Професионални серии за коса - тема 81

• 77 208
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Виждала си жени с такава форма на главата, че винаги имат обем.

# 616
  • София
Линде, косата ти е станала направо разкошна  Heart Eyes

Скрит текст:
Аз също днес пробвах детанглъра с розмарин (сложих и като маска, после и като финиш), при мен за момента ефекта е както при този с цитрус и нероли, т.е разкошен  Mr. Green Установявам, че оставена да изсъхне сама, с детанглър косата ми се къдри и изобщо не е бухнала, а много жива, плътна и блестяща, много гот  Mr. Green Дори дъщеря ми ми завидя на къдриците  Joy На следващото миене ще опитам да я изправя със сешоара, да видим дали ще е бухнала.

Много ми е интересно покрай Олаплекса, макар че аз нямам нужда от такъв продукт и ще съм само наблюдател. Но определено съм заинтригувана  Heart Eyes

# 617
Дайте снимка или линк на тези детанглъри.  Praynig Ако ги няма в БГ сайтове недейте.  Simple Smile Благодаря.

# 618
Вив Hug детанглъра с розмарин не го дават, че става и за финиш по принцип, само този с нероли и този без аромат. Но пък ако ти действа добре давай смело, като е натурален състав какво му пречи. Flutter

real woman, имаше ги само в парфимо.бг, но се разграбиха и двата вида, не знам дали не е останал само от този без аромат.

# 619
Лунна, пак ти казвам, че явно не си информирана за продукта  Wink . Като искаш изчакай, всеки сам си решава.
Който каквото иска да пробва, смешно е дори да коментираме. На който не му харесва даден продукт, негов проблем, аз до сега не съм видяла някой насила някого да кара да купува. Нещата се описват до най-малка подробност и всеки би трябвало да си прецени. Това че някой се втурва на сляпо и очаква чудеса, другите какво са виновни, не е ли така?

Линде, прекрасна  Heart Eyes и ти и косата ти!

# 620
Хей, ако ще правите групова поръчка, аз ще се включа, да знаете Grinning

# 621
  • София
Ох, Линде, аз изобщо не си правя труда да чета из сайтовете кое как и защо, то ми личи де. Ей така си перкам едно към гьотере  Laughing Ама добре действа ,  hahaha даже и прекалих с количеството и пак е супер  Laughing

Риъл, само този гледам е останал в Парфимо http://www.parfimo.bg/kozmetika-john-masters-organics-bare-unscented-detangler

Момичета, забелязахте ли, че поръчките от Парфимо идват от Сливен? Много е странно ...  Thinking

# 622
Фрейче, благодаря ти  Hug Heart Eyes

Вив, голям си шемет Hug Иначе с количествата и аз се поолях първите пъти, но всичко беше наред, като гъба попиваше косата ми (ма то си и личи на неподстриганата снимка каква е метла косата, и то е добре тук, преди 2 седмици ако знаеш какво беше Mr. Green)

# 623
Благодаря ви!   bouquet

# 624
Линде , на тази ти дължина и на мен опеделено етажирана ми допада повече  bouquet Аз също чистя етажи и за сега изравняването ми допада доста повече Mr. Green Но на вторите снимки косата ти изглежда толкова мекичка и гладка, супер  bouquet

Днес разгледах продуктите на О'райт. Интересувах се повече от шампоан, но за суха коса имат един-единствен вид и то в малка разфасовка 400мл и ме отказаха... поне за сега, по-нататък може и да пробвам нещо (пуста краста Joy )

Вчера и аз пробвах детанглера, този с цитрус и нероли(Бел  bouquet). Real_Woman аз го поръчах от Ягодката, беше и промоционален (никога не съм пазарувала от там, надявам се всичко да е наред). Преди него измих с ДПШ, никога не бях използвала такова "животно" Blush много се притеснявах, че ще ми изсуши и осламчи косата, но не. Определено толкова чиста не бях усещала косата си отдавна, позаплете ми я, но пресушена не я усетих изобщо. Изпозвах този на Label-M Конкретизирам по повод дискусията на тема ДПШ от преди няколко странички. Доволна съм, на мен ми хареса и мирише супер (поне ако ти допада евкалиптово-ментова миризма) Mr. Green За детанглера, също се включвам в кюпа на доволните. Очаквах, че може да ми дойде слаб, тъй като съм с наистина суха коса, но всъщност ми я направи мекичка като коприна, без пухкавост и разхвърчаване Heart Eyes Изобщо и след хубавото почистване на косата и скалпа и после и тази мекота, усетих си косата като на бебе Mr. Green не можех да спра да си я пипам Joy
Пробвах и кремчето с роза и кайсия, то също допринесе за това косата ми да бъде толкова мека и хидратирана. Много хубаво ми заглади косъма, почти липсваха фризита Grinning Със сигурност бих си го купила Heart Eyes (Та ако някой случайно се е заредил с него в по-големи количества бих му се зарадвала много Hug)

# 625
Линде определено косата ти когато е етажирана е прелест  Hug

Момичета някоя от вас ползвала ли е нещо на KMS California?Професионални продукти за коса ли са?Само за сравнение например шампоаните им са по скъпи от тези на Керастаз...

# 626
Линде, и на мен много ми хареса косата ти на вторите снимки.
И моята е доста чуплива и се убедих, че чертата въобще не е подходяща.
Много моля, някой да ми даде проба от детанглъра с цитрус и нероли, мога аз да дам от терапията за блясък на Алтерна   Cry http://arlen.bg/product/1499/bezvredna-3-minutna-podhranvashta-t … boost-150-ml.html

# 627
  • Sofia
Linda, страхотно ти се е получило  Hug Heart Eyes Ще ти се оправи косата след раждането, на моята и трябваха около 2 години да си стане предишната (и после второ Wink )

Аз благодаря на Bellisssima, че насочи вниманието ни към JMO   bouquet Не всичко от това, което взех пасна на моята коса, положителните ни впечатления се разминават в различните продукти, но просто сме с различни коси. Определено тази козметика е много добра - това, което си харесах, ще го поддържам налично.
Не харесах нищо на Напура например, нито пък на Наши...

Момичета, които поръчахте от parfimo, наред ли е всичко с продуктите сравнено със същите, поръчани от UK сайтове (който има и от двете места)?

# 628
  • София
Аник, аз мисля че, да, наред са си продуктите. Имам от Парфимо и от Натурисимо  Peace

# 629
Линдичка, страхотно се е получила новата прическа! Направо й се кефя Heart Eyes Съвсем различна визия ти прави и определено много повече ти отива. Браво, браво! Hug

aniK, сподели за кои продукти имаме разминаване Hug Нека се знае, за да има по-голяма обективност и да сме по-полезни на момичетата, които се интересуват Peace

Вив, отказваш твърдо да ги четеш тия етикети и това си е Joy Наистина детанглъра с мента не се ползва като финиш. Предполагам, че е заради двата протеина, иначе не намирам друго обяснение защо е такова указанието на производителя. Ама щом и така резултатът е добър, плескай си спокойно Hug

Някой попита дали са читави продуктите на JMO от парфимо - всичко им е ок Peace Запечатани са си с фолио. Проверявах и срока на годност. Всичко е наред Peace

El_83, в момента не мога да ти пратя, защото привършвам последната опаковка. Поръчала съм 2 други, но не знам кога ще пристигнат. Като пристигнат мога да ти отсипя, освен ако не бързаш и някой друг не ти прати пробичка Peace

Вики, много се радвам, че са ти харесали детанглъра и кремчето Hug Ще ти пиша после на лични, че сега бързам да излизам.

Общи условия

Активация на акаунт