Траен омекотител?

• 21 507
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Бургас
Казва се "Е".

# 62
Ползвам омекотитил на ХЕНКЕЛ,но мъжът ми го носи от Италия, тук не съм го виждала.

# 63
Доволна съм от тъмно лилавия Ленор!!!

# 64
СЕМАНА!!! На торо място бих сложила СИЛАН. Ленор-а пасти да яде!
newsm10

# 65
4 опция.Ползвам синия на Сано Максима и съм много доволна

# 66
  • Враца
Белият САНО не го заменям с нищо друго.Наистина е много траен и само той ми допада като аромат, който не втръсва!

# 67
Лилава Семана   bouquet

# 68
сменям ги непрекъснато. Харесват ми почти всички, особено жълтата Семана (Фиеста, ли, Лято ли....) и прасковата на FROTEE (domal), също обичам синьото Коколино и зелен чай (или киви Rolling Eyes, зелено едно), пак Коколино. Харесвам и белият Медикс, а и едно гръцко, не скъпо, не му знам името.

# 69
  • Пловдив
Пробвала съм даста видове, но най-много ми допада синия Ленор, за бебето ползвах - сензитив Ленор и още един, но за съжаление го спряха от производство - жълт Ленор (казваше се самър).

Така, че фаворит за мен си остава СИН ЛЕНОР!!!

п.п. Може би трябва да отбележим, че за харесването на омекотителите играе много голяма роля парфюма на съответния омекотител, а знаем, че всеки човек има различни предпочетания към различните миризми.

# 70
само семана - стаята ухае цяла седмица след като съм сложила чистите чаршафи. иначе не го ползвам за всичко щото не е хубаво - пише го и на упътването на пералнята

# 71
# 72
Ленор от белия  и коколино е хубав .

# 73
http://www.elpi.co.uk/new.htm
Тези омекотители са по рецепти на хенкел ,смея да твърдя че са с доста по добро качество от Силана който се внася тук не този който е от вън.Не винаги нещо което се рекламира е качествено.Тези омекотители съм ги давала за изследване в Комисията за защита на потребителя и другите продукти на тази пловдивска фирма.

# 74
Като говорим за омекотители да ви попитам някой ползвал ли е Malizia, видях в един магазин да продават син и розов в туба от 2 литра. А дали е траен? Предварително благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт