Професионални серии за коса - тема 81

• 77 134
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Добрич
Момичета, здравейте. Благодаря ви за многото информация и обширните ревюта   bouquet Чета ви винаги, но се включвам рядко   Blush
Колебая се между детанглъра, хидратиращия балсам на Кюн Со пюр и Интегрити на МШ.  Кое бихте препоръчали за небоядисвана, нетретирана, но много суха, дълга малко над кръста коса?
И трите продукта съм ги ползвала след шампоан на JMO:
1.детанглъра -от гледна точка на хидратация аз го чувствам най -слаб. Не знам ако е много суха косата ти как ще се отрази .Прекрасен продукт е но мисля че е насочен повече към нормална от гледна точка на сухота коса.
2. Маската на МШ интегрити. Съдържа кокосово масло което мисля че е подходящо за суха коса но съдържа и
Hydrolysed Keratin, затова според мен маската е по полезна като протеинова терапия отколкото да напои сухата коса.
3.хидратиращият балсам на Keune So Pure -съдържа иланг -иланг, палмароза. арган, шеа, кокос. Според мен е най -подходящ за много суха коса.
Много харесвам и трите продукта и ги ползвам според текущото състояние на косата ми. Но от гледна точка на най -изчистен от химии продукт детанглъра го поставям на първо място.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 20:22 от kate_p

# 496
Благодаря, момичета  Hug Отказах се за сега от детанглъра и най-вероятно ще заложа на МШ и Кюн. Имам да доизхабя още малко от червеното Тиджи и малко от старата Макадамия(обожавам ги, но искам да пробвам нещо друго) и ги мятам в кошницата.

# 497
Леле на голям пазар сте го обърнали  Crazy Hug

Аз обаче пак ще се цепя от колектива. Засега не ме привлича нищо от "нашумелите" продукти  Laughing
+1
обаче чуствам как се пристрастявам към Керастаз.Някакъв наркотик им слагат на тия продукти  Mr. Green
След среднощно пазаруване чакам и Нутритермика шамп. и маска.Някой ако иска половината да ми пише-взех го изгодно  Peace

# 498
  • Belgium

Аз обаче пак ще се цепя от колектива. Засега не ме привлича нищо от "нашумелите" продукти  Laughing

+1
Колко отдавна беше манията по Милк Шейк в темата, а аз чак наскоро за първи път се сдобих с техен продукт  Laughing

michelle_ma_bell , спокойно обсесията по Керастас държи дълго, но е лечима. Говоря от собствен опит  Mr. Green По едно време почти всичко ми беше тяхно. В момента съм само с 1 техен продукт сред наличностите.

# 499
Шефът Антонио, виждам че вече си взела решение, но понеже и аз съм ползвала и трите, ще отговоря съвсем съвестно, че което и да избереш няма да сбъркаш. Като честно казано аз най си харесвам детанглъра Heart Eyes макар че моята коса е на руси кичури и напоследък доста суха, той ми действа много добре (на фона и на другите 2 продукта-кюн и МШ), особено след като после го ползвам и като финиш. Но след като няма да взимаш засега натурални шампоани, наистина няма смисъл да го взимаш, направо си вземи маската Интегрити - косата става плътна и тежка и в същото време хидратирана, да не говорим за аромата Grinning

Скрит текст:
Относно коментарите, че покрай Джон Мастърс ставаме като стадо (меко казано сме овце) - недейте така моля Mr. Green Всеки си има глава и си преценява, аз до момента с чиста съвест казвам, че от тези продукти косата ми се чувства най-добре на фона на останалите професионални, които съм пробвала последните 8 месеца (хич не са малко), а това е тема да обсъждаме и коментираме. Всичко, което съм решила да закупя е пробвано от тестери или проби, т.е. пазарувала съм на база личен опит. Peace И не че дължах обяснение и спамя темата, но пък не ми е приятно да ме слагат под общ "стаден" знаменател, както предполагам и на други момичета тук. С най-добри чувства се "оправдавам", уважавам много всички пишещи тук, точно защото чрез споделяне на впечатления и отзиви мисля, че сме си полезни. Никой не налага нищо на останалите, както не един път се е разбирало - различни коси, различни интереси.  bouquet

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 23:10 от Анонимен

# 500
Аз още на обяд се разписах с един детанглър, добре че се въздържах снощи от поръчка. Много съм доволна,дано да се погоди с косата ми. Но като слушам описанията ви би трябвало да й хареса.
 Имам племенница на 3 години и косата й много се заплита. Дали може да го ползва като продукт след баня? Утежнява ли ?
Днес минах през рибата и си използвах талона за отстъпка- купих еликсир на Алфапарф (съставът наитсина е на опаковката  Grinning ), последната малка опаковка еластисайзър на ФК и хидратиращ шампоан и балсам пак на ФК. Не си спомням да съм чела отзиви, какво е мнението ви за тази серия? Взех я на сляпо.  Thinking

# 501
Аз още на обяд се разписах с един детанглър, добре че се въздържах снощи от поръчка. Много съм доволна,дано да се погоди с косата ми. Но като слушам описанията ви би трябвало да й хареса.
 Имам племенница на 3 години и косата й много се заплита. Дали може да го ползва като продукт след баня? Утежнява ли ?
Днес минах през рибата и си използвах талона за отстъпка- купих еликсир на Алфапарф (съставът наитсина е на опаковката  Grinning ), последната малка опаковка еластисайзър на ФК и хидратиращ шампоан и балсам пак на ФК. Не си спомням да съм чела отзиви, какво е мнението ви за тази серия? Взех я на сляпо.  Thinking
Кой елексир визираш? Peace         
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/stimulirasht-eliksir-za-barz … ing-elisir-125-ml
това ли е?

# 502
Да, ако искате мога да ви снимам състава.  Mr. Green

# 503
Този прословут Olaplex вече е в БГ  Mr. Green ще очаквам възхитени отзиви от русокоски Laughing ако е толкова щадящ този продукт, това лято със сигурност ще имам балеаж Joy а в страницата си във фейсбук толкова са го хвалили, че според думите им Олаплекс е не просто щадящ, ами направо заздравяващ за косата Mr. Green

# 504
Да, ако искате мога да ви снимам състава.  Mr. Green
Не,аз исках само да попитам дали има някакъв ефект Peace

# 505
Не знам все още, но вчера попитах тук в темата и имаше доста положителни отзиви, затова го взех.

# 506
Не, не утежнява изобщо Peace Но все пак е добре да се нанася на влажна/мокра коса след измиване. На суха коса не мисля, че е толкова ефикасен.

Скрит текст:
Заставам зад всичко, което Линда е казала. Наистина не е редно някой да си позволява да поставя подобни епитети, наричайки другите заобиколно "овце", само защото са проявили интерес към някоя нова, необсъждана досега марка или конкретен продукт.

# 507
  • до морето
Здравейте, искам да си взема слънцезащита за коса, но да не е шампоан или маска а някакъв спрей или балсам който да може да се нанася на мокра и на суха коса. Пробвала съм на лакме и на рене ф. , но и двата не ми харесаха. Косата ми ставаше мазна и изглеждаше мръсна. Препоръчайте ми нещо което не няма тежък мазен ефект, да е леко , може и да не е водоустойчиво. Ще го ползвам когато ходя на плаж.

# 508
Здравейте, искам да си взема слънцезащита за коса, но да не е шампоан или маска а някакъв спрей или балсам който да може да се нанася на мокра и на суха коса. Пробвала съм на лакме и на рене ф. , но и двата не ми харесаха. Косата ми ставаше мазна и изглеждаше мръсна. Препоръчайте ми нещо което не няма тежък мазен ефект, да е леко , може и да не е водоустойчиво. Ще го ползвам когато ходя на плаж.

CC крема на Керастаз не е никак лош Peace Лек е, не се усеща на косата и е подходящ както за плаж, така и за града. Не прави мазен ефект със сигурност и има блестящи частички. Е, не се виждат много в косата, но все пак ги има Grinning

# 509
bellisssima,     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт