Бял списък-за София!

• 1 136 946
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 585
kike,мисля ,че са актуални .:В Майчин дом,231 к-т; понеделник 17-19 h тел:02 /9172379, 482
  Частен кабинет ул" Княз Борис 1 "21 четвъртък 14.30-18.00 h тел:02/ 951 51 62
    GSM:0888/609230         Аз съм в 11 г.с. и не съм се решила още къде да раждам,дали при д-р Велев в Шейново ,или при д-р Гърчев в Майчин дом. И при двамата съм ходила по веднъж ,и двамата ми се струват добри, но въпроса е по колко пари вземат за раждане   newsm78

# 586
  • Виена
Да се разпиша и аз.Д-р Цветан Ослеков - Св.София ( Тина Киркова ).Много съм доволна от него.Много добър специалист и много внимателен
Peace Peace Peace
Благодаря на Господ, че попаднах на този доктор! Беше случайно, при отвратителни обстоятелства, но за неговите способности и отношение трудно мога да подбера най-добрите думи, които заслужава!  Peace

# 587
Прочетох всикчки мнения и намерих само едно за доктора, който ми следи бременноста. Това е д-р Атанас Станев и работи във 2ра Градска. Ще се радвам да чуя повече мнения!   bouquet

# 588
  • На черешата
  Не може ли да се систематизира този списък,вързаха ми се очите докато го прочета целия??? newsm78Да се направи на раздели-аг,педиатри,ортопеди,унг и т.н,ще бъде по-лесно да се търси определен специалист Peace

# 589
Да се направи на раздели-аг,педиатри,ортопеди,унг и т.н,ще бъде по-лесно да се търси определен специалист Peace

това е добра идея thumbsup

# 590
Идеята е прекрасна!
И аз от известно време се чудех нещо подобно.

# 591
  Не може ли да се систематизира този списък,вързаха ми се очите докато го прочета целия??? newsm78Да се направи на раздели-аг,педиатри,ортопеди,унг и т.н,ще бъде по-лесно да се търси определен специалист Peace
Наистина ще е полезно, ама как да стане?Ако са в отделни теми, ще се разпокъса много и ще пада страшно търсене, ако не е писано скоро ooooh!

# 592
  • На черешата
Наистина ще е полезно, ама как да стане?Ако са в отделни теми, ще се разпокъса много и ще пада страшно търсене, ако не е писано скоро ooooh!

Ами да се заковат евентуално. newsm78

# 593
Peace

# 594
Здравейте и от нас!

Бих искала да включа към белия списък д-р Танев от детска хирургия в Пирогов. Само похвали за професионалното му и човешко отношение към малките пациенти   bouquet

# 595
Здравейте
Бих искала да включа в белия списък на София д-р Владова от ІІ Градска Болница. Мога да кажа само, че е перфектен специалист, няма да си губи времето в сладки приказки, но за сметка на това перфектно знае как да си свърши работата. На 15.01.2007 г. родих сина си под нейното ръководство по напълно естествен начин за 4 часа и ни изписаха на третия ден. Та това е от мен, ако някой иска повече инфо да пита:)

# 596
Д-р Божилов- М. дом- страхотен човек и много добър лекар. Наложи се да прекъсна бременността с раждане и той беше на смяна. Справи се супер ( лично според мойто непрофесионално виждане ): нямам нито едно разкъсване. Освен това е със страшно добро и успокояващо отношение към пациентите. Супер е!

Не съм съгласна #Cussing outЗаради некадърното следене на бременноста ми от този кретен сега отглеждам сама детето си родено със Синдром на Даун.През цялата бременност ми обесняваше, че всичко е ОК, а после като видя резултата ме баламосваше, че нямало как това да се види по време на бременноста. Това са пълни глупости, на ехограф се вижда в началото на бременноста стига да знаеш какво да гледаш, а отделно като бях на 30г. трябваше да ме прати на биохимичен скрининг на 11ет. в Майчин Дом. Бих го съдила до дупка, но сме в БГ #2gunfireТой твърдо е за черния списък!

# 597
Хубаво е да има бял списък, за да се ориентираме кой доктори са добри, обаче специално за акушер гинеколозите, защо не се пише дали е имало уговорка с доктора и колко му е била мизата. В крайна сметка ще излезе, че като не си плащаш ще има много малко доктори в белия списък. newsm78 Заплатите на докторите няма да ги коментирам, мисля че не са само те с такива заплати, а и в крайна сметка имат право и на частна практика, което при повечето професии го няма. В крайна сметка тази Хипократова клетва за какво е???  Shocked Да си доктор е призвание, а не пазарна икономика.

# 598
д-р Марияна Райчева - МЦ "Хестия"
д-р Жанна Колева - завеждащ Патология в "Света София"   
д-р Цветан Ослеков - "Света София"   
д-р Спас Игов - анестезиолог в същата болница   
(последният - страхотен и като човек и отношение към пациента  Heart Eyes)

# 599
Добавям в списъка д-р Румен Христов от 2-ра градска София.
Много съм доволна - абе чавека просто си върши работата. Наложи се да ми прави секцио и се справи чудесно. Вече се замислям за второ и пак при него ще родя - живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт