Траен омекотител?

• 21 515
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
Ленор белия !!!

# 31
Сано Максима - белия, който е бебешки, ползвам и за детето и за нас от него. Аромата му ми действа като наркотик, влюбена съм в него, а е и много траен. От Ленора единствено лилавия (лунни цветя) ми се струва по-траен.

# 32
  • Все на втория етаж
.И какво значи траен-колко да е траен.

Ами значи, да не се изпарява миризмата още докато е на простора.

# 33
  • Popovo
Преди си купувах Ленор, но сега съм си взела Силан с зелен лимон, супер е.

# 34
  • София
Засега ползвам Ленор лилавия и съм доволна.

# 35
  • София
Ленор кокиче  Peace

# 36
Аз ползвам само Ленор -зелен и съм много доволна.

# 37
  • гр. София
Не гласувах, защото съм ползвала и трите и не съм много очарована  newsm78 . Сега съм със Семана blue и горе-долу става. Най-често изобщо не използвам омекотител  Confused

# 38
.И какво значи траен-колко да е траен.

Ами значи, да не се изпарява миризмата още докато е на простора.

В такъв случай-да,траен е.Ароматът си стои докато не облека дрехата и не се омирише на цигарен дим,автомобилни газове и подобни екстри от ежедневието.

# 39
Забелязала съм, че има значение и от праха за пране и от пералнята . Пробвала съм доста омекотители, но от около година ползвам само и едиствено Ленор Spring - в най-голямата разфасовка, защото е най-силно ароматен, другите не толкова. Прахът, който ползвам е Ариел с Ленор или Ариел Mountain Spring. Дрехите продължават да си миришат и в гардероба.

# 40
Забелязала съм, че има значение и от праха за пране и от пералнята . Пробвала съм доста омекотители, но от около година ползвам само и едиствено Ленор Spring - в най-голямата разфасовка, защото е най-силно ароматен, другите не толкова. Прахът, който ползвам е Ариел с Ленор или Ариел Mountain Spring. Дрехите продължават да си миришат и в гардероба.
И на мен ми прави впечатление,че зависи и от праха за пране с който е изпрана дрехата,а също и от самата материя на дрехата.Със един и същи омекотител и заедно прани дрехи,но различен плат и едната дреха съвсем леко мирише ,а другата много по-силно.....е так става при мен.
А основно ползвам синия и белия Ленор.Сега съм се нагледала на тъмно лилавия арома терапи и ще го пробвам.
От Силан само жълтия с мед и бадем ми харесва и ползвам.А този със грейпфрут и зелен лимон какъв е на цвят? Може да го пробвам и него...

# 41
  • София-там нейде в западната част
ГлАСУВАХ ЗА СИлАН-СЕНЗИТИВ НО мИ ХАрЕСВА И КОКОлИНО

# 42
Най-дълго ми миришат дрехите с Ленор - тъмно лилавия .

# 43
От известно време ползвам син Силан, но много бързо аромата му се изпарява. Преди ползвах Ленор, но и той ми беше нетраен. Кой е най- трайния за вас?
Тайната за дълготраен аромат е да използваш прах за пране и омекотител на един и същи производител,ако искаш максимален ефект(персил+силан,ариел+ленор и т.н.)В момента пера с Персил и използвам червения Силан-ароматерапи с хибискус и съм мно-ого доволна.

# 44
  • на кой му пука, майна
От известно време ползвам син Силан, но много бързо аромата му се изпарява. Преди ползвах Ленор, но и той ми беше нетраен. Кой е най- трайния за вас?
Тайната за дълготраен аромат е да използваш прах за пране и омекотител на един и същи производител,ако искаш максимален ефект(персил+силан,ариел+ленор и т.н.)В момента пера с Персил и използвам червения Силан-ароматерапи с хибискус и съм мно-ого доволна.

Май е точно така, защото преди месец перях с Персил и ползвах омекотител Силан/белия/, ефекта беше супер  Peace
Но, като ми свърши Персила си взех Ариел и ползвам пак Силан/белия/, но миризмата е друга и по нетрайна

Общи условия

Активация на акаунт