Бял списък-за София!

• 1 137 351
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Здравейте момичета,
Какво мислите за д-р С.Георгиев от майчин дом и д-р Н.Попов от Шейново относно -следене на бременността и дай боже...
за раждане Simple Smile)
Попов по принцип не се занимава вече много-много с проследяване на бременност. Моята я следи, но аз съм му пациентка от години, оперирал ме е и просто не ми де ходеше при друг. Аз раждах във вторник сутринта, когато му бяха и часовете за прегледи и тогава той ми каза: "Затова вече не се занимавам с проследяване на бременности." Имаше предвид, че раждам, когато трябва да преглежда. Качваше се и при мен, докато бях в пред родилна, обадих му се по тел.за упойката и веднага дойде, пука ми мехура и т.н. Не ме е оставил на произвола, имам предвид. Но при него ходят предимно жени с проблеми, на които им се налагат някакви операции. Ако избереш той да ти следи бременността, имай предвид, че той не води ЖК и трябва да ходиш и при друг д-р. Аз така ходих и при друг, той ми пускаше изследванията и аз ги носех на Попов.

# 1 606
Тази тема ще се окаже най-безполезната заради хрумванията на питащите в последните няколко страници.  Tired
ХОРА, НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ? БЯЛ/ЧЕРЕН СПИСЪК ОЗНАЧАВА ВПЕЧАТЛЕНИЯ И МНЕНИЯ, А НЕ СЪРБИ МЕ, ТА ДА ПОПИТАМ.
Като ви интересува нещо за лекар питайте първо търсачката, а ако и тя не помогне, пускайте си конкретна тема.
Тази тук стана космата от ненужни въпроси за този или онзи.
 Peace
newsm10
Освен модераторите да изтрият ненужните постинги, защото 105 страници няма кой да чете наистина.....

И аз съм за д-р Фандъков - прекрасен диагностик и специалист. Вече 7 години лекува сина ми.

# 1 607
Д-р Огнян Попов (УНГ) от миналата седмица приема на нов адрес - ул. Яков Крайков 18 (срещу спирката на Военна болница) от 15 до 18 ч. GSM: 0888843195

# 1 608
Също мога да похваля още двама лекари- Д-р Огнян Попов- УНГ, кабинет във ВМА и частен на арката на МА. Първият път ми се струваше, че е някакъв хипер алтернативен доктор с ултразвуковата си терапия, но е единствения, който след половингодишно обикаляне по светила в УНГ ми стабилизира трайно детето.

Д-р Огнян Попов от миналата седмица приема на нов адрес - ул. Яков Крайков 18 (срещу спирката на Военна болница) от 15 до 18 ч. GSM: 0888843195. На новия адрес вече са и ултразвуковите "самолетчета".  Wink

# 1 609
Цитат
Тази тема ще се окаже най-безполезната заради хрумванията на питащите в последните няколко страници.  Tired
ХОРА, НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ? БЯЛ/ЧЕРЕН СПИСЪК ОЗНАЧАВА ВПЕЧАТЛЕНИЯ И МНЕНИЯ, А НЕ СЪРБИ МЕ, ТА ДА ПОПИТАМ.
Като ви интересува нещо за лекар питайте първо търсачката, а ако и тя не помогне, пускайте си конкретна тема.
Тази тук стана космата от ненужни въпроси за този или онзи.
Рони,позволих си да те цитирам ,защото ефект от твоя пост нямаше .Ще трябва да се напомня на всяка страница .

# 1 610
Д-р Фаикова -гинеколог в Шейново.Много внимателна независимо дали си си платил или не,разбира си от работата.

# 1 611
д-р Анна Чорбова АГ ШЕЙНОВО много добър лекар за нормално раждане с епидурална упойка.Платен преглед в м.ц. Асцендент ул.Бачо Киро 029839494

# 1 612
  • Sofia
д-р Анна Чорбова АГ ШЕЙНОВО много добър лекар за нормално раждане с епидурална упойка.Платен преглед в м.ц. Асцендент ул.Бачо Киро 029839494

Рекламка ??? Явно има нужда женицата, но според мен е по - подходяща за един друг списък. Извинявам се за спама, но просто не се сдържах.

# 1 613
  • София

Рекламка ??? Явно има нужда женицата, но според мен е по - подходяща за един друг списък. Извинявам се за спама, но просто не се сдържах.
Споделям мнението на Shantal .

# 1 614
Аз съм изключително доволна от Д-р Надя Петкова - детски педиатър в 8 п-ка в Надежда. Много добър професионалист и личен лекар на цялото семейство. Винаги много точна, помни изключителни детайли ( преди 4 години какво съм боледувала) и винаги ме препраща към специалист ако не е сигурна в диагнозата! Нещо изключително важно спроед мен, а не да се прави на всезнайко и да си измисля глупости от въздуха!

# 1 615
Аз съм изключително доволна от Д-р Надя Петкова - детски педиатър в 8 п-ка в Надежда. Много добър професионалист и личен лекар на цялото семейство. Винаги много точна, помни изключителни детайли ( преди 4 години какво съм боледувала) и винаги ме препраща към специалист ако не е сигурна в диагнозата! Нещо изключително важно спроед мен, а не да се прави на всезнайко и да си измисля глупости от въздуха!
ако ми позволите само една корекция - много често се греши като се казва "детски педиатър". Щом е педиатър, от името става ясно, че е за деца. Педиатър за възрастни няма. Благодаря!

# 1 616
Цитат
ако ми позволите само една корекция - много често се греши като се казва "детски педиатър". Щом е педиатър, от името става ясно, че е за деца. Педиатър за възрастни няма. Благодаря!
Точно така !

# 1 617
Д-р Димитров,Шейново родих там на 28.05.2009г.   Нямам забележка,родих много бързо благодарение на него и екипа му,за съжаление не знам имената на акушерките и анестезиолога.

# 1 618
Д-р Димитров,Шейново родих там на 28.05.2009г....   

Подкрепям, много е внимателен, и определено си разбира от работата.
В същото време е и веселяк - пуска само майтапи.
  Laughing

# 1 619
Д-р Димитров,Шейново родих там на 28.05.2009г....   

Подкрепям, много е внимателен, и определено си разбира от работата.
В същото време е и веселяк - пуска само майтапи.
  Laughing

Тоя ако е един младичък, високичък, верно е голям шегаджия. За добър ден и за довиждане казва някой виц под формата на "една истинска случка"  Mr. Green Като специалист не го знам как е Simple Smile
Сори за офф-а

Общи условия

Активация на акаунт