Според мен от специалист.
Постингът ти май наистина не е за тук.
Фокси, абе има известен резон в постинга. като се замислиш, доста от мненията в белия списък специално за акушер-гинеколозите са от типа на - "благодарение на д-р Х имам дъщеря" - което човек би тълкувал, че ако не беше д-р Х, жената нямаше да забременее или нямаше да износи или нямаше да успее да роди живо детето. а всъщност, почти всички просто имат предвид, че са родили при д-р Х и не са имали проблеми - което е и НОРМАЛНО да бъде.
права е жената, че когато бременността няма усложнения и раждането върви гладко, и селският фелдшер може да се справи. аз затова бих приветствала аргументирани похвали - с малко повечеко информация какво точно добро е сътворил въпросният доктор.
"...какво точно добро е сътворил въпросният доктор..." - Това е едно от нещата, които имах предвид.
Другото е, че при сравнение на двата списъка - черен и бял, ще намерите удивителни разлики. Защо ли? Заради парите...
Няма да давам примери (реални факти) на същите "СТРАХОТНИ" душички - доктори, които са изтървали или объркали случаи, само защото не им е платено и са работили както им дойде ...
...
Наистина се радвам, че много майки не знаят какво е проблемна бременност и/или раждане!
...
Желая здраве на всички!
А на проблемните... - късмет да намерят точния лекар (и много търпение да се ориентират в информацията тук...