Траен омекотител?

• 21 507
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ленор

# 46
ленор и силан- сини

# 47
Silan - aroma soft, зелен и син.

# 48
Сано и Ленор

# 49
Преди ползвах Коколино, но го смених със Силан-бял.

# 50
Ами аз съм страшно доволна от Силан- Сензитив\бял\, аромата му е доста траен. А и поносим поне за мен, защото голяма част от омекотителите имат силни аромати, които не ми понасят. Sick

# 51
  • Все на втория етаж
От известно време ползвам син Силан, но много бързо аромата му се изпарява. Преди ползвах Ленор, но и той ми беше нетраен. Кой е най- трайния за вас?
Тайната за дълготраен аромат е да използваш прах за пране и омекотител на един и същи производител,ако искаш максимален ефект(персил+силан,ариел+ленор и т.н.)В момента пера с Персил и използвам червения Силан-ароматерапи с хибискус и съм мно-ого доволна.

М, да. Видяла съм ги тези неща. Сега пера с Тема и си взех Семана, блу Mr. Green От Семаната това най ми харесва като аромат.

Последна редакция: нд, 19 мар 2006, 23:44 от Иренка

# 52
Светло синият Ленор! Peace

# 53
От известно време ползвам син Силан, но много бързо аромата му се изпарява. Преди ползвах Ленор, но и той ми беше нетраен. Кой е най- трайния за вас?
Тайната за дълготраен аромат е да използваш прах за пране и омекотител на един и същи производител,ако искаш максимален ефект(персил+силан,ариел+ленор и т.н.)В момента пера с Персил и използвам червения Силан-ароматерапи с хибискус и съм мно-ого доволна.
Май е точно така, защото преди месец перях с Персил и ползвах омекотител Силан/белия/, ефекта беше супер  Peace
Но, като ми свърши Персила си взех Ариел и ползвам пак Силан/белия/, но миризмата е друга и по нетрайна

И аз съм склонна да се съглася с това.Пристрастена съм към Хенкел,пера с Персил и Силан,може би затова винаги съм доволна от омекотителя и нямам оплаквания.

# 54
# 55
Ленор и Силан се еднакво трайни. Ползвам и двата /редувам ги/ и разлика между тях не виждам. Еднакво хубави са.

# 56
Силан,новите не съм ги пробвала,но майка ми не остана възхитена(за жалост Crossing Arms),за сметка от старите,супер са newsm10

# 57
Силан бял - много добре се омекотяват дрехите. А и не ми мирише натрапчиво, а на чисто.

# 58
Медикс!!! Не е толкова скъп, но с добро качество! Но много ми допада аромата на новия ленор, оня... Фламенко или там Болеро ли беше... newsm78

# 59
За мен на първо място по трайност е Silan, без значение кой от вариантите.

Общи условия

Активация на акаунт