на маската вече за сухите коси няма никакъв проблем - косата лесно се разресва, стои жилава и плътна, усеща се здрава и силна.  Flutter  Косата ми е нетретирана, но доста дъга и естествено много суха. Май обещах, затова споделям впечатления. Peace

# 428
Моля ви да ми дадете отзиви за Chroma captive на Kerastase?
Купих я наскоро,ще я пробвам утре/събота и ще пиша.Мисля че бях чела преди че е лека серия.

# 429
И аз така съм чувала.
Но то това си е серия насочена най- вече към цвета.

# 430
# 431
  • Стара Загора
Ползвах го от мостричка.Пише, че има някаква фиксация, но аз лично не усетих нищо такова.Леко кремче, което после не се усеща. На мене лично ми хареса, но не съм сигурна, че бих си го взела.Протеиновият крем от хайверената серия затова пък много ми хареса и си го взех.

# 432
На мен не ми хареса. Някак ми втвърдяваше косата, неприятна ми ставаше на допир. Blowout кремчето за това пък мноого ми пасна.

# 433
Кюн So pure - слаба ракия за моята коса  Confused Отиде подарък при небоядисвана и права коса, там са по-сполучливи нещата.

# 434
Благодаря за отзивите, момичета! Simple Smile
JLo, за това кремче ли говориш:
http://arlen.bg/product/1710/bezvreden-priglazhdasht-losion-za-b … -cr-me-75-ml.html

Преди 2 месеца някъде, като си поръчвах бамбуковите хидратиращи шампоан и маска на Алтерна от Арлен, ми пратиха и код за 20% отстъпка (за продукти на Алтерна). Но като си разчиствах имейла, без да искам го изтрих Sad Дали биха ми го пратили пак от Арлен?
А за ДПШ на Алтерна някакво мнение?

Общи условия

Активация на акаунт