Бял списък-за София!

• 1 137 004
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 570
  • София
ИСКАМ ДА СЛОЖА ИМЕТО НА Д-Р ДЕМЕРДЖИЕВА- детски дерматолог В ТОЗИ СПИСЪК.

Дай повече информация за тази докторка.

# 571
Д-р Христова, болница "Лозенец" - страхотен специалист и човек
Само добри думи и за целия екип в Родилно отделение, както и за сестрите в АГ-кабинет

# 572
По повод д-р Ташков... при Божидар Ташков ходех години наред и винаги е бил внимателен и съм оставала много доволна. Но като забременях миналата година той ми следеше бременността от самото начало. Последно ме прегледа в 16 г.с. и замина извън страната за един месец. Каза ми, че всичко е наред и като се върне ще се видим пак. Да ама в 17 г.с. загубих бебето - резултатите от анализа показаха - разширена шийка. Няма да коментирам повече, защото и аз се опитвам да не го виня. Затова не го слагам и в черния списък, защото много мои приятелки пък са страшно доволни и имат здрави и хубави бебета.
Но от сина му - Константин съм МНОГО доволна. И при него съм била на прегледи, а преди време ми гори раничка - нищо не усетих. Изключително внимателен и много спокоен.  newsm10

Сега почваме наново опити с мъжа ми. Надяваме се скоро да се увенчаят с успех. И този път без проблеми и да си имаме здраво бебе.
Прочетох и черния и белия списък и какво да ви кажа, момичета, доста се обърках  #Crazy #Crazy Дано с времето се избистрят нещата.
А на всички, които чакате вашите бебета - леко и успешно раждане!!!   bouquet

# 573
Д-р Начко Чалманов от болница Шейново!Много внимателин,чаровен и отличен специалист.Най-много ме изкефи , че препоръчва нормално раждане /стига да няма предпоставки за секцио/.Ходя при него от 3 години и при него родих!Имах страхотно раждане на всички пожелавам бързо и леко раждане!

# 574
ИСКАМ ДА СЛОЖА ИМЕТО НА Д-Р ДЕМЕРДЖИЕВА- детски дерматолог В ТОЗИ СПИСЪК.

Дай повече информация за тази докторка.
Дерматологична клиника към МА, ет.1 105 кабинет
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4361.0
Успех

# 575
Д-р Начко Чалманов от болница Шейново!Много внимателин,чаровен и отличен специалист.Най-много ме изкефи , че препоръчва нормално раждане /стига да няма предпоставки за секцио/.Ходя при него от 3 години и при него родих!Имах страхотно раждане на всички пожелавам бързо и леко раждане!
На Др.Чалманов моята АДМИРАЦИЯ newsm20
Две години не можех да забременея, искаха от друга клиника да ми правят продухване на тръбите. Благодарение на професионализма му, два месеца по- късно с мъжа ми очаквахме бебе. До ден днешен съм негов пациент и съм много доволна.

# 576
  • Плевен/София
           Моят вот е за доктор Тони Ненов от "Шейново". Благодарение на него имам прекрасен син, който е вече на година. С решението си да го родим по-рано той го спаси от, не искам и да си представям, какво. Млад човек, който непрекъснато се усъвършенства. Благодаря му!

# 577
И аз искам да дам вота си за д-р Константин Ташков. Преди 2 години и 7 месеца при него родих сина си. Той следеше цялата ми бременност и благодарение на него за два часа родих бебе 3 880 гр., 54 см. с три шевчета. После акушерките три дена ми се възхищавахфа на епизиотомията, а на мен най-болезнената манипулация от раждането беше поставянето на абоката. Сега отново съм бременна живот и здраве ще раждам през април. Д-р Ташков отново ме следи и пак с него ще се борим. Освен, че е много добър специалист, според скромното ми мнение е най-търпеливия човек, когото познавам.   

# 578
Има ли някой ,който да ходи на ЖК  в 25 поликлиника и ако ходи нека да ми каже при кой и с какви впечатления,защото си взех талон и мисля да ходя там,   прочетох в сайта им че АГ докторите са трима д-р Атанас Чернев, д-р Весела Кукуряшкова и д-р Иван Цанов

Здравей,

аз ходех на консултация в 25 поликлиника, но при акушерка - сестра Думанова. Препоръча ми я моят личен лекар. Много съм доволна от нея. Търпелива е и обяснява много. Провежда и консултации по "безболезнено раждане" (макар терминът да не е много точен). От лекарите нямам впечатление, освен че д-р Кукуряшкова мога да я сложа в Черния списък.

# 579
  • София-Велинград
Доктор Константин Ташков от Света София,невероятен човек и специялист както и Доктор Спас Игов-страхотен анестезиолог.

# 580
           Моят вот е за доктор Тони Ненов от "Шейново". Благодарение на него имам прекрасен син, който е вече на година. С решението си да го родим по-рано той го спаси от, не искам и да си представям, какво. Млад човек, който непрекъснато се усъвършенства. Благодаря му!
smile3521 newsm10 newsm20

# 581
мамчета... дайте някакво мнение за д-р Гърчев
   Благодаря предварително!!  newsm78

# 582
pokahontas моето мнение за д-р Гърчев е много добро.Той ме оперира(гинекологична операция) в МД.Докъто лежах в болницата само добри отзиви чух за него, както и аз съм доволна.Непрекъснато ме наглеждаше, говореше с мен, на всички изследвания идваше с мен.Сега съм бременна в 16г.с с второ детенце и живот и здраве ще го търся да раждам при него. Да му имаш някакви скорошни кординати?

# 583
Да се разпиша и аз.Д-р Цветан Ослеков - Св.София ( Тина Киркова ).Много съм доволна от него.Много добър специалист и много внимателен

# 584
Да се разпиша и аз.Д-р Цветан Ослеков - Св.София ( Тина Киркова ).Много съм доволна от него.Много добър специалист и много внимателен
Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт