Бял списък-за София!

• 1 137 326
  • 2 395
  •   2
Отговори
# 1 620
Д-р   Дачева-окръжна болница-София Hug

# 1 621
Препоръчвам ви горещо акушер Ева Белишка,невероятна жена и професионалист,обичам я и ще съм и благодарна до живот!Останахме в болницата 10 дни,заради силно изразена жълтеница и тази мила жена идвше да ме види на всяка смяна!Също съм много доволна от доктор Арабаджикова,стажант Петрова,която ме заши и акушер Невелина Петрова,която ме наблюдаваше в предродилна!Целия екип бяха страхотни и не съм платила нищичко!Благодаря на всички!  bouquetРаждането ми беше на 30 07 2009г в 1ва АГ Света София,бивша Тина Киркова Hug

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 19:21 от eli bogdanova

# 1 622
Д-р   Дачева-окръжна болница-София Hug
Рени80, д-р Дачева работи ли със ЗК?
Трябва ми лекар по зк за проследяване на бременност.
Писах ти на лични, но кутията ти е запълнена. Peace

# 1 623
Д-р Диков,МБАЛ ТОКУДА,акушер-гинеколог
Д-р Илиев ,анестезиолог
Д-р Масларска,неонатолог

# 1 624
Д-р Димитров,Шейново родих там на 28.05.2009г....    

Подкрепям, много е внимателен, и определено си разбира от работата.
В същото време е и веселяк - пуска само майтапи.
 Laughing

Тоя ако е един младичък, високичък, верно е голям шегаджия. За добър ден и за довиждане казва някой виц под формата на "една истинска случка"  Mr. Green Като специалист не го знам как е Simple Smile

Точно той.  Peace
Единствен той позна точното тегло на детето ми.
От трите ми деца, само най- малкото се роди толкова, колкото казваха лекарите (д-р Димитров   bouquet).
Другите два пъти, докторите бяха мнооооого далеч от истината.
 Whistling

# 1 625
  • ул. "Мечтание"
Д-р Диков,МБАЛ ТОКУДА,акушер-гинеколог

Диков вече не работи в Токуда от началото на Август. Мисля, че вече е в Шейново.

# 1 626
От моя страна добавям д-р Иван Диков, раждала съм при него март 2006г в Майчин дом, като е водил цялата ми бременност!
Препоръчвам го от сърце, на него дължа живота си..........

# 1 627
Д-р Румен Велев - Шейново. Изключителен специалист, на който ще съм признателна завинаги.

Д-р Симеон Йонов ( http://yonov.eu/ )- стоматолог. Невероятен подход към децата, стремеж да изгради мотивация. Дребосъчка ходи без страх на профилактика, а и аз също.

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 14:46 от Mama Slan4ita

# 1 628
Д-р Алън Начев е много- добър лекар.На 14.08.2009 г. ми прави лапароскопия и съм много доволна.Обръща много внимание на пациентите си, което е голяма рядкост.Горещо ви го препоръчвам. Peace

# 1 629
  • София; Дружбето
д-р Анна Чорбова АГ ШЕЙНОВО много добър лекар за нормално раждане с епидурална упойка.Платен преглед в м.ц. Асцендент ул.Бачо Киро 029839494

Рекламка ??? Явно има нужда женицата, но според мен е по - подходяща за един друг списък. Извинявам се за спама, но просто не се сдържах.
Споделям мнението на Shantal .
И аз тука да подкрепя, че тая женица е за другия списък Naughty Ужасно неприятна жена, държи се надменно и третира пациента като скот. Ако я видя около родилна зала този път ще избягам с писъци.

Да подрепя и аз д-р Димитров , д-р Николова и д-р Андреева от Шейново

# 1 630
Добавям доц.Робева,зав. отделение по нефрология и диализа в "Св.Иван Рилски"!Невероятен човек и специалист!Останах очарована! Peace

# 1 631
Някоя от вас има ли случайно впечатления за д-р Иван Димитров от МЦ"Люлин Мед"? newsm78

# 1 632
Някоя от вас има ли случайно впечатления за д-р Иван Димитров от МЦ"Люлин Мед"? newsm78

Да, аз ходя при него. Следих си бременността при него. Изключително внимателен и добър лекар за мен. Много добре обяснява и е доста търпелив, което за мен е от значение. Препоръчвам ти го с две ръце!

Hug

# 1 633
alina_si, много ти благодаря за изчерпателния отговор.   bouquet

# 1 634
Д-р Цветанка Фурнаджиева (акушер-генеколог) - Университетска болница"Лозенец" (бившата Правителствена) и Вип Клиника - http://vipclinic-bg.com/ginekologiq.php

Изключително доволна съм - проследи цялата ми бременност, изроди дъщеричката ни.
Освен страхотен професионалист, невероятно сърдечен човек и обгрижващ лекар, какъвто би било хубаво да са повечето.
При втора бременност отново ще избера нея:)
Благодарна съм й за грижите, вниманието и неотлъчната грижа, никога отказаните ми обаждания и подробните и вълнуващи прегледи.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт