Професионални серии за коса - тема 81

• 77 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Тедичка, точно тези ампули май не съм ползвала, но принципно след ампула слагам и маска. Ама без да съм отмила ампулата.
За диагностиката- с една камерка ти гледат и снимат скалпа и косата и после по една скала им определят състоянието. Досега 2 пъти съм ходила.
Къде това, колко време трае, някакви специални предварителни указания, цена? Досега не съм попадала на подобна процедура и ми е мн интересно Simple Smile Може и на лични, ако ще се приеме за разводняване на темата Simple Smile

# 406
  • Стара Загора
Обикновено в салоните, които работят с Керастаз правят такава диагностика.И би трябвало още със сядането на стола да ти направят диагностика точно, за да видят с какви продукти да работят.

# 407
Мишел, този сет е хубав, но като цяло ми се вижда доста скъпичък. Продуктите са само по 30 мл, а само 2 от тях са за коса - шампоана с лавандула и детанглъра с нероли. Точно за този сет си говорихме онзи ден с Laurii. Тя си го беше купувала и каза, че душ-гелът и лосионът за тяло са уникални. Аз не смея да ги пробвам, че само като им видя цената Shocked ми призлява. Не че продуктите им за коса са много евтини Joy, но там съм по-склонна на компромис. Така, че този сет си е една глезотийка, става колкото да пробваш продуктите няколко пъти, не повече Peace

И на мен ми е интересно да науча повече за диагностиката, така че споделяйте направо тук, не на лични Hug

# 408
  • София
Да, пишете тук за диагностиката момичета  Praynig
Бели, да, без кодове пуснах, другия път ще е със  Mr. Green  то само шампоана е 20 лири  Mr. Green
А къде да се регистрирам?
Иначе утре ще си взема една поръчка, с онзи сайдер и детанглъра с розмарин. Днес пък пуснах за bare шампоан и балсама с авокадо (ако не се лъжа) ...

# 409
Безплатна е диагностиката. Но е хубаво предварително да се обадите да ви запишат. Ходила съм на 2 места тук в София- салона на Петър Духарски в хотел Вега и в един салон на ул. Козяк, Лозенец, срещу Южния парк. Желателно е косата да е без стилизанти- лак, гел, пяна. Иначе няма значение кога сте я мили последно и дали сте я сушили, изправяли с преса и т.н. С една малка камерка хващат различни кичури и оглеждат косъма- колко е порьозен, има ли пълнеж. Гледат и скалпа.

# 410
Оо сега се сещам, че това са ми го правили в един фризьорски салон до Френската гимназия в София и честно казано, не бях впечатлена. Там въз основа уж на диагностиката фризьорката ми препоръча да си купя една маска (естествено от салона) на J.F.Lazartigue за 60-70 лв., от която не видях никакъв ефект. Като цяло обаче докато ми разглеждаше косъма и скалпа на екрана, не ми каза нищо кой знае какво за състоянието на косата, освен че скалпът ми е леко зачервен, което значи, че шампоанът, който ползвам ми дразни.

Виви, аз май не съм си правила отделна регистрация в naturisimo. Но пък като вляза в сайта от моя компютър, явно ме разпознават и са ми запаметили имената и адреса за доставка, защото директно ми излизат като тръгна да поръчвам.

# 411
В АрЛЕН има 20% намаления на някои продукти.Ще си взема може би митик ойл шампоана или този за суха коса,май е по-добре да си взема митика.Тия диагностики много не им вярвам,знам ли чудила съм се много пъти дали да отида.Вчера бях на прическа и фризьорката ми каза,че косата ми е в много добро състояние,хубава,лъскава и жива.По-нататък ще си правя боя при нея,работи с Лакме.
Каза ми,че боите им-тези с амоняк првят прозрачен косъма,порзира някак боята-на някой може да му е полезна тази информация.Също ми каза, че не е добре да си правя косата изцяло на черта.Като ми изтъкна нейните доводи ме убеди и се отказах със сигурност да я изравнявам изцяло.
Какви са тези кодове?Откъде ги взимате?Правят ми отстъпка,защото сте редовни клиенти ли?

# 412
В АрЛЕН има 20% намаления на някои продукти.Ще си взема може би митик ойл шампоана или този за суха коса,май е по-добре да си взема митика.Тия диагностики много не им вярвам,знам ли чудила съм се много пъти дали да отида.Вчера бях на прическа и фризьорката ми каза,че косата ми е в много добро състояние,хубава,лъскава и жива.По-нататък ще си правя боя при нея,работи с Лакме.
Каза ми,че боите им-тези с амоняк првят прозрачен косъма,порзира някак боята-на някой може да му е полезна тази информация.Също ми каза, че не е добре да си правя косата изцяло на черта.Като ми изтъкна нейните доводи ме убеди и се отказах със сигурност да я изравнявам изцяло.
Какви са тези кодове?Откъде ги взимате?Правят ми отстъпка,защото сте редовни клиенти ли?
Miss_Bingley, това за подстригването на черта конкретно за теб ли го каза фризьорката или по принцип? Би ли споделила, особено ако е второто, каква е причината.

# 413
  • София
Вега-та ми е наблизо, ще проуча и мога да се пусна и аз да ме диагностицират  Laughing

Val_1990, ти утре там ли ще ходиш? Дай, моля те, след това конкретни отзиви   bouquet

# 414
Вега-та ми е наблизо, ще проуча и мога да се пусна и аз да ме диагностицират  Laughing

Val_1990, ти утре там ли ще ходиш? Дай, моля те, след това конкретни отзиви   bouquet
А, то при мен "тези дни" е много разтегливо понятие Laughing Най- вероятно понеделник- вторник ще отида. Сигурно във Вега- та, защото собственикът на салона е познат на мъжа ми. В другия салон пък са по- обстойни, но често камерата им няма батерия Laughing А и по едно време ходех там, ама спрях, та... сигурно във Вега- та ще отида.

Безамонячните бои не са по- малко вредни от амонячните. Оксидантът е този, който отваря косъма.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 17:11 от Val_1990

# 415
Цитат
Miss_Bingley, това за подстригването на черта конкретно за теб ли го каза фризьорката или по принцип? Би ли споделила, особено ако е второто, каква е причината.

Може, разбира се.
Конкретно за моята коса ми каза.Причините са много-няма да има хубава форма,обема ще бъде отдолу,а отгоре ще стои сплескана от тежестта на косата.Няма да има подходяща форма и за прически-ще стои като каска,нераздвижена.Къдрици не  стоят толкова добре на равна коса.
Като я оформям с пяна също няма да изглежда много добре,ще е е тежка и ще стои като палатка.Принципно съм била на черта и ефекта е точно такъв.
И последното,което ми каза-няма да имаш муза за прически,няма да ти се иска да я направиш нищо,защото просто не стои добре.А за да стои добре коса на черта трябва да е иделално права-а моята не е.Варианта преса всеки ден-не се предвижда.
Каза ми,че моята коса е за етажи -или такива само около лицето или пластове,но добре преляти,не филирани,а просто плавни два или три пласта.
Освен това косата ми е леко чуплива и поради това е по-добрия вариант да е на пластове.
По-лесно ще се оформя в прически,предвид желанието ми да не я третирам всеки ден за да стои добре.И така ще стои по-хубаво.
Дори ако е добре подстригана косата на пластове няма нужда от кой знае какво оформяне и прически,защото ще стои добре и в естествен вид.
Аз винаги съм се харесвала така повече,просто нещо ми беше щукнала тая черти. Държа да ми напрвят хубави плавно преляти етажи.Тя и сега не ми е равна,но пластовете почти са се настигнали.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 17:31 от Miss_Bingley

# 416
Мис, с дебел косъм ли си? Тежка ли ти е косата?
Защото аз искам да махам етажите и всичко да е равно. Преди имах бритон и сега кичурите около лицето са ми най- къси.
Аз съм с фин косъм, но ми е гъста косата. Почти права.

# 417
Черта на гъста чуплива/къдрава коса си става точно палатка-ефект. Не ща да чуя просто.
Иначе на чуплива, но рядка, където къдриците са под бройка, стои чудно подстрижка на каре. Ето така. И пак не съм сигурна дали това би стояло така без целенасочено ежедневно оформяне:

# 418
В АрЛЕН има 20% намаления на някои продукти.

Има намаление на Keune So Pure и много готини комплекти. Добре, че не поръчах вчера преди намалението, а се канех. Днес си взех това http://arlen.bg/product/2419/luksozen-podarachen-komplekt-hidrat … g-250-200-ml.html - хидратиращият комплект. По-нататък мисля да поръчам и този за боядисана коса. Crazy

# 419
Момичета, извинете странния ми въпрос, но спомняте ли си на какви цени бяха детанглъра с Цитрус и Шампоанът с цинк в Парфимо? Опитвам се да си направя сметка дали да чакам да ги заредят отново или да ги поръчвам от другаде.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт