Здравейте!
Бих искала да запозная многоуважаемите читатели и най-вече някои публикуващи в този популярен и сериозен форум.
В съвременния динамичен свят на електронни комуникации и технологии можем лесно да станем жертви на прибързани, повърхностни емоции, които, веднъж публикувани да се превърнат в лъжа или клевета! Внимание Господа, трябва да следим за чистотата на едно такова пространство, което дължим на самите нас!
Наистина не ми се е случвало нещо подобно: Оклеветяването на дългогодишния ми личен лекар - Д-Р ПЕТЯ ВИДОЛОВА ме порази и включи една лампичка:
трябва да се казват и другите гледни точки освен пошлото и плиткото. Искам да споделя с вас, по същество, че Д-р Видолова е мой лекар от зората на GP, тя е ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК, което не се вписва в званието "лекар", което мнозина превръщат в титла, с която се кичат, но изключват за пациентите си нощем мобилните си телефони!
Много ме заболя от коментарите срещу нея и попадането й незаслужено в черен списък!
Видолова е много всеотдайна, виаги на мястото и във времето за пациента, винаги водеща пациента до всяка манипулация, но с право изискваща да е стриктно информирана за всичко, което касае неговото състояние и развитие на проблема. Този ЧУДЕСЕН ЛЕКАР лекува и родителите ми..Нещо повече, чувствам се СПОКОЙНА И ЗАЩИТЕНА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ благодарение на нея! Чувам ужасни истории за лични лекари и все се моля тя да не прекрачи някой ден границата на огорчението и да потърси лекарското поприще другаде!
Тя е човекът, който се прибира от работа в 20 часа и започва да отговаря на обаждания на пациентите си, понякога неоснователно безпокоящи я на домашен телефон! В колко часа вечеря? Ами в 23.00!
Незнам какво да кажа, освен да ПОЖЕЛАЯ И ПРИЗОВА всички нейни пациенти да се "разпишат" тук!!
Нека да бъдем справедливи граждани, да не искаме с каприз всичко от личния лекар и да не злоупотребяваме с неговото отношение!
от щастлив пациент!