Траен омекотител?

• 21 533
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
Като говорим за омекотители да ви попитам някой ползвал ли е Malizia, видях в един магазин да продават син и розов в туба от 2 литра. А дали е траен? Предварително благодаря  bouquet
Да, аз съм ползвала,но белият - май с лилия беше, хубави и трайни са.
Иначе използвам "Ленор"-бял/кокиче или "Силан"- лилав /орхидея и лотос, и от 2-та съм доволна.
А, забравих да ви предупредя, момичета, ако видите някъде "Вернел"/зелен - не купувайте! В бутилката е със страхотен аромат, но на дрехата ми миришеше на котешка урина, а и много е траен, да знаете Sick За другите цветове не знам, но зеленият - НЬЕ!!!

# 76
  • София
Лично аз от няколко години 2-3 ползвам белия /детския/ омекотител на Сано Максима!За мен никой друг не може да се сравни с него по аромат и е траен!

# 77
  • No Line On The Horizon
Като говорим за омекотители да ви попитам някой ползвал ли е Malizia, видях в един магазин да продават син и розов в туба от 2 литра. А дали е траен? Предварително благодаря  bouquet

Аз си купих да пробвам - не е лош. Иначе ползвам на Апта.

# 78
Фроска, благодаря ти за отговора. По принцип обичам да сменям омекотителите и ще го пробвам този.

# 79
И аз сменям непрекъснато омекотителите,защото отначало ги усещам силно,а после привиквам и си мисля,че вече не мирише и сменям.
В момента съм с Ленор кокиче-голяма кофа.Много свежо.

# 80
Аз много често ги сменям , но от синия Коколино съм най-доволна Wink

# 81
  • София
не си спомням .... нали има една реклама с едни хлапета, където малката госпожичка питаше "неговия защо мирише хубаво, мирише а моя вече не" (нещо такова беше) Simple Smile

# 82
Белият Сано ми  е фаворит. Мнооого дълго се запазва аромата, а и придава страхотна мекота.

# 83
само ленор лилавия той е на траен

# 84
Ползвала съм и Ленор и Семана . В момента съм със зелен Ленор.

# 85
Ленор.

# 86
  • Стара Загора
Ползвам Ленор сензитив или Силан - бяло лале. Сега си купих Силан, да сменя малко аромата. 

# 87
По принцип сменям често омекотителя, защото ми омръзва аромата
В момента ползвам Силан сензитив и ми допада

# 88
Сано Максима  Peace

# 89
от доста време използвам Ленор и съм много доволна от него .За мен това е най - добрия омекотител .

Общи условия

Активация на акаунт