Професионални серии за коса - тема 81

• 77 200
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Момичетааа, много ви благодаря, много хубаво ми става от вашите думи Hug Hug

аниК, помня че още зимата като се видяхме ме успокои така за ражданията и промените (каза ми точно, споко таман ще се оправиш и ще стане време за второ Joy).
Бели, като каза за визията се замислям колко си права, все едно днес се виждах за първи път от около година насам като себе си, ако ме разбираш добре. Ще видиш и на живо разликата в самата коса, направо "оздравя" Flutter

# 631
Линде, ще ти напиша и аз,че косата ти е 1000 пъти по-добре изглеждаща сега  Blush Hug , огромна разлика  Peace Heart Eyes

Иначе аз съм супер доволна от продуктите на Мороканойл,които си накупих...за момента ми се отразяват много добре,косата ми е добре хидратирана,подредена,лъскава и с хубав обем от корените...това кремче за къдрици също е много хубаво,но по-добре оформя,когато се ползва с дифузер,топлината разгръща действието му  Peace

# 632
В тази връзка, в Арлен ще предлагат Мароканойл. И пак в тази връзка-  Линде, на теб допадна ли ти това, което ползва на марката?

# 633
Идвам да похваля отново ето този шампоан, след използването му от пробичка от мила съфорумка Hug,толкова напоена коса, точно описваща е думата "напоена" GrinningИмам чувството, че косата ми е като мокра, а всъщност е  толкова хидратирана Simple SmileОпределено  ще поръчам Laughing Laughing
http://www.lookfantastic.com/pureology-satin-soft-precious-oil-s … 0ml/10649645.html

# 634
Прешъс ойл на Пюролъджи е уникална серия  Heart Eyes , абсолютен фаворит ми е при балансираните продукти с превес на хидратация  Crazy Flutter

# 635
Момичета  Blush  bouquet
Скрит текст:
Някой иска ли да си разделим 1 л. от този балсам на Moroconoil - http://www.moroccanoil.com/usa/h_us_en/moisture-repair-conditioner Пишете ми, ако има желаещи   bouquet  bouquet

# 636
Прешъс ойл на Пюролъджи е уникална серия  Heart Eyes , абсолютен фаворит ми е при балансираните продукти с превес на хидратация  Crazy Flutter
Усещам видима разлика в косата си  от многото други шампоани които имам, страхотен шампоан, първи е в списъка за следваща покупка Laughing Laughing Laughing

# 637
  • Sofia
Бел, мисля, че разминаването във впечатленията идва от разликите в косите. Моята не я третирам по друг начин, освен, че я боядисвам всеки месец. Освен това не е къдрава, а чуплива,  здрав косъм, нямам цъфтежи.
Пробвах всичките шампоани без Bare Unscented (благодаря на Линдето и на Белисима). Фаворит от шампоаните ми е този с мед и хибискус, съвсем независимо от Бел го сравних като действие  с това на Алтерна Тен – балансиран, хубава коса, нито прекалено хидратирана, нито разхвърчана от протеин. По подобен начин усещам косата си и с шампоанът с вечерна иглика – другият любим.
Не се харесахме с розмарин и лавандула, както и с цинк – може би прекалено хидратирана коса, сплескана и поизправена.
Почистващият с мента пък каточели измива повече от желаното – поизсуши корените, от което аз нямам нужда, а на него това му е предназначението. Аз обаче мия косата си не по-често от 2-3 пъти в седмицата, трудно ще го вмъкна сред другите налични, а както се разбра, не ми върши работа за ДПШ преди боя.
Всичките шампоани тествах по един и същ начин – шампоан, детанглър с цитрус и нероли за балсам, за финиш грахово зърно крем Камелия на Шу на връхчетата и Себастиан Поушън за къдрици (т.к. в него все пак не откривам познато наименование на силикон).
Детанглърът ми идва слабичък като балсам (само 1 път ползвах като leave-in,  като цяло не ми харесва да не отмивам продукта, че после като сложа и разни финиши...). Него ще го поддържам наличен , но съм заплюла интензивният балсам с лавандула и авокадо, който ще поръчам без проба.
От Линдето пробвах кремът с роза и камелия и веднага го поръчах – надявам се успешно да измести силиконовите финиши  връхчетата.

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 07:41 от aniK

# 638
  • София
Момичета, ползвали ли сте нещо от серията на Кардашиян? Вчера видях в рибката, че я продават. Много се чудех на финиша, в крайна сметка предубедеността ми победи и не го взех.

# 639
Момичета, ползвали ли сте нещо от серията на Кардашиян? Вчера видях в рибката, че я продават. Много се чудех на финиша, в крайна сметка предубедеността ми победи и не го взех.
Подплънки за задник продават ли? Laughing
Шегувам се! Laughing
И за да не е спам- не, не съм и едва ли ще си взема нещо от тази серия.

# 640
Момичета, моля тези от вас, които искат да си разделим Олаплекс, нека ми пишат на лични за да се включат в сделката  Laughing  Hug

# 641
  • София
Клеми, коя е тази серия?  Laughing Аз не чета, нали знаете  hahaha

# 642
# 643
  • София
О, благодаря  Hug Тя си е била на видно място, но аз естествено не съм я видяла  Laughing
Отивам да разглеждам и Маракеш  Mr. Green
Ползвали ли сте нещо тяхно?

# 644
Маслен финиш  (олио) само след миене на косата ли нанасяте?

Общи условия

Активация на акаунт